Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Szappanoperák, poszterhõsök.... salalalalala, hehehehehehe

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Nem tudom mi a nagyobb elismerés egy köszönöm szívbõl, vagy egy hullarészeg hõbörgõ társaság akik másnapra már semmire sem emlékeznek...

Nem a "hullarészeg társaság" miatt vagyok ott ahová kerültem.

(Óvoda... )

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Lehet egyszer még a te munkádat is elismerik. Lehet....

Halihó

A kettõtök melója kurvára messze áll egymástól...
Te biztosítod a hangtechnikát,értékeli a közönség vájtfülûbb kisebbsége,a kórházi melót meg a szûk család aki visszakapja a szerettét.
Amúgy meg teljesen mindegy ki mit csinál,dolgozik közülünk,ha nem jól végezné a saját melóját,a mai világban kirúgnák,mert van helyette egy tucat aki csinálja tovább....

Mazsi:siess,mert elisszuk a pénzed! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Quick stop!

Posted Image

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mibõl gondolod, hogy nem ismerik el? Bár te még biztos nem voltál beteg...
Nem tudom mi a nagyobb elismerés egy köszönöm szívbõl, vagy egy hullarészeg hõbörgõ társaság akik másnapra már semmire sem emlékeznek...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Amikor mentünk a pénteken Románba együtt tankoltunk, ott volt mindenki a Csapdából (még a Ruckus-os gyerek is), de téged valahogy nem láttunk...
Biztos online csinálod.

Akkor saját kocsival mentem Keszthelyrõl. Gyulára már együtt érkeztünk.

Lehet egyszer még a te munkádat is elismerik. Lehet....

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Vegyes duGót bármikor alakíthatok verseny nélkül is. :)
Nem hiszem hogy megyek, mert a régi barátok eltûntek. Egyébként meg a Tankcsapda koncerthangmérnöke lettem és azt elõrébb helyezem jelenleg bármilyen versenynél.

Eltüntek a régi barátok? Nekem megvan mind! :D Amikor mentünk a pénteken Románba együtt tankoltunk, ott volt mindenki a Csapdából (még a Ruckus-os gyerek is), de téged valahogy nem láttunk...
Biztos online csinálod.

Mazsi: oks!

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Mazsi féle átvétel a Fürediben???

jól hangzik, csak Mazsi még nem tudja mikor ér oda, mert aznap érkezik a nagy Magyarországba, de megpróbál olyan 7-8 körül ott lenni
apropó Brooks nyergeim nekem is vannak eladók
és egy pár Tour de France-os kitûzõ, kulcstartó

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Epyc: nékünk van, 50-es lánckerékkel más furatkörrel, vagy 52-essel 130-as furatkörrel. Pontos árat nem tudok, 10 alatt vannak.
vagy van itthun egy acél 52-es,(meg 42, karral együtt 170 milis, ötkarú) azt odaboltolom az 56-osodér, ha szípen kéjred tezsvír....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

nem semmi!

akkor turné, meg minden?

Persze! Sex, drugs, and rock and roll.:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Vegyes duót bármikor alakíthatok verseny nélkül is. :)
Nem hiszem hogy megyek, mert a régi barátok eltûntek. Egyébként meg a Tankcsapda koncerthangmérnöke lettem és azt elõrébb helyezem jelenleg bármilyen versenynél.

nem semmi!

akkor turné, meg minden?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
@Röfi,Epyc
köszi :)
Röfi, a hosszúcombú lányok valók nekem :D :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Gratula... nem vagyok rád méltó, nem vagyok rád méltó! Stagepass?!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz: Eddig nem akartam, de már csak rákérdezek. Idén is lesz "Titánporos kobrák" (:D) a 24-en, csak most a vegyes duóban?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
[quote name='freeride77'][quote name='Itózs']Balul sikerült cipõ vásárlásomból kifolyólag van egy eladó Shimano SPD cipõm, 43-as méretben, 520-as Shimano pedállal. Akcióban 19990 volt, én adom 17000- ért. Ha valakit érdekel szóljon.
Ez itt ni: Akció[/QUO!

Szia!

Ha pedál nélkül adod akkor is annyi?
Mert pedalom az van.[/QUOTE]
Küldtem privit.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kkrisz: Eddig nem akartam, de már csak rákérdezek. Idén is lesz "Titánporos kobrák" (:D) a 24-en, csak most a vegyes duóban?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Sapka: Ha marad ki (vagyis vlaki a feketelistámról nem fizet....:D) akkor lesz, a rendeléseket már leadtuk rég. A pöstiek azért kapnak, mert már Bényén jelezték, ahol az ötlet felmerült, de õk a póló stáb logójával kapják, ha jól emlékszem.

Pénzbeszedõ bácsi! 3db. sapka árát majd bemegy a chilibe és befizeti Peti ma, vagy holnap (szerintem õ fog a 3db. sapkákért is menni)! Én, meg holnap vagy pénteken beugrom a maradék 2 db. árával és így megvan a hozzám felírt 5 db.;-) Remélem érthetõ voltam, mert én már elvesztettem a fonalat és sárgadinnyeízût böfögök, ami azért furcsa, mert ma nem ettem dinnyét.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Szép dolog a szerelem.:)

Meg a KV is billentyûzetemen amit kiköptem a kép láttán, hehehehehe... i want to ride my guycycle, i want to ride my guy!

Mondjuk pont én beszélek a bringabuzival a hátam mögött, hehehehe...
Emlékszem az elsõ kommentelõ is egy meleg volt, kicsit félreértette a blog nevét...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Szép dolog a szerelem.:)
Posted Image

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
130-as lyukkörû, 50-es fogszámú, matt fém színû, 5 karos országúti lánctányért keresnék (ilyen típusút, csak 50-es fogszámmal: http://forum.bikemag...4a8cb72551d.jpg). Akár használtat, akár újat. Aki tud, vagy tudja hol lelhetem fel, kérem jelezze felém! Köszönöm :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"