Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Azért nálunk másabb a helyzet. Ha ki is nyitnak valakit az osztályon, tudom, hogy össze is rakják és minden a helyére kerül.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Röfi,te hogy nem bírod az ilyen képeket,amikor sokkal durvábbakat is látsz,szagolsz élõben..?

Gondolom õ jobban átérzi az ilyen képek, súlyát, hangulatát. Hiszen naponta találkozhat ilyenekkel.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ma leteszteltem,kb 100-110-re simán fel lehet addig gyorsítani.
Fütttykarónak már nincs akkora szerepe,mondtam már,hogy nem kell nyomni a kürtöt mindig,mint régen...
De! Volt szemtanú is aki ott állt melettük szólt nekik hogy piros az he,de õk b..sztak rá,ív van az átjáró elõtt,akác nõ mindenhol,szóval már csak akkor látod ha kihajt eléd.Innen akkor megint 18...
Haldoklási idõintervallumot nem mértek,bocs Csipisz,talán legközelebb.Az egyik hajtó kirepült(az is meghalt) a másikat összevágta a lóval együtt,(másik lovat vonszolta a mozdony)mesélte hogy a lócomb szépen egyben volt(Zsolti bizi el is vitte volna),csak melette az emberi boka szarul mutatott.Elég lehetett kiválogatni a darabokat,már ha szortíroztak egyáltalán...

Röfi,te hogy nem bírod az ilyen képeket,amikor sokkal durvábbakat is látsz,szagolsz élõben..?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
A paraszt helyett faszkalapot akartam írni. Nem tudom miért kell örülni más halálának.

Az energiaital jöhet.:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma ezt azért lehet nem kellett volna, még ha egy oviba is jártunk.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Krisz! Hoztam neked a maratonról Rockstar energiaitalt!
Egy igazi paraszt a vétlen lovat sajnálja. Pár métert még mehetett volna...

Továbbra is fuvart keresek a Mátra Maratonra!
Hármas bringatartót tudok adni, ha csak az lenne az akadály.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Remélem, a hajtó jó sokáig, és élénken haldokolt.

Ennyire paraszt azért ne legyél már!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Hármas csapat eredmények és fotók: Finish Line honlap

Gratulálok a gyõzteseknek!
Dani, Levi hogy lettetek utolsók? :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Az aszfalt úgy van beállítva mintha tó lenne, ez mekkora gáz szerintem. Kimegy az idegen, hogy na de kis fasza hely erre ott megy el egy fõút egy vasútvonal és még tó sincs. Pfff. (De a kaja legalább jó, és idõben ki is hozták ma este.)

Nyilván csak délibábhatást akart elérni az önjelölt mûvész-hülye.
De gyenge! :)

Soma!
A 600 m legalább 100-120 km/h feltételez! A füttykarónál volt hangjelzés?
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Áááááá bázzeg, szegény állat! Az idióta ...(oszi válogatott legjobb jelzõi)...hogy ilyen hülye legyen! Remélem, a hajtó jó sokáig, és élénken haldokolt.
Nem Hodosán Zsolti fotózott véletlenül? Akkor ezóta már tölti a kolbászt....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Halihó

Jegyvizsgálóm fotózott párat a tegnapi lovaskocsis balaesetrõl.
2.kocsiban ült éppen lehúzott ablaknál még oda is befröccsent a vér.Neki "csak" az inge lett olyan,de odébb pár fülkével egy nõ arcba kapta...na az milyen már.
Ma még simán látszanak az óriási tócsák a kb 600m hosszú felmeszelés alatt. :(
(Eszter ez is 18 karika!)

Vá, Soma, a 18-as korhatárra való figyelmeztetést nem az elejére szokták tenni?
Apa a mávnál bizonyos idõközönként balesetes, kb. Záhonyig õk mennek ki, ha gázolás van akkor is, de ha csak egy váltót vágott fel a vonat, akkor is. Mesélt már cifrákat.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Halihó

2.kocsiban ült éppen lehúzott ablaknál még oda is befröccsent a vér.Neki "csak" az inge lett olyan,de odébb pár fülkével egy nõ arcba kapta...na az milyen már.

20.-án Agárdon is valami ilyesmi történt, csak ott emberrel.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ott van az a csúszda, elvégre a tool azt is tükrözte.Nézd meg nagyítva, tisztán látszik, mint ahogyan a víz széle is. Valószínûleg állt ott egy autó, vagy valami volt ott, amit nem akartak a képre.
Tónak véletlenül sem tûnik, az egyszer biztos.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az aszfalt úgy van beállítva mintha tó lenne, ez mekkora gáz szerintem. Kimegy az idegen, hogy na de kis fasza hely erre ott megy el egy fõút egy vasútvonal és még tó sincs. Pfff. (De a kaja legalább jó, és idõben ki is hozták ma este.)

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Hibát kérdeztek, gondoltam a fotosoppos munkálatoknál egy kicsit lemaradt a csúszda....
mert gagyi....

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
sehol.
Szerintem ez fotosoppos tükrözés, egy ekkora pocséta mellett elvileg lenne némi fekete, nedves aszfalt is.Ha az nem is, de a széle nem kéne hogy halványuljon, egy vízfelület egyenletesen tükröz, ennek meg a széle felé elmosódik a képe.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Zöld csúszda? Miért a zöld csúszda lenne? Mi abban a pláne?

Tippem: az aszfalt felhasználva mint tó, ami tükrözõdik a ház, a játszó rész és minden :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
A zöld csúszda ?
Elég "gáz" ez a mai világ. Azt hiszik az emberek, hogy tudják használni a mai kor adta technikát, közben meg nem.......
Vicceske.... :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hol a hiba a képen?

Somával csütörtökön mennénk egy nagyobb karikát a környéken vékonykerekûvel. Aki bír minket az jöhet aki nem attól elnézést kérünk....
Szombaton valaki a hegyekbe föl? (link csak erõs idegzetûeknek)