Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Actionsport rendeléshez keresek embereket!

Hétfõig ráér ha eldöntöm?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Met KAOS Ultimalite MTB Helm 2010 matt sand Met KAOS Ultimalite MTB Helm 2010 matt sand
Statt 109,90 EUR
Nur ab 119,90 EUR

ez aztan a kedvezmöny, figyelj oda, hogy mit rendelsz:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Regisztrálod a bringát, a lista átkerül az APEH-hez, õk megnézik, majd megkeresnek, hogy hogy a fenében van neked 800e forintos keród (igazold számlával, ha nem tudod, megy a bünti) és mellesleg ha már ott járnak, megnézik a vagyonodat is :D

(persze ez csak vicc)

bazzeg kinek van 800 rongyos keroja??

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Monsieur Porcsin, ma takarítottam a szobámban, és a következõ cuccokra lettem figyelmes: weinmann fékek, fehér trinity kormányszár. Úgy vélem, ezek az ön cuccai, kukázzam, vagy visszajuttassam õket? Utóbbi esetben kérem jelezze, szüksége van-e még hasonló kaliberû tárgyakra, ez esetben mellékelem a sajátjaimat is.

Nálam egy komplett keró van, azt is visszajuttatnám...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

nõi bringa, nõi sörrel??? :P:D:D:D

Ez illik a stílusomhoz! :)

A sör Soma kedvence, a hubis üvegek meg rontották volna a kompozíciót... :o

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jááj, hát ez egy mántinbájk...... meginn e lesz a dívatos, e?

Látom, végül is a kula nyert. Használd egészséggel!

Monsieur Porcsin, ma takarítottam a szobámban, és a következõ cuccokra lettem figyelmes: weinmann fékek, fehér trinity kormányszár. Úgy vélem, ezek az ön cuccai, kukázzam, vagy visszajuttassam õket? Utóbbi esetben kérem jelezze, szüksége van-e még hasonló kaliberû tárgyakra, ez esetben mellékelem a sajátjaimat is.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Bocs, remélem ez már jó.

nõi bringa, nõi sörrel??? :P:D:D:D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ez a link nem jó, pedig úgy megnézném mi a mai divat, az én kerómhoz hozzá se lett nyúlva 3 hónapja....

Bocs, remélem ez már jó.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Megszületett, megérkezett dejó...
Pont ez a szám szólt, mikor Somával szerelgettünk.
Köszönöm a segítséget a mûbarátaimnak, hogy segítettek összerakni legújabb divatbiciklimet! :D :D :D

Ez a link nem jó, pedig úgy megnézném mi a mai divat, az én kerómhoz hozzá se lett nyúlva 3 hónapja....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szívesen!:)
Kellene egy látványos matrica a keróra,hogy ez egy regisztrált kerékpár,úgy mint például az üzleteknél amikor kiírják,hogy kamerával megfigyelt terület...talán ez is visszatartana egy-két tolvajt,de tényleg az a legjobb,ha nem hagyjuk ott sehol a kerékpárt...ha megoldható.
Kisütött a nap...most a montival,vagy az outival menjek kerózni?:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: félre ne értsd, én csak vizionáltam _valamit_ :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nem titok, csak ismerni kell a részleteket. Pár éve az elektronikus adatszolgáltatások egy része már az APEH kezében fut össze, (meg a járulék utalások is) és ezt a kört igyekeznek bõvíteni. Hallottam már olyanról, hogy valaki hitelt akart felvenni, és kicsit magasabb összegrõl vitt jövedelem igazolást. A bankfiók is már csak az értesítést kapta, hogy okirat hamisítás miatt eljárás indult az ügyfél ellen, de ekkor a feljelentés már megtörtént. Vagy pl egy vállalkozótól megkérdezték, hogy mibõl fizet havi 130 törlesztést 100 jövedelembõl. Kapott pár év gondolkodási idõt, melyet az állam finanszíroz neki.
na erre értettem.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Ugyan már, az ötlet jó, de igaz mindenbe bele lehet kötni. Én simán elvinném mindkettõt, ha itt Debrecenben lenne ilyen és akkor nem terelhetnének le a zsaruk, mint Danit.. önbíráskodás, lófaszt, mai napig röhögnöm kell rajta. Az baj, hogy semmi sem jó, még ami ingyen van az se.

Jól ki is tolom bringabuzira, köszi Darts az infót!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Te csak azt hiszed... :confused:

Mmint melyik része?:D

(edit: így már értem)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

(persze ez csak vicc)

Te csak azt hiszed... :confused:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Regisztrálod a bringát, a lista átkerül az APEH-hez, õk megnézik, majd megkeresnek, hogy hogy a fenében van neked 800e forintos keród (igazold számlával, ha nem tudod, megy a bünti) és mellesleg ha már ott járnak, megnézik a vagyonodat is :D

(persze ez csak vicc)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ha lopott biciklit viszek nyilvantarttatni, azt is bejegyzik nekem?
vagy hogy bizonyitom hogy az enyem; 2 tanuval, vagy mi?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Megszületett, megérkezett dejó...
Pont ez a szám szólt, mikor Somával szerelgettünk.
Köszönöm a segítséget a mûbarátaimnak, hogy segítettek összerakni legújabb divatbiciklimet! :D :D :D

Röfi:
Én itt vettem nyári gumit, egyik kollégám ajánlotta, õ évek óta ide jár.

A regisztráció miért jobb, mint a gyári szám és a származás igazolása? Vagy gravírozva lesznek a kerók, mint az autók szélvédõje?

Szmötyi

Szmötyi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

és 15:00kor végeztem a suliban....

Te iskolába is jársz Kecskeméten, meg Pesten is vagy egyszerre? Hogyvanez? :P