Actionsport rendeléshez keresek embereket!
Hétfõig ráér ha eldöntöm?
Actionsport rendeléshez keresek embereket!
Regisztrálod a bringát, a lista átkerül az APEH-hez, õk megnézik, majd megkeresnek, hogy hogy a fenében van neked 800e forintos keród (igazold számlával, ha nem tudod, megy a bünti) és mellesleg ha már ott járnak, megnézik a vagyonodat is
(persze ez csak vicc)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Monsieur Porcsin, ma takarítottam a szobámban, és a következõ cuccokra lettem figyelmes: weinmann fékek, fehér trinity kormányszár. Úgy vélem, ezek az ön cuccai, kukázzam, vagy visszajuttassam õket? Utóbbi esetben kérem jelezze, szüksége van-e még hasonló kaliberû tárgyakra, ez esetben mellékelem a sajátjaimat is.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
nõi bringa, nõi sörrel???
:D:D
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Ez a link nem jó, pedig úgy megnézném mi a mai divat, az én kerómhoz hozzá se lett nyúlva 3 hónapja....
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Megszületett, megérkezett dejó...
Pont ez a szám szólt, mikor Somával szerelgettünk.
Köszönöm a segítséget a mûbarátaimnak, hogy segítettek összerakni legújabb divatbiciklimet!![]()
![]()
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Te csak azt hiszed... :confused:
(persze ez csak vicc)
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Te iskolába is jársz Kecskeméten, meg Pesten is vagy egyszerre? Hogyvanez?és 15:00kor végeztem a suliban....