Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
olvastam, hogy nemetorszagban a fixisek kapjas siman a 100 euros csekkeket
mondjuk szo mi szo nem a legbiztonsagosabb bringa, a szabaly az szabaly

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Fiximen csak a "c" teljesül.... azt is csak a gyalogosok miatt tettem fel ;)
A listát végigolvasva amúgy van valakinek "szabályos" kerója itt???

Üdv Henriknek,ne vedd a lelkedre a beszólásokat,itt mindenki harapós ;) ,cserébe te is beugathatsz.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha elenged 150 méterre, akkor tesztelheti....többé nem lát, ha jó, ha nem.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Meg akinek nincs akváriuma? :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
emlekeztetonek:

116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhetõ, megbízható kormányberendezéssel,
B) két, egymástól függetlenül mûködtethetõ fékszerkezettel, melyek közül az egyik az elsõ, a másik a hátsó kerékre hat,
c) hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehet,
d) egy elõre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).
A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni.

na most egy, vagy ketto fenyvisszavero kell? ha egyet teszek fel, akkor van sapka, ha kettot, nincs sapka. ha felteszek 3at, megbuntetnek? amugy kurvara egzaktul meg van hatarozva, ha kotozkodnek, akkor fel kell tenni egy 0,2*0,2 cmeset a nyeregcsore es kesz bele se kothetnek.

helyesbitek, kedobb szerepel:

(3) A kerékpárra felszerelt fényvisszaverõknek sötétben, tiszta idõben - olyan jármûbõl, amelynek távolsági fényszórója azt megvilágítja - 150 méterrõl észlelhetõnek kell lenniük.

na majd tesztelgeti a zsaru, hogy 150 meterrol latszik-e. foleg ha nappal fog meg

ennyire eletszeruek a magyar torvenyek, es nem csak ezen a teruleten

most nem akarok leszolni innen senkit, de minden jogasz buzi! :D:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Van eladó kerekem. Elsõ kerék. EQ 21-es felni, gyorszáras Paul agy. Ha érdekel valakit, akkor PM, vagy tel, vagy emil.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Bocs, de már nem élt a "Bejegyzés módosítása gomb", de errõl õgy gondolom érdemes vitatkozni!

Én már kifejtettem a véleményem, ha jogos volt a bírság, márpedig a legtöbb esetben az, akkor kár puffogni... persze a rendõrök lehettek volna elnézõbbek. Az jobban fáj, amit kerekasztal beszélgetésrõl írt a kerékagy.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Bocs, de már nem élt a "Bejegyzés módosítása gomb", de errõl õgy gondolom érdemes vitatkozni!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Szép idõtök volt a CM-en, sajnálom, hogy nem lehettem ott.

Enté: Táska?

Holnap egész nap otthon leszek. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
mikor írtam még, hogy mennyit iszok itt?
tegnap is csak kóstolót vittem

amúgy idén itt van az efott:D:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
CM jó volt, utána a sör mégjobb...

Izom: most csinálják pesten a BuBi-t

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szia Henrik!

Én és még egy páran ezeket a köröket szoktuk csinálni:Fotóalbum.hu - korlátlan képfeltöltés, ingyenes képtárhely, egyszerû képmegosztás

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: ez valami idült alkoholisták kirándulása? Mert mióta ki mentél, azóta csak azt írod, hogy mikor-hol és mennyit ittál. Tulajdonképpen mit csinálsz te ott?

Üdv Henrik! A nyelvtanra figyelj oda, mert itt nagyon-nagyon harapnak érte a csúnya bácsik (tennap, teccik, nemmesze, i í, ö õ és egyebek) Szõrözésnek tûnik és a legtöbben sértõdötten reagálnak a kioktatásra, de itt nem divat az ilyen és nem is kicsit zavaró. Köszi elõre is :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom: pedig Gusztit biztosan kedvelnéd. Jóember.... szereti a sörtet!

király:)

most jöttem meg egy pubból, ahova eljárkálok, vittem a németeknek házit

ittunk pár rundot, a pultos fél percig nem szólalt meg tõle
az egyik csaj visszaköpte a tenyerébe
egy srác (amolyan Krisz felépítésû) egy percig köhögött tõle

van még egy kevés, neked vigyek egyet? :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Üdv Henrik!

Izom: pedig Gusztit biztosan kedvelnéd. Jóember.... szereti a sörtet!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

abba voltam nemmesze mekitöl fiok it
teccik agyon tennap feling amugy

Nekem ennyi elég volt a bemutatkozásból. Hogy vettek fel az egyetemre??? Nyelvtan érettségid sikerült?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
welcome on board!

Miskolc a király, éljen a roki ;)

van emelkedõ Debrecenben is, én kettõrõl is tudok pl! vagyis 3-ról olyan 10-30 méter hosszúak:)
lehet erre-arra kirándulgatni, de inkább zemplén-bükk-mátra egyebek

ja, és vannak tére szpinning-gépek:)

tréfát félretéve:majd a többiek eligazítanak jobban, nekem most mennem kell

ja, szerintem Gém-nél voltál, az a csávó neve. úgy hívják a nevét:) vagy regina kerékpárbolt másnéven, magam sem tudom

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Sikerült boltot találni abba voltam amelyik nemmesze a mekitöl van van ott egy otp fiok is:-)
Egyébként Henrik vagyok eredetileg miskolci,most jelenleg it tanulok az egyetemen-közgázos vagyok:-)
Maratonista-versenyzõ-szerûségnek vallom magam,majd most kiderül mennyi idõ jut az edzésre 2 elõadás közt:)4-5 éve bringázom eleinte csak hobbiból aztán szép lassan teljesitménycentrikussá váltam:-))
Eddig teccik Debrecen,nekem agyon fura hogy nincsenek hegyek:-)de pl tennap voltam pallagon tiszta pári-rubé feling volt:-)
ennyi talán elég is az introductionnek:D
Merre érdemes elindulni amugy:-)?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Feltöltött kép
Itt a többi: Critical Mass 1 - 20100922

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Sziasztok!
Most kerültem csak debrecenbe:-) érdeklödnék hogy merre vannak itt bringaboltok ahol esetleg szerviz is van.-)
Vagy s.o.s-be egy elsõ gyorszárja nincs vkinek:S?Mer mennék CM-re:-)

Szia!

Ugye Debrecent akartál írni?

Kérlek röviden mutatkozz be, a többiek is biztosan kíváncsiak rá, sõt van aki egyenesen megköveteli. :)
A fórumozók közül Tittyman (Sámsoni út) és Csipisz_ (Csapó utca) is kerékpárboltban dolgozik. De a város több pontján is találsz szervízt.