Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. szeptember 23. - 13:17

mondjuk szo mi szo nem a legbiztonsagosabb bringa, a szabaly az szabaly
Írta 2010. szeptember 23. - 13:05

Fiximen csak a "c" teljesül.... azt is csak a gyalogosok miatt tettem fel

A listát végigolvasva amúgy van valakinek "szabályos" kerója itt???
Üdv Henriknek,ne vedd a lelkedre a beszólásokat,itt mindenki harapós

Írta 2010. szeptember 23. - 12:58

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. szeptember 23. - 10:36

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. szeptember 23. - 10:03

116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhetõ, megbízható kormányberendezéssel,

c) hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehet,
d) egy elõre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).
A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni.
na most egy, vagy ketto fenyvisszavero kell? ha egyet teszek fel, akkor van sapka, ha kettot, nincs sapka. ha felteszek 3at, megbuntetnek? amugy kurvara egzaktul meg van hatarozva, ha kotozkodnek, akkor fel kell tenni egy 0,2*0,2 cmeset a nyeregcsore es kesz bele se kothetnek.
helyesbitek, kedobb szerepel:
(3) A kerékpárra felszerelt fényvisszaverõknek sötétben, tiszta idõben - olyan jármûbõl, amelynek távolsági fényszórója azt megvilágítja - 150 méterrõl észlelhetõnek kell lenniük.
na majd tesztelgeti a zsaru, hogy 150 meterrol latszik-e. foleg ha nappal fog meg
ennyire eletszeruek a magyar torvenyek, es nem csak ezen a teruleten
most nem akarok leszolni innen senkit, de minden jogasz buzi!

Írta 2010. szeptember 23. - 09:33

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. szeptember 23. - 09:07

Bocs, de már nem élt a "Bejegyzés módosítása gomb", de errõl õgy gondolom érdemes vitatkozni!
Én már kifejtettem a véleményem, ha jogos volt a bírság, márpedig a legtöbb esetben az, akkor kár puffogni... persze a rendõrök lehettek volna elnézõbbek. Az jobban fáj, amit kerekasztal beszélgetésrõl írt a kerékagy.
Írta 2010. szeptember 23. - 08:32

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. szeptember 23. - 08:11

Enté: Táska?
Holnap egész nap otthon leszek.

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. szeptember 23. - 08:05

tegnap is csak kóstolót vittem
amúgy idén itt van az efott:D:D
Írta 2010. szeptember 23. - 07:57

Izom: most csinálják pesten a BuBi-t
Írta 2010. szeptember 23. - 07:53

Én és még egy páran ezeket a köröket szoktuk csinálni:Fotóalbum.hu - korlátlan képfeltöltés, ingyenes képtárhely, egyszerû képmegosztás
Írta 2010. szeptember 23. - 06:40

Üdv Henrik! A nyelvtanra figyelj oda, mert itt nagyon-nagyon harapnak érte a csúnya bácsik (tennap, teccik, nemmesze, i í, ö õ és egyebek) Szõrözésnek tûnik és a legtöbben sértõdötten reagálnak a kioktatásra, de itt nem divat az ilyen és nem is kicsit zavaró. Köszi elõre is

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. szeptember 23. - 01:05

Izom: pedig Gusztit biztosan kedvelnéd. Jóember.... szereti a sörtet!
király:)
most jöttem meg egy pubból, ahova eljárkálok, vittem a németeknek házit
ittunk pár rundot, a pultos fél percig nem szólalt meg tõle
az egyik csaj visszaköpte a tenyerébe
egy srác (amolyan Krisz felépítésû) egy percig köhögött tõle
van még egy kevés, neked vigyek egyet?

Írta 2010. szeptember 23. - 00:23

Izom: pedig Gusztit biztosan kedvelnéd. Jóember.... szereti a sörtet!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. szeptember 22. - 23:24

Nekem ennyi elég volt a bemutatkozásból. Hogy vettek fel az egyetemre??? Nyelvtan érettségid sikerült?abba voltam nemmesze mekitöl fiok it
teccik agyon tennap feling amugy
Írta 2010. szeptember 22. - 21:49

Miskolc a király, éljen a roki

van emelkedõ Debrecenben is, én kettõrõl is tudok pl! vagyis 3-ról olyan 10-30 méter hosszúak:)
lehet erre-arra kirándulgatni, de inkább zemplén-bükk-mátra egyebek
ja, és vannak tére szpinning-gépek:)
tréfát félretéve:majd a többiek eligazítanak jobban, nekem most mennem kell
ja, szerintem Gém-nél voltál, az a csávó neve. úgy hívják a nevét:) vagy regina kerékpárbolt másnéven, magam sem tudom
Írta 2010. szeptember 22. - 21:33

Egyébként Henrik vagyok eredetileg miskolci,most jelenleg it tanulok az egyetemen-közgázos vagyok:-)
Maratonista-versenyzõ-szerûségnek vallom magam,majd most kiderül mennyi idõ jut az edzésre 2 elõadás közt:)4-5 éve bringázom eleinte csak hobbiból aztán szép lassan teljesitménycentrikussá váltam:-))
Eddig teccik Debrecen,nekem agyon fura hogy nincsenek hegyek:-)de pl tennap voltam pallagon tiszta pári-rubé feling volt:-)
ennyi talán elég is az introductionnek:D
Merre érdemes elindulni amugy:-)?
Írta 2010. szeptember 22. - 21:07

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. szeptember 22. - 18:26

Sziasztok!
Most kerültem csak debrecenbe:-) érdeklödnék hogy merre vannak itt bringaboltok ahol esetleg szerviz is van.-)
Vagy s.o.s-be egy elsõ gyorszárja nincs vkinek:S?Mer mennék CM-re:-)
Szia!
Ugye Debrecent akartál írni?
Kérlek röviden mutatkozz be, a többiek is biztosan kíváncsiak rá, sõt van aki egyenesen megköveteli.

A fórumozók közül Tittyman (Sámsoni út) és Csipisz_ (Csapó utca) is kerékpárboltban dolgozik. De a város több pontján is találsz szervízt.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE