Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Soma boldogat!
Akkor ma házibuli lesz nálad? :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Boldog szülinapot Soma!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Üdv minálunk Henrik! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Látom jó a téma:-)
Aki egy fórumbejegyzés alapján ítél meg bárkit is - hát annak csak gratulálni tudok de õ meg...(és itt jönne a szitkozódás meg a másik osztása-csak kérdem én mire lenne jó? mi értelme lenne??? :-):-) Szerintem semmi ezért nem is folytatom.

ÉS IGEN TUDOK HELYESEN ÍRNI :D csak nemigazán érdekel mert hogy ez nem egy hivatalos dolog hanem egy baráti társaság fóruma gondoltam nem lényeges:-)
Akik voltak olyan kedvesek és szóltak hogy allergiások vagytok rá -nekik köszönöm, figyelek rá:-)
és üdvözlök én is mindenkit!:-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Csipisz, majd a harmadik félidõben venném át valamelyik nap:)

Ixos: hogyhogy néha kapsz innen infót? ez nem adatbázis, hanem egy fórum, néha kialakulnak ilyen viták.
bizonyos embereket lehet ignorálni is, pl engem is. mármint programilag:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Jövõ héten pénteken este 8tól a Fürediben tartunk sörügyminisztériumi fogadóórát!
Téged is várunk Henrik!
Üdv itt!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Nitr-O: Mi ez a Cirelli avatar? Csak nem...? :)

Sajnos nem. :) Ez pusztán egy buta szóvicc és ilyen matricát fogok rakni a városira. De ha jól alakulnak a dolgok, akkor a közeljövõben még az is lehet, csak zöld-fehér-piros C-vel.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Izomhód, nyertél egy.... banánt!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nitr-O: Mi ez a Cirelli avatar? Csak nem...? :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Csipisz: két sör megoldotta

2,3,4,5....17
2,5,8,11,14,17
2,7,12,17
2, 17

az utolsóba bele lehet kötni

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Megoldódott. (köcsögök :D)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Csipisz, már ittam egy sört, így nem megy:)

Na jó, amúgy se menne, de ez a matek-analógia rossz példa, nem életszerû!

Dani, teljesen igazad van, ez nem idevaló téma, aki akar valamit ezzel kapcsolatban, oda írjunk. Csak szóljatok, hogy nézzek át.

Hopsz, most magamtól írtam nagy kezdõbetûvel a mondatot. Feljõdõképes vagyok!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Basszus, nem fejezhetnénk be ezt a helyesírás dolgot? Van helyesírás topik is.

Üdv Henrik! Majd ha gondolod mehetünk egy kört valamikor, megmutatom a "debreceni hegyeket".

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Nem mondanám ellentmondásnak. A második részt inkább iróniának szántam.
De úgy látom a biciklizés után a lovaglás is nagyon kedvelt sportág ezen a fórumon…
NO COMMENT!!!!
(Ezért kerülöm az írást. Olvasni is csak azért olvasom a fórumot, hogy nagy ritkán hasznos infókhoz jussak.)

Ja! Tõlem a múltkor a boltban kenyér vásárláskor a helyesírás ellenõrzése után egybõl a gyökvonást kérdezték. Ezért éreztem életszerûnek a helyzetet…
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
fejben vonok neked gyököt az ésszerûség keretein belül

a hozzászólásod elsõ ésmásodik része ellentmond egymásnak

egyébként az írást, helyes írást általános iskolában kezdik a betûkkel, aztán középsuli, és végigkísér egész életedben.

boltban szerencsére nekem még nem kellett gyököt vonni

egyébként szerintem a Debrecen-topikosok igen jól írnak helyesen, úgyhogy részemrõl minden oké;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Debrecenbe jártam egyetemre.

egynémelyik lehajthatja a fejét, fõleg egy, de azért, mert akkora gõgfaszt még nem hordott a hátán a világ,szóközhiány írásjel utánmint szeretett közig tanszékvezetõnk

te is jól tudod, hogy készül a törvény: végy egy ötletet, a jogász megfõzi, a politikus tálalja

nehogy azt higgye valaki, hogy a törvényeket a képviselõk alkotják. õk csak kitalálják, hogy mit akarnak nagyjából, a jólfizetett jogászok megalkotják a szöveget (persze az adott pártnak megfelelõen kiskapukat nyitvahagyva), és a ház szavaz róla

aztanékezet ogy elnök, közt elnök, majd közlöny

innen már mehet a bírság, lehet lopkodni, kinek mi

ja, persze e is lehet tartani õket:)

Krisz, elrejtettem a hsz-ban neked egy hibát, törvénybe iktatom neked, hogy javítsd ki! :D
bár annyira nem szabályos hiba.buhah

Meg persze legalább 6 darab írásjel, és kb ugyanennyi kisbetûs mondatkezdés. Nem kötekedésképp, csak te dobtad fel a labdát.

Amúgy Henrik tud rendesen írni, ezt nekem tanúsította. Ixosnak meg igaza van, ím egy kis matek, hogy ne legyen offtopik, bicajról:

Fejben számolandó.
Van x mennyiségû bicajom, a legfiatalabb 2, a legidõsebb 17 éves. Az évek számtani sorozatot alkotnak. Hány bicajom lehet, és hány évesek, a pozitív egész számok halmazában?
Elõre segítek, 4 variáció van.

Tehát:
d1=?
d2=?
d3=?
d4=?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
A matricával teleragasztott váz divatos manapság? Mert, ha nem lekaparom...
JA Serj Tankien-nek kijött az új albuma és tele van biciklivel, vagy nem...

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
A franc megette, hogy mindig a nyelvtanon lovagoltok. Én is kuka vagyok humán részrõl, viszont a reál erõségemnek mondható. Kár, hogy az itt nem bukik ki, hogy másodfokú (esetleg harmadfokú) egyenletet ki, hogy tud megoldani. Vagy például ki tud papíron négyzetgyököt vonni. De minek is, mert ezekre ott van a számológép… De akkor is!!!! Ezek mind középiskolában tanult dolgok, és mégis az emberek nagy részét meg lehet velük fogni.
Az is az általános intelligencia egy része.
Jó lenne már arra odafigyelni, hogy az emberek mit írnak a fórumon, és nem azon, hogy hány hibát ejtenek, miközben leírják.
További szép estét mindenkinek!
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Röfi: ha hivatalos helyen, vagy kézzel írok, akkor nincs baj a kezdõbetûkkel. a mondatvégi írásjelekkel inkább nyomatékosítok.
Ha beszélnénk,akkor a hangsúllyal tenném ezt, mert az szükséges. viszont ha beszélünk, ott nincs jelentõsége a kezdõbetûnek.
na mindegy, ki ebben jó, ki abban, attól nekem ember az ember, ha elvét ezt-azt. ha sokat, akkor is, csak bántya a szemem! huhu, ez is:)

akartam kérdezni, hogy zempléni bringautakról van valakinek infója, vagy térképe? Sárospatakról indulva. szeretnék már bringázni, még õsszel a Balcsit is meg lehetne kerülni. ha már átúszni nem tudtuk

egyébként rohanok a lenti pubba a magyar nyelvet tanítani a németeknek. tegnap már nyomatták az "egészségedre"-t, az unikumot is hozzá természetesen. szóba elegyedtem egy 50+ férfival, kent-vágott mindent. Budapest, bikavér, aszú, kolbász, Bartók Béla, Liszt Ferenc, Gellért-hegy, sõt: Debrecen! itt a csávó

szóval ezért írok kicsivel:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ez Muraközi lenne? Azt a csávót én sem bírtam.

neem. õ a közgázon tanított, én nem oda jártam. nem mondom meg a nevét, hogy hogy hívják Balázs István