Akkor ma házibuli lesz nálad?
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2010. September 24. - 00:13
Akkor ma házibuli lesz nálad?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. September 24. - 00:06
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. September 23. - 23:25
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. September 23. - 23:01
Aki egy fórumbejegyzés alapján ítél meg bárkit is - hát annak csak gratulálni tudok de õ meg...(és itt jönne a szitkozódás meg a másik osztása-csak kérdem én mire lenne jó? mi értelme lenne??? :-):-) Szerintem semmi ezért nem is folytatom.
ÉS IGEN TUDOK HELYESEN ÍRNI
Akik voltak olyan kedvesek és szóltak hogy allergiások vagytok rá -nekik köszönöm, figyelek rá:-)
és üdvözlök én is mindenkit!:-)
Posted 2010. September 23. - 22:44
Ixos: hogyhogy néha kapsz innen infót? ez nem adatbázis, hanem egy fórum, néha kialakulnak ilyen viták.
bizonyos embereket lehet ignorálni is, pl engem is. mármint programilag:)
Posted 2010. September 23. - 22:36
Téged is várunk Henrik!
Üdv itt!
Posted 2010. September 23. - 22:23
Nitr-O: Mi ez a Cirelli avatar? Csak nem...?
Sajnos nem.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. September 23. - 22:17
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 23. - 22:11
Posted 2010. September 23. - 21:54
2,3,4,5....17
2,5,8,11,14,17
2,7,12,17
2, 17
az utolsóba bele lehet kötni
Posted 2010. September 23. - 21:40
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. September 23. - 21:39
Na jó, amúgy se menne, de ez a matek-analógia rossz példa, nem életszerû!
Dani, teljesen igazad van, ez nem idevaló téma, aki akar valamit ezzel kapcsolatban, oda írjunk. Csak szóljatok, hogy nézzek át.
Hopsz, most magamtól írtam nagy kezdõbetûvel a mondatot. Feljõdõképes vagyok!
Posted 2010. September 23. - 21:32
Üdv Henrik! Majd ha gondolod mehetünk egy kört valamikor, megmutatom a "debreceni hegyeket".
Posted 2010. September 23. - 21:32
De úgy látom a biciklizés után a lovaglás is nagyon kedvelt sportág ezen a fórumon…
NO COMMENT!!!!
(Ezért kerülöm az írást. Olvasni is csak azért olvasom a fórumot, hogy nagy ritkán hasznos infókhoz jussak.)
Ja! Tõlem a múltkor a boltban kenyér vásárláskor a helyesírás ellenõrzése után egybõl a gyökvonást kérdezték. Ezért éreztem életszerûnek a helyzetet…
Posted 2010. September 23. - 21:20
a hozzászólásod elsõ ésmásodik része ellentmond egymásnak
egyébként az írást, helyes írást általános iskolában kezdik a betûkkel, aztán középsuli, és végigkísér egész életedben.
boltban szerencsére nekem még nem kellett gyököt vonni
egyébként szerintem a Debrecen-topikosok igen jól írnak helyesen, úgyhogy részemrõl minden oké
Posted 2010. September 23. - 21:08
Debrecenbe jártam egyetemre.
egynémelyik lehajthatja a fejét, fõleg egy, de azért, mert akkora gõgfaszt még nem hordott a hátán a világ,szóközhiány írásjel utánmint szeretett közig tanszékvezetõnk
te is jól tudod, hogy készül a törvény: végy egy ötletet, a jogász megfõzi, a politikus tálalja
nehogy azt higgye valaki, hogy a törvényeket a képviselõk alkotják. õk csak kitalálják, hogy mit akarnak nagyjából, a jólfizetett jogászok megalkotják a szöveget (persze az adott pártnak megfelelõen kiskapukat nyitvahagyva), és a ház szavaz róla
aztanékezet ogy elnök, közt elnök, majd közlöny
innen már mehet a bírság, lehet lopkodni, kinek mi
ja, persze e is lehet tartani õket:)
Krisz, elrejtettem a hsz-ban neked egy hibát, törvénybe iktatom neked, hogy javítsd ki!![]()
bár annyira nem szabályos hiba.buhah
Meg persze legalább 6 darab írásjel, és kb ugyanennyi kisbetûs mondatkezdés. Nem kötekedésképp, csak te dobtad fel a labdát.
Amúgy Henrik tud rendesen írni, ezt nekem tanúsította. Ixosnak meg igaza van, ím egy kis matek, hogy ne legyen offtopik, bicajról:
Fejben számolandó.
Van x mennyiségû bicajom, a legfiatalabb 2, a legidõsebb 17 éves. Az évek számtani sorozatot alkotnak. Hány bicajom lehet, és hány évesek, a pozitív egész számok halmazában?
Elõre segítek, 4 variáció van.
Tehát:
d1=?
d2=?
d3=?
d4=?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 23. - 21:07
JA Serj Tankien-nek kijött az új albuma és tele van biciklivel, vagy nem...
Posted 2010. September 23. - 21:04
Az is az általános intelligencia egy része.
Jó lenne már arra odafigyelni, hogy az emberek mit írnak a fórumon, és nem azon, hogy hány hibát ejtenek, miközben leírják.
További szép estét mindenkinek!
Posted 2010. September 23. - 20:51
Ha beszélnénk,akkor a hangsúllyal tenném ezt, mert az szükséges. viszont ha beszélünk, ott nincs jelentõsége a kezdõbetûnek.
na mindegy, ki ebben jó, ki abban, attól nekem ember az ember, ha elvét ezt-azt. ha sokat, akkor is, csak bántya a szemem! huhu, ez is:)
akartam kérdezni, hogy zempléni bringautakról van valakinek infója, vagy térképe? Sárospatakról indulva. szeretnék már bringázni, még õsszel a Balcsit is meg lehetne kerülni. ha már átúszni nem tudtuk
egyébként rohanok a lenti pubba a magyar nyelvet tanítani a németeknek. tegnap már nyomatták az "egészségedre"-t, az unikumot is hozzá természetesen. szóba elegyedtem egy 50+ férfival, kent-vágott mindent. Budapest, bikavér, aszú, kolbász, Bartók Béla, Liszt Ferenc, Gellért-hegy, sõt: Debrecen! itt a csávó
szóval ezért írok kicsivel:)
Posted 2010. September 23. - 20:46
Ez Muraközi lenne? Azt a csávót én sem bírtam.
neem. õ a közgázon tanított, én nem oda jártam. nem mondom meg a nevét, hogy hogy hívják Balázs István

Sign In
Create Account

Back to top