Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Tegnap vásároltam a fórumos spárban kb 4000ft-ért, és kaptam 2 kupont a vezér-fitnesszbe. Spinning, fitnesszterem, aerobik, ovistorna', taebo, pilates. Ilyen dolgokra lehet felhasználni.

Nem cserélem el sörre, csak szólok, ha valaki szeretné kipróbálni ezeket, akkor tudja hova menjen. ODA! :D

Üdv

Mifike

Mifike

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!!!

Köszönöm szépen, hogy tegnap eljöttetek Titty kérésére a templomhoz. Nagyon nagy meglepetés volt nem gondoltuk volna, aranyosak voltatok, köszönjük és így volt tökéletes a tegnapi napunk.
Ezek után remélem lesz alkalmam megismerni titeket személyesen is próbálok aktívabban fórumozni is és majd szeretnék egy-két túrára is elmenni veletek.
Titty: Köszönöm, hogy megszervezted - szeretlek benneteket !

Köszönjük: Guzina-Frendl Tünde és Guzina Mihály

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
enté: Mtbr - Mountain Bike Review Classifieds

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
19:45? Akkor már rég túl voltunk az elsõ bambin. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csipike: 19:45 körül suhantál el a Fórum elõtt. Kiabáltunk is rád, de annyira benne voltál a bugiban, hogy egy POPROCK!-ot se nyomtál oda nekünk :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csipi! Képek?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kösz szépül. És nem az enyém, hanem közös, csak én kezdtem el, adminolom. Porcsin Ákosé a dizájn!:D
A def meg nálam be se tölt....ja, de mégis, érdekes az utsó cikk.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Soma, ha elárulod a címed, küldök egy "élmény hostesst" :)

Halihó

Köszönöm,van elég dolgom itt,nem kell még nõ is.. :D

Eszter:volt már,de jó hogy hazánkfia gondolkodó része megint kitalált valamit,csak remélem ebbõl nem valami "nyugati"csinál majd szokás szerint hasznot.Bár ez Magyarország...
Volt ma a híradóban is valahol,öcsém meg szólt,hogy ott nézzem,de a Tescóban nem az ment a tv-ben.. :)
Józsi: esik,úgyhogy dagonyáztok...

Azért Csipisz "oldala" ennél jobb..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Na leírom én is :)
Szóval odafelé út Ildivel találkoztunk, együtt mentünk a Baltazár térre. Megkaptuk a feladatot, kis "számolgatás",merre lenne a legjobb és elindultam. Elsõ körben Fórum teteje, felmásztam, de pecsét nem volt, így elmentem a Veres-templomoz, ott nehezen meglett a toll, egy Csocsó a lapra és uzsgyi. A Csapó utcánál megnéztem az óriásplakátot, majd megállás nélkül eldzsáltam a Pennybe. Levettem a sört a polcról, befutott Ildi és Kutya is, Kutya elõrekérte magát, kapva kapva az alkalmon mi is. Mikor végeztünk Ildivel elmentünk Danihoz, felvettük a gumikat (haha) és irány a biciklis CP a Malomparknál elkapva(Ludmann sporttárs a szilvás rettenettel), majd egy félóra keresés után a Taylor's smack, egy étlappal lettünk gazdagabbak, de mint kiderült, a semmiért. hiszen 50% engedmény van ottfogyasztásra, ezutén Ildi ledefektelt. Innen nélküle a Galvácsy köz, Kálmánékkal összefutottam, és a Pallagi út szintén ezzel a duóva lett megjárva :) . Még le kellett adnom a gumit, ezért a Szabó Kálmán felé vettem az irányt (jó hosszú volt az út :P ), de elõbb megnéztem a képviselõ-jelöltet az Alkotmány utcán, majd elmentem a nem látható zászlóhoz a templomhoz, ezekután már csak a Vukovics (Dagi szerint Bukovics) Dezsó utca volt hátra és a gumik leadása (az Ildié és az enyém). Leadtam, majd sprint az Aranykoronába, és élveztem a finom hideg sört....
Saccperkábé 25-30 kili volt :)

Köszi Dagi, megkésve is jó volt! :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nagy volt ez a verseny! Eszter, asszem nyertem valami olyat, aminek a picilyány örülni fog.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
mit találtam...

(bocs, ha már volt róla szó, nekem nem rémlik)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Titty én köszönöm, hogy ott lehettem, mert így Csipi szólt az Catrõl.
Gyorsan hazamentünk, átöltöztem, felvérteztem a parpám és iszkiri.
Dani volt a fõmufti, õ szervezte az "Állítólag" Alley Cat-et. Kiszórta feladatokat és iránya fórum legteteje. Vicces, de mire lezártam a bicajt és felrohantam a tetjére Nitr-O-ék már fent voltak. (Respect) Aztán spuri a Sámsoni úti Pennybe sört venni, közben megálltam a Csini sportnál csekkolni (Bár azt nekem nem is kellett volna.) Nitr-O nyombán elértem a Pennyt, ott õ pofátlan volt a sorbanállókkal és elõrekérte magát én pedig usgyi utána.
Majd daniéknál felvettünk egy-egy monti külsõt amit a Szabó Kálmán környékére kellett postázni. Itt volt egy templom torony is aminek a csúcsán van egy bádog zászló. Ezen egy évszám. Na ezt benyeltem, én egy számjegyet elnéztem. :(
Következõ állomás az a templom volt ahol délután az esküvõn csilingeltünk. Itt elég nehezen leltem meg a pecsétet, itt futottam össze Kutyával. Innen jóformán együtt mentünk végig. Az Aktív Sportközpontal szemben megvolt a mozgó csekk is és rohantunk a Füredi 76-hoz. Közben elhagytuk egymást és egyedül mentem be a Taylor Pizzériába. A tulaj elég durcásan, de megmondta, hogy 2560Ft egy nyomorult pizza nálluk. (El is döntöttem, hogy ide sem kell jönni többet.) Vezér utca végénél Galvácsy közben pecsét (Köszi Kutya!) és innen váltott vezetéssel mentünk a Pallagi úti Debrecen táblához. Itt már csak egy szétmázgált pecsét várt. Innen együtt indultunk a végállomáshoz, de aljas módon leelõztem Kutyát aki lánc problémákkal küzdött.
A célban Csire úr (18:18) várt minket (18:55). Dani végülis a hibapontok alapján értékelte az embereket.
Így lettem a Taxival III. ! :D
Köszönöm mindenkinek, de legfõképp Tittynek és Daginak!

Dagi: http://forum.bikemag.../hirdetes-40079

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a megjelenést azoknak akik ráértek akkor.....
Mifike is meghatódott! :D
Mégegyszer köszönet és hála: Orsinak, Katának, Csipisznek, Röfinek, Csirelli Alexnek ,Kuttyának, és a fiúnak akinek szégyen szemre nemtom a nevit.....
Tittyman
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Koszonom!
Akkor talan megusszuk, utana eshet amennyit akar:)

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Sziasztok!
Milyen az ido Debrecenben?
Esik?
Mertha mar ott esik, akkor a holnapi maraton dagonya lessz:(

Szia itt remek idõ van.
Sok sikert a holnaphoz.
Neha osszeszavakat a keverem

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!
Milyen az ido Debrecenben?
Esik?
Mertha mar ott esik, akkor a holnapi maraton dagonya lessz:(

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Ezt nem értem, vagy csak kötözködni akarsz? :D Visszajelzést szigorúan priviben!

Fenét priviben: Mátrai vagyok, pontosabban Gyöngyösön nõttem fel (szal tudom mirõl beszélsz) és tényleg vakít a távolbanézés;-)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Aki ráér azt várom háromnegyed négykor a Szent-Anna utcai gör-kat templomnál, kis ünneplés céljából.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Sziasztok' Valakit nem érdekel a Gyalui hegyekben ( Kolozsvár mellet) a Maros maraton?
Maros Bike Marathon 2010 bal oldalt található az angol nyelvü info.
Meg tudjuk oldani, hogy eggyütt menjünk, ha idöben tudunk találkozni Nagyváradon'
Vagy holnap este megalusztok nálunk.

Jó az ötlet, de túl közel van. Köszönjük az invitálást.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Once: Józsi, talán majd jövõre. Mondjuk, ha hamarabb tudom akkor talán, de így tuti nem megy a dolog.