Mi lett az ültess bringatároló kezdeményezéssel? Legutóbbi infóm az volt, hogy az önkormányzat elkezdte halogatni, hogy ne kelljen fizetnie...
Pedig mi is pályáztunk... , mindegy ezt kitolom hátha elolvassa pár célszemély
Errõl ennyit

Mi lett az ültess bringatároló kezdeményezéssel? Legutóbbi infóm az volt, hogy az önkormányzat elkezdte halogatni, hogy ne kelljen fizetnie...
Pedig mi is pályáztunk... , mindegy ezt kitolom hátha elolvassa pár célszemély
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
KERÉKPÁROSOK FIGYELEM!2010. Szeptember 27.A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata biciklis felvonulást szervez, a biciklitárolók építése érdekében!
A Felvonulásban részvevõk szeptember 29-én, 14:00 órakor gyülekeznek a
Fõépület elõtt, ahonnan indulva bejárják az egyetemet, és más
campusokat!
A felvonuláshoz bárki csatlakozhat, aki s...zeret biciklizni, és unja, hogy nincs hová kötni a kétkerekû járgányát!!
Az automata elõtti acélszarra gondolsz?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Csak nehogy megvicceljen a két fiatal közzül valaki...veszélyesek ezek a hirdetések...felesleges rohangálások az állomásra...
Oszt ki az a Sárosi Gergely?Sajnos ez van srácok, de el kell hogy engedjem
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Motobecane
Ha fixivel mentek,megyek
Nálunk az MFK elõtt rengeteg kerékpártároló van :-]
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Van egy kis bicajozás tervbe véve.
Én még nem tekertem itt, akinek van tapasztalata....szóval az ne kíméljen!
(Lehet jönni bármivel, a fix-ss csak annak szól, aki ezzel nyomul. Ha divatból, ha nem.)
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
...és unja, hogy nincs hová kötni a kétkerekû járgányát!!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Úgy érted, hogy elengedett kormány?
Úgy érted, hogy elengedett kormány?Már jópárszor melegítettem rajta, de az elengedett kéz még mindig nem megy.
Ezt meg utólag néztem, de bazz, itt a görgõ is szarul van beállítva szerintem. Nem túl magasan ül az elsõ kerék és ezért dobja le olyan gyakran?! Mondjuk nekem hátsókerékbefogós volt, azzal volt ilyen probléma.
Itt miért álltál félre?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Ezt meg utólag néztem, de bazz, itt a görgõ is szarul van beállítva szerintem. Nem túl magasan ül az elsõ kerék és ezért dobja le olyan gyakran?! Mondjuk nekem hátsókerékbefogós volt, azzal NEM volt ilyen probléma.
Bezárták a kis szörnyetegek ide.
Fura, létrehoztam az albumot a feltöltõvel, erre nem tudok feltölteni. Mondom oké, hátha albumból megy. Erre egy csapat óvodást látok a
képeken, amiket fel se tettem......És még csak fésû sincs nálam.
Csinálok egy cm albumot is, hátha oda meg pónikat raknak....
Bazz.....
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
YouTube - Sad first time on Rollers
Ez olyan édes. És a legvégén az a fejtartás. Vert sereg:-)