Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Olcsójó defektgátló szalagot ajánljatok. (Joe bácsinak meg az õszinte k*rva anyját, ha már így magunk közt vagyunk)

UST-vel nyomod?

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Áááá!

Akkor gyjó van mögnyúgodtam! Nem regisztrálok, csak szólok! A mûbráner kicsit elriaszt!:-)

Líváj: csak hideg száraz idõ oké, de ha menet közben kap el hóvihar azt nem bánom, de ne a startnál! Sajna nem volt kint a Trekes bagázs, vagy csak én voltam vaksi!Fecó is szomorkodott!!!:-)Pedig megint volt ingyen sör is, gyönyörû "cicákkal" tarkítva!!:-)
Brno nagyon jó volt, és ideje másoknak is elnézni ha jót akarnak maguknak!!!!!!!!!!!Valamikor ha össze tudjuk hozni,élménybeszámoló!

Csirelli, Luna : én 30-as vagyok :-), senem 20-as, és 100-as! :-) !!!!!!!! Ilyen szépségem nincs, csak egy 19"os majdnem full XT-s, Specialized Stumpjumper, Pirosban, Cr-Mo vázzal, Indy XC telóval, 40 ropogós tízsezsresír.

Zozó, köszi, hogy engem néztél a képen, de a Titty bejegyzése volt :* :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Olcsójó defektgátló szalagot ajánljatok. (Joe bácsinak meg az õszinte k*rva anyját, ha már így magunk közt vagyunk)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Csirelli, Luna : én 30-as vagyok :-), senem 20-as, és 100-as! :-) !!!!!!!! Ilyen szépségem nincs, csak egy 19"os majdnem full XT-s, Specialized Stumpjumper, Pirosban, Cr-Mo vázzal, Indy XC telóval, 40 ropogós tízsezsresír.

400 ezerért kicsit túláraztad, még ha szépek is rajta a Mythosok.

Akit érint, a délelõtti spinning óráim megszûnnek, helyette szerdán 16:30-kor lesz egy fix idõpontom és a helyettesítések nagy részét én vállalom. Az órarend elég hamar frissül, ott láthatjátok legkésõbb aznap kik fognak órát tartani.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Titty: Nagyon egyikkelsem lõttél mellé. A hírdetõ is debreceni (ismerem), és Zotya sem sem 20-as, hanem valamivel több, de még így sem 70-es. :D
Dani: Merre jártál édes gyermekem? Képeket és beszámolókat kérünk. Mi a szezonzáró alatt egy felhõt sem láttunk, ilyen jó idõnk és jól sikerült túrasorozaton rég vettem részt. Ruzomberokban van egy Speci bike park, csak ajánlani tudom a nagy ruzgóúttal rendelkezõ fórumozóknak.
Levi, Zotya: Ha nem lesz nagyon rossz idõ mi is megyünk Orsival szombaton.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Áááá!

Akkor gyjó van mögnyúgodtam! Nem regisztrálok, csak szólok! A mûbráner kicsit elriaszt!:-)

Líváj: csak hideg száraz idõ oké, de ha menet közben kap el hóvihar azt nem bánom, de ne a startnál! Sajna nem volt kint a Trekes bagázs, vagy csak én voltam vaksi!Fecó is szomorkodott!!!:-)Pedig megint volt ingyen sör is, gyönyörû "cicákkal" tarkítva!!:-)
Brno nagyon jó volt, és ideje másoknak is elnézni ha jót akarnak maguknak!!!!!!!!!!!Valamikor ha össze tudjuk hozni,élménybeszámoló!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Zoli, ha esik, ha fúj, akkor is megyünk Erdélybe! ;) :D:D

Tegnap sikerült olyan 60km/h-s hóviharban, kb. 6m-es látótávolságban hóban bringáznom Erdélyben. Menjetek, én is élveztem. :D De karbonkanalas XTR hátsóváltó rugót is kovácsoltunk az esztena házban gyújtott tûzben egy vasvilla meg egy kis kézi fejsze segítségével, ma meg versenyeztem egy hosszú lefelén egy terepjáróval. Nem kevés élménnyel lettem gazdagabb :)
Holnap megyek a Chili felé, viszek egy Hozé lámpát, és elnézést kérek, hogy eddig tartott. Ha a tulaj úgy kívánja máshová vigyem, dobjon egy sms-t.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Tudom, hogy õ sem 100-as dehát melyikünk az...:D(fetrengve röhögõs smilei)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT RINCON
Hátez a mi Zozobánké?

Nem. Õ huszas.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT RINCON
Hátez a mi Zozobánké?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Kutya mi ez a regisztrálgatós baromság? Mert a nevezési díj ok, de én tuti nem fogok bejelentkezgetni+ regisztrálni egy kóbormacskára!(Elég a mail-et végigolvasgatni!)
Már csak úgy el sem lehet menni!?????

Nos Akkor

1: Regisztrálni, azért kell,mert nem mindegy hogy hány mûfaszt veszek a feladatokhoz.. Eszter ha hozod a gyerekeket õk nyalókát kapnak :P

Na persze ez csak vicc volt, viszont részben igaz, nem mindegy bizonyos feladatokhoz mibõl mennyi dolog készül.. külföldön elterjedt dolog a regisztráció, arról nem is beszélve hogy nektek is kedvezve csinálnék egyedi küllõkártyát, aztán, aki nem regisztrál és nem öltözik be valaminek, az eldöntheti hogy nem indul, vagy pucéran teker egy AlleyCat-et végig..

És Zoli nem kell bejelentkeznek a skidmark-ra.. nekem elég ha pl itt kapok valakitõl privát kis üzenetet.. ennyi

Szép napot

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Halihó

Biztos vagy benne? :D

Tejlesen! :D
Mert ti nem akartok?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Halihó

Biztos vagy benne? :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Szerintem csak a névre szóló küllõkártya miatt kell szólni. Alleycat dömping, jee!
Zoli, ha marad még hely a táskádban, egy Trekkes katalógust hozol nékem? Köszike!
Cserébe nevezlek az elikettre! ;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
A reg annyit jelent, hogy ha tuti jössz, akkor szólj, mert akkor elõre számolunk véled. Nem kell ímél, meg ilyesmi. Ha eldöntöd, szólj, aztán regisztáltál is.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Sziasztok!

Ha valaki nagyon meggondolná magát , holnap reggel 5.00-kor a régi Esso kútnál(most AGIP) indulás a Brnoi kiállításra. Kötelezõ személyi okmányok, pénz, fényképezõ, katalógusoknak táska, némi élelem.

Kutya mi ez a regisztrálgatós baromság? Mert a nevezési díj ok, de én tuti nem fogok bejelentkezgetni+ regisztrálni egy kóbormacskára!(Elég a mail-et végigolvasgatni!)
Már csak úgy el sem lehet menni!?????

A következõ hétvégén remélem jó idõ lesz, mert Erdéyl jó lenne, és a táv sem gáz.

Szasztok!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
10.16. - Területi Évadzáró
10.23. - Általános Iskolások Versenye (Reptér)
10.24. - Kazinczy-emléktúra

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Aki akar és teheti várom szeretettel :D

1' Halloween AlleyCat - Skidmark

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Okáj!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Lecsa: megoldódott a küllõgondom. Kösz.