Olcsójó defektgátló szalagot ajánljatok. (Joe bácsinak meg az õszinte k*rva anyját, ha már így magunk közt vagyunk)
UST-vel nyomod?
Olcsójó defektgátló szalagot ajánljatok. (Joe bácsinak meg az õszinte k*rva anyját, ha már így magunk közt vagyunk)
Áááá!
Akkor gyjó van mögnyúgodtam! Nem regisztrálok, csak szólok! A mûbráner kicsit elriaszt!:-)
Líváj: csak hideg száraz idõ oké, de ha menet közben kap el hóvihar azt nem bánom, de ne a startnál! Sajna nem volt kint a Trekes bagázs, vagy csak én voltam vaksi!Fecó is szomorkodott!!!:-)Pedig megint volt ingyen sör is, gyönyörû "cicákkal" tarkítva!!:-)
Brno nagyon jó volt, és ideje másoknak is elnézni ha jót akarnak maguknak!!!!!!!!!!!Valamikor ha össze tudjuk hozni,élménybeszámoló!
Csirelli, Luna : én 30-as vagyok :-), senem 20-as, és 100-as! :-) !!!!!!!! Ilyen szépségem nincs, csak egy 19"os majdnem full XT-s, Specialized Stumpjumper, Pirosban, Cr-Mo vázzal, Indy XC telóval, 40 ropogós tízsezsresír.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Csirelli, Luna : én 30-as vagyok :-), senem 20-as, és 100-as! :-) !!!!!!!! Ilyen szépségem nincs, csak egy 19"os majdnem full XT-s, Specialized Stumpjumper, Pirosban, Cr-Mo vázzal, Indy XC telóval, 40 ropogós tízsezsresír.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Tegnap sikerült olyan 60km/h-s hóviharban, kb. 6m-es látótávolságban hóban bringáznom Erdélyben. Menjetek, én is élveztem.Zoli, ha esik, ha fúj, akkor is megyünk Erdélybe!
![]()
:D
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT RINCON
Hátez a mi Zozobánké?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Kutya mi ez a regisztrálgatós baromság? Mert a nevezési díj ok, de én tuti nem fogok bejelentkezgetni+ regisztrálni egy kóbormacskára!(Elég a mail-et végigolvasgatni!)
Már csak úgy el sem lehet menni!?????
Halihó
Biztos vagy benne?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
HalihóZoli, ha esik, ha fúj, akkor is megyünk Erdélybe!
![]()
:D
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]