Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Eszter a Halloween AlleyCat meg lesz tartva, sõt hétvégén a Kata AC-ján is taposom, mert ilyen emberek vesznek körül, és a cél nem más mint a gyõzelem

És sajnos nem vizsgáltak meg, jött a sablonos kérdés, szédül fáj e a fejem, vagy a nyakam, de azaz hogy elmondtam százszor hogy álló autóba csattantam és nem tudom hogy, nem foglalkoztak vele, a rendõr megfújatta a véres pofámmal a szondát is, és még csodálkoztak, mikor kiszálltam a mentõbõl és összeszedtem a véres zsebkendõket.. jött a kérdés mit csinál, mondom nem hagyok magam után szart...

De ezen nem csodálozom, a mentõsök korrektek voltak, a fõnököm szintén, de a LEGNAGYOBBAK akkor is ti lesztek

Köszönöm !!!!!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Csocsó: Ez most csak vicc, ugye? :D A hétvégi defektes belsõmre csere egy az egyben?

Nem tudom mi van mostanában, de nekem úgy tûnik, az átlagnál több a baleset, vagy az olyan helyzet, ami majdnem az lesz.Melóból hazajövet délben majdnem elütött egy pizzafutár, akit még ismerek is.... Ma este egy "streetracer" Tégláson majdnem kitakarította a buszmegállót egy félresikerült "drift" végén, aztán még elkezdett óbégatni is, amikor a padka szétverte a jobb elsõ kerekét.... Heten vártuk a buszt, ami a 4-esen történt baleset miatt késett. Én asszem kiugrottam a hülyegyerek hatósugarából, de a tanári kart simán kaszálja, ha nincs az a padka..... És 5 perc múlva mit látok? a közeli szétstoptáblázott keresztezõdésen 80-nal simán, lassítás nélkül áthajt egy másik ökör.
Nem igazán akarok az utcára menni egy évszázadig.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Jobbulást, Kuty!

más: van egy 700x25-32es ("normál" 28"-os méret) belsõm Destone márkanévvel DUNLOP-szeleppel, sajnos nem ér át a magasperemû felnin, ezért

a, elcserélném prestás-ra
b, eladnám

jelentkezni itt vagy 7nulla62nulla705egy

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Bugyuta szóvicc, de eb csont beforr! Jobbulást kívánok!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Kutya: jobbulást! :) Gyorsan kell gyógyulnod, ha már összecsõdítetted a csapatot 31-ére :)

amúgy csak összevarrtak, vagy azt is megvizsgálták, mi okozhatta azt, h "kb. 300 m kimaradt" ? 1.: mert ez nem oké a te korodban (sem) 2.: hogy ne járhass így megint

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Drága barátok..

És akkor kezdeném: Soha nem gondoltam volna, hogy ha bajom esik, ennyien a segítségemre sietnének, hogy mindenki a jót akarná ennek a szerencsétlen Dög-nek :D

Köszönöm a sok támogatást, a rengeteg telefonhívást, a sok kaját, de nem tudom elégszer majd megköszönni..

Erre vannak a barátok te dög!!!!!!
Tudod, csak egy hívásnyira vagyok, bármikor.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Drága barátok..

Sajnos Ma majdnem odalett a Fórum egyik Kutyája

Annyi történt, hogy reggel egy egyenes szakaszon egy szervízúton sajnos valószínû rosszul lettem, és kb 300m kimarad, na és persze keróval voltam..
A vége az lett hogy az utpn parkoló autó hátsó szélvédõjében eszméltem fel, és sajnos kettõ fogam ott helyben kitört gyökerestõl.. mellette kettõ, kitudja hogy menthetõ e (az egyik félbe tört, a másik csúnyán elmozdult) sajnos nem emlékszem a baleset elõtti pillanatokra.

A vége a Kenézi lett, ahol összevarták a szám belül 4, kívül 3 öltéssel, aztán próbáltam valami fogászatot keríteni..
A klinikán kötöttem ki, ahol leszedték a félbetört fogam félig gyökérkezelték, és hazaértem nem olyan rég

És akkor kezdeném: Soha nem gondoltam volna, hogy ha bajom esik, ennyien a segítségemre sietnének, hogy mindenki a jó akarná ennek a szerencsétlen Dög-nek :D

Köszönöm a sok támogatást, a rengeteg telefonhívást, a sok kaját, de nem tudom elégszer majd megköszönni..

Sajnos kicsit Frankeinstein-es a fejem és Luna a gyerekek közelembe ne hozd most vagy fél évig

Holnap helyzetjelentést tartok, ha érdekel majd valakit :D

Szép estét mindenkinek, és vigyázzatok magatokra

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
törölhetõ

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Jó lenne ha valaki elmondaná már, hogy mi lett vele....

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Kutyának jobbulást.
Neha osszeszavakat a keverem

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Soma, István, Enté: mi akkor így megyünk egy kocsival? Kiével?
Pénteken megyünk? szóljak Józsinak szállásügyileg? Röfi, nektek?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó

Kutyának jobbulást kívánok :(
Mondhatnám,hogy ez velem is megtörténhetett volna,de 2 okot tudok felhozni:
-nállam mindig van napszemüveg...
-engem simán letörölt volna az ablaktörlõ...
:D

Mert, mi történt?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Kutyának jobbulást kívánok :(
Mondhatnám,hogy ez velem is megtörténhetett volna,de 2 okot tudok felhozni:
-nállam mindig van napszemüveg...
-engem simán letörölt volna az ablaktörlõ...
:D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

freeride77

freeride77

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Ha valakit érdekel ritchey wcs nyeregcsõ 350mm,31,6 specialized rival nyereggel és egy ritchey wcs rizer kormány 31.8-as,590mm.
Az jelezzen.További szép napot

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs: hazudtam, de véletlen volt! Csak mars 1.0- van!

Flea van 5-ért az is jó.... közben akadt szponzorom:-D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csipisz: nyolcasról jut eszembe, mikor vihetem a hátsó kerekemet? A 32 küllõmbõl libeg vagy 10-12, meg kéne javítani, mert ejomjott :) (meg a fékbe is kéne olaj!)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Fogteknikus lezsírozva. ;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Mackó használt olyan pvc szalagot, de azthiszem nem jött be neki.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Olcsójó defektgátló nincse' tuttommal. Van ilyen pvc szalag, kb 3 mili vastag a közepén, meg vagy 30 mili széles lehet, ez párban kb 3k. nehéz is, el is csúszkálhat A kevláros meg majdnem 5k/ kerék. Ez öntapadós,(egyszer....) asszem elég könnyû, de persze jó drága is!
Az ust meg jó autóra, motorra, de aki adaptálta bicajra, azzal megitatnám az összes valaha legyártott latexlöttyöt..... az még hogy nem tömít, a kissebbik baj, de egyes külsõket fel se lehet fújni csak extra nyomással,(még benzinkútnál, kompresszorral sem...) másrészt kb 1 év aktív használatnál egy nem teljesen zárt, szalagos megoldásnál az elsõ nyolcasnál lehet darabolni a küllõk jó részét, mert jól összesülnek tõle....

Berakni meg vidd ahová akarod, én útálom..... (na jó, bari vagy, hozhatod...:D)

Ha valaki tud olyan fogtechnikust, aki olcsón megszámít egy bal felsõ I-IV koronát, vagy tud egy viszonyításos árat, azt jó néven venném. Sajnos, nem nekem kell, ne örüljetek....

Ma nagyon csúnyán írtok...:D

Korcs: hazudtam, de véletlen volt! Csak mars 1.0- van!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

UST-vel nyomod?

Nem. A belsõben volt a Joe, de nem fogta meg a szeget. Múltkor a felütéses defektet sem fogta meg, pedig elvileg 4-5 mm lyukig tömítenie kellene. De a fõ probléma, hogy felütöd/kiszúrod, utána még kezdj valamit egy tejjel teli belsõvel, amit a jó érzésû ember ugye nem hajít be az erdõbe, de elcsomagolni meg nem olyan egyszerû, mert folyik ki belõle az a szar, összeken mindent. Soha többet nem rakok be belsõbe ilyen vackot, maradok inkább valami hatásosabbnál.

Ahogy hallottam, UST-s - Joe bácsis történeteket meg inkább Dani tud :)