Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. October 11. - 21:41

És sajnos nem vizsgáltak meg, jött a sablonos kérdés, szédül fáj e a fejem, vagy a nyakam, de azaz hogy elmondtam százszor hogy álló autóba csattantam és nem tudom hogy, nem foglalkoztak vele, a rendõr megfújatta a véres pofámmal a szondát is, és még csodálkoztak, mikor kiszálltam a mentõbõl és összeszedtem a véres zsebkendõket.. jött a kérdés mit csinál, mondom nem hagyok magam után szart...
De ezen nem csodálozom, a mentõsök korrektek voltak, a fõnököm szintén, de a LEGNAGYOBBAK akkor is ti lesztek
Köszönöm !!!!!
Posted 2010. October 11. - 21:39

Nem tudom mi van mostanában, de nekem úgy tûnik, az átlagnál több a baleset, vagy az olyan helyzet, ami majdnem az lesz.Melóból hazajövet délben majdnem elütött egy pizzafutár, akit még ismerek is.... Ma este egy "streetracer" Tégláson majdnem kitakarította a buszmegállót egy félresikerült "drift" végén, aztán még elkezdett óbégatni is, amikor a padka szétverte a jobb elsõ kerekét.... Heten vártuk a buszt, ami a 4-esen történt baleset miatt késett. Én asszem kiugrottam a hülyegyerek hatósugarából, de a tanári kart simán kaszálja, ha nincs az a padka..... És 5 perc múlva mit látok? a közeli szétstoptáblázott keresztezõdésen 80-nal simán, lassítás nélkül áthajt egy másik ökör.
Nem igazán akarok az utcára menni egy évszázadig.....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. October 11. - 21:24

más: van egy 700x25-32es ("normál" 28"-os méret) belsõm Destone márkanévvel DUNLOP-szeleppel, sajnos nem ér át a magasperemû felnin, ezért
a, elcserélném prestás-ra
b, eladnám
jelentkezni itt vagy 7nulla62nulla705egy
Posted 2010. October 11. - 21:24

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. October 11. - 21:21

amúgy csak összevarrtak, vagy azt is megvizsgálták, mi okozhatta azt, h "kb. 300 m kimaradt" ? 1.: mert ez nem oké a te korodban (sem) 2.: hogy ne járhass így megint
Posted 2010. October 11. - 21:17

Drága barátok..
És akkor kezdeném: Soha nem gondoltam volna, hogy ha bajom esik, ennyien a segítségemre sietnének, hogy mindenki a jót akarná ennek a szerencsétlen Dög-nek
Köszönöm a sok támogatást, a rengeteg telefonhívást, a sok kaját, de nem tudom elégszer majd megköszönni..
Erre vannak a barátok te dög!!!!!!
Tudod, csak egy hívásnyira vagyok, bármikor.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. October 11. - 21:14

Sajnos Ma majdnem odalett a Fórum egyik Kutyája
Annyi történt, hogy reggel egy egyenes szakaszon egy szervízúton sajnos valószínû rosszul lettem, és kb 300m kimarad, na és persze keróval voltam..
A vége az lett hogy az utpn parkoló autó hátsó szélvédõjében eszméltem fel, és sajnos kettõ fogam ott helyben kitört gyökerestõl.. mellette kettõ, kitudja hogy menthetõ e (az egyik félbe tört, a másik csúnyán elmozdult) sajnos nem emlékszem a baleset elõtti pillanatokra.
A vége a Kenézi lett, ahol összevarták a szám belül 4, kívül 3 öltéssel, aztán próbáltam valami fogászatot keríteni..
A klinikán kötöttem ki, ahol leszedték a félbetört fogam félig gyökérkezelték, és hazaértem nem olyan rég
És akkor kezdeném: Soha nem gondoltam volna, hogy ha bajom esik, ennyien a segítségemre sietnének, hogy mindenki a jó akarná ennek a szerencsétlen Dög-nek

Köszönöm a sok támogatást, a rengeteg telefonhívást, a sok kaját, de nem tudom elégszer majd megköszönni..
Sajnos kicsit Frankeinstein-es a fejem és Luna a gyerekek közelembe ne hozd most vagy fél évig
Holnap helyzetjelentést tartok, ha érdekel majd valakit

Szép estét mindenkinek, és vigyázzatok magatokra
Posted 2010. October 11. - 19:54

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. October 11. - 19:25

Posted 2010. October 11. - 19:07

Posted 2010. October 11. - 18:37

Pénteken megyünk? szóljak Józsinak szállásügyileg? Röfi, nektek?
Posted 2010. October 11. - 17:22

Halihó
Kutyának jobbulást kívánok
Mondhatnám,hogy ez velem is megtörténhetett volna,de 2 okot tudok felhozni:
-nállam mindig van napszemüveg...
-engem simán letörölt volna az ablaktörlõ...
Mert, mi történt?
Posted 2010. October 11. - 16:47

Kutyának jobbulást kívánok

Mondhatnám,hogy ez velem is megtörténhetett volna,de 2 okot tudok felhozni:
-nállam mindig van napszemüveg...
-engem simán letörölt volna az ablaktörlõ...

Posted 2010. October 11. - 15:59

Az jelezzen.További szép napot
Posted 2010. October 11. - 14:44

Korcs: hazudtam, de véletlen volt! Csak mars 1.0- van!
Flea van 5-ért az is jó.... közben akadt szponzorom:-D
Posted 2010. October 11. - 14:08

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. October 11. - 13:50

Posted 2010. October 11. - 13:42

Posted 2010. October 11. - 13:39

Az ust meg jó autóra, motorra, de aki adaptálta bicajra, azzal megitatnám az összes valaha legyártott latexlöttyöt..... az még hogy nem tömít, a kissebbik baj, de egyes külsõket fel se lehet fújni csak extra nyomással,(még benzinkútnál, kompresszorral sem...) másrészt kb 1 év aktív használatnál egy nem teljesen zárt, szalagos megoldásnál az elsõ nyolcasnál lehet darabolni a küllõk jó részét, mert jól összesülnek tõle....
Berakni meg vidd ahová akarod, én útálom..... (na jó, bari vagy, hozhatod...

Ha valaki tud olyan fogtechnikust, aki olcsón megszámít egy bal felsõ I-IV koronát, vagy tud egy viszonyításos árat, azt jó néven venném. Sajnos, nem nekem kell, ne örüljetek....
Ma nagyon csúnyán írtok...

Korcs: hazudtam, de véletlen volt! Csak mars 1.0- van!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. October 11. - 13:30

UST-vel nyomod?
Nem. A belsõben volt a Joe, de nem fogta meg a szeget. Múltkor a felütéses defektet sem fogta meg, pedig elvileg 4-5 mm lyukig tömítenie kellene. De a fõ probléma, hogy felütöd/kiszúrod, utána még kezdj valamit egy tejjel teli belsõvel, amit a jó érzésû ember ugye nem hajít be az erdõbe, de elcsomagolni meg nem olyan egyszerû, mert folyik ki belõle az a szar, összeken mindent. Soha többet nem rakok be belsõbe ilyen vackot, maradok inkább valami hatásosabbnál.
Ahogy hallottam, UST-s - Joe bácsis történeteket meg inkább Dani tud