Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Törölhetõ

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Viccelsz? Izom nem ad ennyit egy téli kesztyûért! :D

Enté: Nem csengett a füled csütörtökön? Elvittem úgy Szlovákába a fényképezõgépet, hogy a memória kártya nálad volt, van. (nem örültem neki)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

de reggelente kurva hideg van és fázik a kezem:) és este is!

ALDI - Ajánlatunk vasárnaptól, 2010.10.03.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

tudom magamtól is, de reggelente kurva hideg van és fázik a kezem:)
és este is!

Ezzel csak annyi a baj, hogy délután 16:15 körül volt :-]

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom: elengedett kormánnyal, az autók között bringázni körforgalomban rejteget némi izgalmat, nem mondták még?:)

tudom magamtól is, de reggelente kurva hideg van és fázik a kezem:)
és este is!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Soma ma egyeztet, hogy mikor indulna a túra. Mi eredetileg szombat reggeli indulásra gondoltunk. A kocsi 3 esélyes.
Zozobá: az opel tetején 4 kerót tudunk vinni, ha gondolod.

Ha még érdekes, van 1 fogtechnikus ismerõsöm, de nem tudom, hogy mennyiért és melyik fogorvosoknak dolgozik.

Pisti. Levi elfelejtett közöli egy apró tényt...
A jövõ héten lesz a túra valószínûleg és nem ezen a héten mint ahogy az a kiírásban szerepel.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Korcs: olyanom van a városiban, megpróbálom átrakni a montiba, bár lehet a városiba sem ártana :) Súlymánia.... A Joe bácsis belsõ sem könnyû, de inkább cipelek kerekenként még 100 gramm pluszt, minthogy defekttel kínlódjak.

Izom: elengedett kormánnyal, az autók között bringázni körforgalomban rejteget némi izgalmat, nem mondták még?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Kutya: Fúúú bazz, végigfutott a gerincemen a borzongás... nem semmi... jobbulást(!!!) és igaza van Lunának, az a 300m kiesés az igazán durva, nem szabad félvállról venni!

Defektgátló szalagból nekem Weldtite van. Mióta használom (kb 3 év) lekopogom egyszer volt szúrásos defektem, amikor oldalról jött az áldás, ami ezzel kivédhetetlen.
Nem könnyû, súlymániásoknak simán nem okés... de nálam használt.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Jobbulást Kutya!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Soma, István, Enté: mi akkor így megyünk egy kocsival? Kiével?
Pénteken megyünk? szóljak Józsinak szállásügyileg? Röfi, nektek?

Soma ma egyeztet, hogy mikor indulna a túra. Mi eredetileg szombat reggeli indulásra gondoltunk. A kocsi 3 esélyes.
Zozobá: az opel tetején 4 kerót tudunk vinni, ha gondolod.

Ha még érdekes, van 1 fogtechnikus ismerõsöm, de nem tudom, hogy mennyiért és melyik fogorvosoknak dolgozik.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Jobbulást Kutya! Remélem azért ezt a "300 méter kimaradt" dolgot kivizsgáltatod jobban, mert ha mindez az autó volánja mögött történik....

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Mielõbbi felépülést kívánok Kutya!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
2 doboz heineken?
Ha kapok 2 ilyet, akkor nem kürtölöm világgá! :D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Gyors felépülést Kutya!

Shimano váltókarba való bowdenfeszességállító csavarokat és Shimano hátsó váltóhoz bowdenrögzítõ karmos alátétet keresek!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó használt olyan pvc szalagot, de azthiszem nem jött be neki.

Elsõre valóban nem, mert pont egy (szerencsére tét nélküli) verseny elõtt raktam be és le is lyukadtam, ahogy kell. Gondoltam is akkor, hogy aki kitalálta, és eladja 3000-ért, az dugja fel magának ezt a szart (igen, oda!:D) ahová én gondolom!
Aztán rájöttem, hogyan lehet hatékonyan defektgátló ez a szalag (november óta benne van, és január óta 3000 km-t mentem vele) épp ezért mert megfizettem az árát, annyira vagyok kapitalista, hogy akit érdekel, annak 2 doboz Heinekenért elmondom, mi a megoldás.
Mert való igaz: ha csak úgy berakod - ahogy a Decathlonban megvetted - nem ér semmit, sõt: attól kapsz defektet! :D
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Jobbulást Kuttya... :)

Valaki használ Vredesteint?
Nagyon nagy a2.4es gumija?

Nekem 2-es van, az nem kicsi.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Jobbulást Kuttya... :)

Valaki használ Vredesteint?
Nagyon nagy a2.4es gumija?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kutya:neked akkor már nem kell beöltözni,arcszerkezeted eléggé helovines lesz :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Eszter a Halloween AlleyCat meg lesz tartva, sõt hétvégén a Kata AC-ján is taposom, mert ilyen emberek vesznek körül, és a cél nem más mint a gyõzelem

És sajnos nem vizsgáltak meg, jött a sablonos kérdés, szédül fáj e a fejem, vagy a nyakam, de azaz hogy elmondtam százszor hogy álló autóba csattantam és nem tudom hogy, nem foglalkoztak vele, a rendõr megfújatta a véres pofámmal a szondát is, és még csodálkoztak, mikor kiszálltam a mentõbõl és összeszedtem a véres zsebkendõket.. jött a kérdés mit csinál, mondom nem hagyok magam után szart...

De ezen nem csodálozom, a mentõsök korrektek voltak, a fõnököm szintén, de a LEGNAGYOBBAK akkor is ti lesztek

Köszönöm !!!!!

nem akartam elõre rosszmájú lenni, de sejtettem, hogy ilyesmi ellátást kaptál :(

amikor 2 éve elvágta a lánckerék a lábszáramat és elájultam a csontom látványától, a Kenézyben összevarrták (a higiéniai körülményekrõl ne beszéljünk...) megkérdezték, van-e még vmi bajom, mondom, elájultam az elõbb, -más semmi? -semmi. -akkor elmehet, készen vagyunk.
ezek után még ráírták az ambulánslapra, hogy 30 perc megfigyelés, X pont, Y forint értékben...

igaz, szondát nem fújattak, voltak olyan jóhiszemûek, hogy nem feltételezték, nem részegen viszem a gyerekeimet a játszótérre - merthogy épp oda mentünk bringával

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Jobbulást Kutya!
Mindent nagyon szivesen, de kapd össze mihamarabb magad!