Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Forgásirányról nem tudok, gondolom helyben alakul. De ha ti tiszadob felé indultok, (és ti is kerültök? mi ároktõnél kompolunk, tiszadob már nincs az útvonalban), akkor lehet jövünk majd szembõl.

Nem kerülünk, oda-vissza megyünk. :) Valószínûleg akkor elkerüljük egymást.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Poroszlóról merre indultok? Mi 9-kor startolunk Debrecenbõl, és Tiszacsegérõl Tiszadob irányába haladunk a plébániai csoporttal.

Forgásirányról nem tudok, gondolom helyben alakul. De ha ti tiszadob felé indultok, (és ti is kerültök? mi ároktõnél kompolunk, tiszadob már nincs az útvonalban), akkor lehet jövünk majd szembõl.

Dagi: profin szopsz!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
letérdeltem a konzolról, két helyen tört el a mûanyag, úgyhogy nem tudom visszatenni rá
a lakat jó

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

igencsak lesz egy citadel u-lakatom eladó
ilyen, konzol nélkül, 3800ért

Már megint? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
igencsak lesz egy citadel u-lakatom eladó
ilyen, konzol nélkül, 3800ért

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Szombaton tisza-tó kerülgetés alacsony tecnikai szintû kerékpárral (fix, ss) vagy bármivel tulajdonképpen, de a fõ projekt az elõbbi. A pesti delegációval 9 körül találkozunk Poroszlón.

Egyéb infó

Poroszlóról merre indultok? Mi 9-kor startolunk Debrecenbõl, és Tiszacsegérõl Tiszadob irányába haladunk a plébániai csoporttal.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
ÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el!
Bringa: SuperCross-nyitány Kazincbarcikán (2010. október 20.)
A lényeg belõle: "A sorozat híre azonban nem csak a versenyzõk körében terjedt gyorsan és talált örömteli fogadtatásra, hanem a támogatók között is. Felajánlásra került ugyanis egy 2011-es, 150.000 forint értékû Haibike Noon SL cyclo-cross vázszett, ami a támogató és a versenyszervezõk közös döntése alapján, a fiatalok inspirálása céljából az U19-es férfi kategória összetett gyõztesét illeti majd meg a salgótarjáni eredményhirdetés után. "
Idén már felnõttben indulok :( :(. Pedig, ahogy az idei maratonok is mutatták, technikai sport, és néha emiatt kerültek a jobbak mögém. De sajnálom, pedig lett volna rá esélyem, még ha nem is sok..

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Pózolj lófasszal............

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Szmötyi

Szmötyi

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

István: a ló nõnemû....:D

Az igen, de ez már nem: http://static.fotoal...5536_212623.JPG
:D :D :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szombaton tisza-tó kerülgetés alacsony tecnikai szintû kerékpárral (fix, ss) vagy bármivel tulajdonképpen, de a fõ projekt az elõbbi. A pesti delegációval 9 körül találkozunk Poroszlón.

Egyéb infó

István: a ló nõnemû....:D

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts

Csász!
Valaki nem akar cserélni egy egyenes B+ kormányt egy kicsit hajlítottra? Ha csúnya az sem baj. Meg valakinek agya-felnije-küllõje nincs? 622-es? Fizetnék is érte (készpénzzel vagy a testemmel).
...

Dani: én a fél vesédért odaadom az egész biciklimet...

.
.
.
(Mennyi is a vese ára a fekete piacon? ) :P
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Évadzáró eredmények. Mondjuk úgy, hogy nem pontos...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Nem vagyok egy lószakértõ....:D

Pedig lehetnél ;)

Epyc: a hangyabokányi egyértelmûbb kifejezés lett volna a súly meghatározására. Sõt vannak még olyan elvetemültek, akik használják a gramm, kilogramm elavult mértékegységeket is. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Nem vagyok egy lószakértõ, de szerintem egy lófasz eléggé nehéz lehet....:D

Ez így igaz, de én lófaszNYI súlyról beszélek, ami a lófasznak egy kicsiny része :D Értedmárférfi? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem vagyok egy lószakértõ, de szerintem egy lófasz eléggé nehéz lehet....:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Gondolom az ára már nem Lúfasznyi. :D

Mihez képest :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gondolom az ára már nem Lúfasznyi. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nekem még mindig van eladó mantembájk elsõ kerekem. Paul agy, EQ21-es felni. Lúfasznyi súlya van, a grammosok imádni fogják! Ár és részletes info PÜ, vagy mail, vagy telefon!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

622-es felni....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Csász!
Valaki nem akar cserélni egy egyenes B+ kormányt egy kicsit hajlítottra? Ha csúnya az sem baj. Meg valakinek agya-felnije-küllõje nincs? 622-es? Fizetnék is érte (készpénzzel vagy a testemmel).
Valaki nem akar menni a hétvégi kazincbarcikai CX-re?

Spoon: Eddig nem nagyon volt vele baja tudtommal senkinek. Nagyon szépen forognak, ami esetleg arra utalhat, hogy rossz a tömítése, de Csipisz már mosta patakban is, és nem lett baja. Szerintem ár-érték arányban elég jók.

Koszi az infot! Felnim van, Alexrims es hozza fekete kullo ha veszel hozza egy v-fekes xt elso agyat akkor passzolni fog. Ha esetleg botolnank elore szolok hogy a tested nem kell :)

Koszi!
Sp