Hja, sajnos jogszabály szerint szopóágon vagyok, mert semmi tiltó nincs. Mondjuk "vicces", hogy a kapubejáró sem tiltott parkolás céljára, de ami tény, az tény, mi még nem értünk meg agyilag arra a szintre, hogy ne csak a saját érdekeinket nézzük, hanem kicsit oda figyeljünk a környezetünkre és ne tegyünk keresztbe a másiknak, még ha jogszabály nem is tiltja. Ezt ésszel fel kell érni, sokaknak nem megy. Nem baj, körüljártam a témát, elolvastam pár ide vonatkozó jogszabályt és mivel tényleg nincs legális orvoslás a problémámra, így akkor marad sok apró csíny. Üzenetet azt persze hagytam a magam kis csipkelõdõ és szofisztikált stílusában (tényleg semmi vulgáris nem volt benne), de sajnos nem lehettem jelen, amikor elolvasta
enté: felfestés itt nem játszik, mert mondom, nem leállósáv, hanem 2x1 forgalmi sáv. Van pár kedves ismerõsöm a városnál, megpróbálom velük lezsugázni azt, hogy kitegyék az utca elejére a Megállni TILOS! táblát. Onnantól ha ott parkol bárki is, sérti a KRESZ-t és simán hívhatom a rabló kocsit, meg a rendõrt is. Ezzel max annyi kényelmet vennék el a többi embertõl, hogy nem a ház elõtt, hanem a házak mögött lévõ parkolóban lennének kénytelenek megállni (~100 m. séta max.), ami egyébként ugye full üres. (bár ismerve az embereket, továbbra is megállna mindenki az utcán, de innentõl jogos lenne minden rendõri, vagy közterületi büntetés:))