Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Sziasztok!

Hol van Debrecenben önkiszolgáló kézi autómosó sterimóval?
Az autómosás mellékes, mert fõleg a láncot akarom így lemosni.

Válaszokat elõre is THX.

Én a kassai úti Agipnál szoktam mosni a bringát. (persze a csapágyakat próbálom minél jobban elkerülni a sterimóval, még mielõtt még valaki beszólna :) )

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
A Sámsoni úti MOL kútnál biztosan van.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Sziasztok!

Hol van Debrecenben önkiszolgáló kézi autómosó sterimóval?
Az autómosás mellékes, mert fõleg a láncot akarom így lemosni.

Válaszokat elõre is THX.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
okej

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó számát dobja át valaki privibe' légyszi.
Köszi.

Nem titkos:): (70) 310 1617, (20) 553 1321
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Mackó számát dobja át valaki privibe' légyszi.
Köszi.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nálam pont fordítva lenne.

Azt a pálinka mennyiséget amennyivel én télen országútizni képes lennék a fagyban, azt a rendõr még a traffipaxos autójából is 1000méterrõl kiszúrná sõt, a VPOP még körbe is tekerne zárjeggyel :-)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ki csapott le a magas labdára?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

a cikkíró is szakember lehet

"hiszen a Forma 1-bõl és sportkocsikból ismert "
Motorokat kihagyta... pedig ott minden tuning így kezdõdik: Öhlins teleszkóp Brembo fékekkel!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
néztem én is hogy 33 kiló.
ráül egy 90 kilós ember, mehet dh-zni, tartsa meg meg menjen végig felütés nélkül:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Weight: 33 kg

Ez az adat önmagáért beszél. Még ha felfelé rásegít is, de lefelé nem bírnád megtartani. Valamint a másik problémám a koncepcióval: "persze a lemerült aksi után is haza lehet tekerni, csak kevésbé motiváló". Tekerj már haza egy 33 kilós géppel... :D Inkább hívnék egy platós kistehert, amire fel tudom tolni :D

Mindenesetre sikeres koncepció lesz ez 7 gurigáér'...

(a cikkíró is szakember lehet, amikor egy 160-as Talasra ezt írja: A Fox telók elõl 200, míg hátul 172 mm-es úton mozognak.)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
http://www.pto.hu/post/1/2050

kerékpár

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Vasárnap 8.30-kor Vezér u. - Böszörményi út sarok: lõtér és ami belefér!:)

Szombaton pedig az idetekerj.eu-n olvasható a bodaszõlõi program. Én majd utánatok megyek, csak elõtte rongyolok egy ötezret az Oxigén kupán.

ötöt? na ne viccelj már:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Az esõ– és belvíz elvezetése eddig is gondot okozott a mélyebben fekvõ területeken, de ami most van, az már katasztrófa–közeli állapot."

Basszus, ezt én már vagy 10 évvel ezelõtt észrevettem a román körökön. Volt, hogy a városban mezitláb toltam át a bringát a kerékagyig érõ vízben.
Hát ennyivel vannak lemaradva. sajnos. :(

Az elmúlt években elég sokat dolgoztam állami közutakon és azt kell mondjam, hogy a helyzet itthon is siralmas. A padkák fel vannak hízva az utak mentén, a víz maximum akkor tud átfolyni az árokba, ha az utat már teljesen ellepte. A szántóföldek minden részét beszántották beleértve az árkokat, nyári utakat, nyúlgátakat (ami a szintben lentebb lévõ területek elárasztását hivatott kiküszöbölni). Utána meg jön a fõ közlekedési úton kolbászoló traki, meg kombájn, meg a dugók és a halálos közlekedési balesetek a türelmetlen sofõrök miatt. Sírnak a gazdák, hogy áll a víz a területeiken (érdemes végignézni a 35-ös melletti területeket. a legnagyobb nyári szárazságban is állt idén a víz rajtuk), ami nem is csoda, hiszen a régen bevált "elvezetjük egy tárolóba, majd száraz idõszakokban onnan öntözünk" (tegyük hozzá, ez külföldön még a mai napig él és nagyon jól mûködik...) filozófiát mesterien b*szták szét. Arról már nem is beszélek, hogy mindig belefutunk valami kis meglepetésbe, hogy pl.: a fõ közlekedési út helyszínrajzi és földhivatali szinten átvezet a szántóföld kellõs közepén, holott a telekhatárai 20-30 méterrel arrébb vannak. Nem, nem az útépítõk a hibások, hanem hogy sok esetben az átkos rendszer óta nincsenek átvezetve a földhivatalban ezen területek változásai (mert ez pénzbe kerül, mert ezzel foglalkozni kell). Sajnos azt tudom mondani, hogy baromira felelõsek vagyunk a történtekért és meg is érdemeltük azokat a természeti csapásokat, amik most megtörténtek velünk.

Na, ezért ért a Sajó és a Bódva vize a Decathlonban, meg az Auchanban a második polcig.:mad:

Azért a történet itt sem olyan egyszerû, mint ahogy a média leadta és rohadtul nem a felelõs embereket távolították el a tisztségükbõl. Ha érdekel valakit, szívesen elmondom, hogy valójában miért a MOL-t kellene felelõsségre vonni ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Az elmúlt hétvégén már azt hittem el lehet rakni az országútit és jöhetnek a téliesen lomha montis napok, de nem! A hétvégére megint itt a meleg, vasárnap már 20°C várható!

Nálam pont fordítva lenne.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Menj majd végig a Sámsonin... tavaszig bármikor szinte. :(

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Nincsenek lemaradva, pont ilyen módon újították fel Miskolcon a bevezetõ utakat és húzták fel a hodályokat. Kisebb lett az ártér és a víz sem tudott elfolyni.

Na, ezért ért a Sajó és a Bódva vize a Decathlonban, meg az Auchanban a második polcig.:mad:
Twelve times ironman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nincsenek lemaradva, pont ilyen módon újították fel Miskolcon a bevezetõ utakat és húzták fel a hodályokat. Kisebb lett az ártér és a víz sem tudott elfolyni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Kicsit off, de elbírja!

Árvízveszély

"Kovács Zoltán polgármester a Helyi Tanács több gyûlésén is jelezte: lakossági bejelentések alapján (illetve bárkinek egyszerû szemrevételezés útján) elõre látható volt, hogy az utak melletti vízelvezetés nem megfelelõ, annál is inkább mert a megjavított út szintjét jelentõsen megemelték. Az esõ– és belvíz elvezetése eddig is gondot okozott a mélyebben fekvõ területeken, de ami most van, az már katasztrófa–közeli állapot."

Basszus, ezt én már vagy 10 évvel ezelõtt észrevettem a román körökön. Volt, hogy a városban mezitláb toltam át a bringát a kerékagyig érõ vízben.
Twelve times ironman

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Heil Kazinczy!

Nyelvtan-náci!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: