Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2012. november 22. - 22:48
Sziasztok!
Segítséget kérünk egy "frissen" lopott (kedd este még megvolt) Capriolo Sunrise Lady (bordó-ezüst színû) 28"-as kerékpár megtalálásában.
A Faraktár utcáról, egy lezárt pincébõl, lelakatolt állapotban, pincefeltörés és lakatszétvágás után tulajdonították el.
Több kisebb egyedi jeggyel rendelkezik, kis sárga virágos csengõ a kormány bal oldalán, régi módú kopott rugós, zselés nyereggel.
Az alapfelszereltséghez tartozó fém drót csomagtartó, letámasztókar is rajta volt.
Aki esetleg látja valahol, kérem jelezze.
Egy képet a nyaralásról tudok csatolni róla.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Segítséget kérünk egy "frissen" lopott (kedd este még megvolt) Capriolo Sunrise Lady (bordó-ezüst színû) 28"-as kerékpár megtalálásában.
A Faraktár utcáról, egy lezárt pincébõl, lelakatolt állapotban, pincefeltörés és lakatszétvágás után tulajdonították el.
Több kisebb egyedi jeggyel rendelkezik, kis sárga virágos csengõ a kormány bal oldalán, régi módú kopott rugós, zselés nyereggel.
Az alapfelszereltséghez tartozó fém drót csomagtartó, letámasztókar is rajta volt.
Aki esetleg látja valahol, kérem jelezze.
Egy képet a nyaralásról tudok csatolni róla.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Írta 2012. november 21. - 19:12
Mackó: "A szél a barátod..."
Igen ezt én mondtam jó régen már, de azóta mindenki ezt idézgeti.
47"-nél ez a gyerek egy gyenge amatõr, a mûanyag bringát kifújja a kezébõl a szél.
Twelve times ironman
Írta 2012. november 21. - 11:38
Köszi Röfi! Te egy angyal vagy , de tudod én süket vagyok, és nem halottam a Miche szót közötte! Az még hiányzik!
Pronto!
Te Csipisz, az Este az egy bor, és a "megiszunk" az egyfajta fenyegetés volt részedrõl a bor számára?
Pronto!
Te Csipisz, az Este az egy bor, és a "megiszunk" az egyfajta fenyegetés volt részedrõl a bor számára?
Írta 2012. november 20. - 21:15
Írta 2012. november 20. - 18:07
Most jövök Tarcalról. 2013 március 23. án (igen, aznap épp.) lesz ott egy Trialverseny, és, ha már, akkor kinéztem egy xc-s kört is. A talajválaszték:agyagos, zúzottköves és aszfalt (Tarcalon belül) kb egyenlõ arányban. Ha száraz lesz az idõ, jól tekerhetõ lesz, az emelkedõk nagy része dél felé néz, és szárazabb. A kör kb 1.5 km, ebbõl lesz annyi, amennyit kategóriánként gondolunk. Ez még változó az egyenletben. Lesz még szintrajz meg videó is, ha legközelebb felmegyek. Középtányéron mindent kitekertem, szóval nem kell félni, tolni senki se fogja.
Volumenben valahol a Robinbson és az erdõbényei buli között kell elképzelni a versenyt, lesz a nevezésbõl díjazás, kaja, verseny után mosó, meg mittomén. Szóval jelöljétek ezt a napot a naptárban, és számoljatok vele!
Este meg iszunk.
Volumenben valahol a Robinbson és az erdõbényei buli között kell elképzelni a versenyt, lesz a nevezésbõl díjazás, kaja, verseny után mosó, meg mittomén. Szóval jelöljétek ezt a napot a naptárban, és számoljatok vele!
Este meg iszunk.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2012. november 19. - 00:07
Nincs hozzáférésem...
Ami megérte volna az aprón azt el is adták ma. Fáj is a fejem miatta.
Ami megérte volna az aprón azt el is adták ma. Fáj is a fejem miatta.
Írta 2012. november 18. - 22:41
"Oral sex is always a great last minute gift idea"
Írta 2012. november 18. - 14:37
Írta 2012. november 18. - 14:31
Írta 2012. november 17. - 22:09
Írta 2012. november 16. - 15:55
Hát igen ennyi erõvel,(ennyiért)már tehettek volna rá rendes pumpafejet is...Szerintem ugyan annyi idõt elvesz, de így talán pontosabban be lehet lõni. Igaz nem tudom mit csinál a veszteséggel amikor letekered a szeleprõl.
..mint ezen....
Buzzy's Pollinator Travel Shock Pump from Bike Bling
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2012. november 14. - 15:17
Szevasztok!
Eladóvá vált egy Dura Ace hajtómû 172,5 karhossz, 52/42 tányér, négyszög tengely FC-7410 kóddal, és 6.000.- Pöngõ csak itt és csak most!
Aki kapja, marja!
Eladóvá vált egy Dura Ace hajtómû 172,5 karhossz, 52/42 tányér, négyszög tengely FC-7410 kóddal, és 6.000.- Pöngõ csak itt és csak most!
Aki kapja, marja!
Írta 2012. november 14. - 11:54
Szerintem ugyan annyi idõt elvesz, de így talán pontosabban be lehet lõni. Igaz nem tudom mit csinál a veszteséggel amikor letekered a szeleprõl.
Írta 2012. november 14. - 11:52
Nem pöcsölnék annyit induláskor, hosszú felfelé és lefelé elõtt?:-)
Szuper a brinyó Edi, gratula hozzá! (Az aszfalton hogy állítottad úgy meg?)
Zsoci: Quick Review: Fox Digital Shock Pump - Bike Rumor Megláttam és rád gondoltam, beszélj a Jézuskával szerintem!
Írta 2012. november 13. - 18:59
Igen,fotosopppp. A bukót raktam alá támasztéknak,valóban nincs kijavítva rendesen.Hókuszpók marad ott,szélfogónak mindig kell. A "ház" pedig a Látóképi csárda után az elsõ "utca" balra.
Dina
Írta 2012. november 13. - 18:44
Írta 2012. november 13. - 18:23
Írta 2012. november 13. - 17:47
Jó sokba kerülhet egy ilyen kerékpár,ha még a ház is ráment!
Ha hiányzik egy kis adrenalin!
Volvo Trucks - The Ballerina Stunt - YouTube
Ha hiányzik egy kis adrenalin!
Volvo Trucks - The Ballerina Stunt - YouTube
Írta 2012. november 13. - 17:10
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE