Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Másik ehez hasonló hír:Pallagig a keróutat a 4-es mellett viszik ki külön töltésen,szalagkorláttal elválasztva,szintén autópályaárban..
Amikor az ujságíró feltette a kérdést,hogy miért nem a Klinikák felõl(végül is rövidebb,csendesebb,többen is járnak arra),az volt a válasz erre van most pályázat,ezt nyerték.Inkább felépítik,minthogy várnának egy megfelelõ kiírásra,utánna meg megy a baszakodás,hogy nem használod a keróutat.
Vagy inkább örüljünk,hogy csinálják még ha szar is?

Egy sz*rt :P se fog rajta menni senki.
Engem továbbra sem érint, mert ha Nyíregyháza, vagy Nagykálló felé megyek bringázni, akkor kimegyek Pallagnak (mint eddig is) hogy elkerüljem a majdani kerékpárutat és onnan tovább a 4-esen.:D
Hülyék! Inkább a Pallagi utat aszfaltoznák le a macskakõvel együtt.
Twelve times ironman

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
így hogy az építõiparban dolgozom már nem is furcsálom a 122 milliót 1,5 km-nyi kerékpárútért, ha itt lenne Hollandban, otthon kicsit drága...
a hollandok sem a világ leggyorsabb emberei de egy hónap alatt készen lett 10 km-nyi plusz egy sáv a pályán, igaz a városban lévõ 100 méternyi bringauttal két hétig bajlódtak

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Eladó két Deuter zsákom. Az egyik kerós Bike I-es 20 l-es.
Tengerszem Sport

A másik inkább túrás, de én tekeréshez vettem. Nem izzadsz alá, mert jár a levegõ rendesen a hátadnál-hálós hátú 28 l-es.
Deuter Futura 28 hátizsák - juhu.hu webáruház
Mindkettõ keveset használt. Fórumtársi árakon számítom.
Tudom, hogy ez nem hirdetõ, de gondoltam elõbb itt szólok, hátha valakit érdekel barátibb áron, mielõtt a piactérre felteszem õket.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Gondolom ott úgy tervezik az új utakat, hogy mellé számolják-tervezik a bringautat is. Plusz egy méter betoncsík és kész is.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Hollandiában most volt 125 éves az elsõ kerékpárút, szóval már csak 100 év és Magyarország is elér erre a szintre

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Epyc: nem tudom, lehet koki vagyok hozzá (sõt biztos). De 0-ról 100%-ra 4 családi házat felhúznak enyibõl.
De legyen jó hír is: Martnika felé leaszfaltozták újra az Acsádit. (kb. 1km hosszan :S) Biztos ott lakik valami fejes.

Kultúra itt sosem lesz. Nem csak ebben, másban sem. :(

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a magyarok nem fognak felnõni ehhez.
szerintem.
sajnos

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
122 millió nem sok az építõiparban, hidd el. Mint ahogy a vasúti síneket sem a puszta földre teszik, így az aszfaltburkolat alá is kell teherbíró szerkezet. Ezek együtt már sokba kerülnek. Tovább drágítja a dolgot, hogy a környékünkön full szar a talaj minden szempontból, így ide akármit akarsz építeni, az alá kell anyag, ami megtartja a rajta átmenõ forgalmat. Sziklás, hegyi utak építése alagútfúrással együtt is olcsóbban jön ki kilóméteres árban, mint itthon építeni autópályát, mert ott egy baromi stabil alapra jóformán csak rá kell terítened az aszfaltot és megáll, míg itthon nem csak Röfike utálja a homokot ;)

Magánvéleményem pedig továbbra is az, amit legtöbbször külföldön látok: nincs kerékpárút, hanem cserébe van KULTÚRA és megfér egymás mellett az autós és a kerékpáros kölcsönös tisztelettel. Szerintem ez olcsóbb, mint akármennyi kerékpárutat építeni, csak persze ehhez fel kellene nõni agyban mindkét félnek. Addig pedig marad a pályázatos pénz, aminek én persze örülök, mert így van munkánk :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mai Naplóban olvasom,hogy ismét bõvül a kerékpárúthálózat kis városunkban..
Ami felviszi az agyvizemet az az ár többek között:
2.75 m széles,1.5km hosszú,EGYESÍTETT kerékpár és gyalogút "mindössze CSAK" 122 millió forintba kerül..
Gondolom ez köszönhetõ a szokásos közbeszerzési pályáztatásnak is,de akkor is..
Itt nem kell kisajátítás és egyéb dolgok,szinte csak a mostani járdát szélesítik ki ennyibõl és legfeljebb leborítják azzal a szép drága piros aszfalttal..
Bár gondolom errõl Epyc többet tud.

Másik ehez hasonló hír:Pallagig a keróutat a 4-es mellett viszik ki külön töltésen,szalagkorláttal elválasztva,szintén autópályaárban..
Amikor az ujságíró feltette a kérdést,hogy miért nem a Klinikák felõl(végül is rövidebb,csendesebb,többen is járnak arra),az volt a válasz erre van most pályázat,ezt nyerték.Inkább felépítik,minthogy várnának egy megfelelõ kiírásra,utánna meg megy a baszakodás,hogy nem használod a keróutat.
Vagy inkább örüljünk,hogy csinálják még ha szar is?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Elküldve.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Kálmánczhey Emõ ( spinning) telefonszámát privátba el tudná nekem valaki küldeni? Köszönöm.

Dina

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Halihó

Még jó,hogy nem olvasom ezeket a topikokat...
Tisztára megokosodnék a sok értelmes embertõl :D

Azután meg olyat mondanál,hogy még a spinningre sem engednének be!:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Angyali türelmetek van :D Én már biztos átharaptam volna a torkát :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

De te persze ott is okoskodsz csajszi, csak hogy több kommented legyen, mint nekem! :"D

Túl jól ismersz. :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

ÓÓÓ, és a javát már kitörölték. Láttátok volna mi volt ott 1-2 napja :D

De te persze ott is okoskodsz csajszi, csak hogy több kommented legyen, mint nekem! :"D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Halihó

ÓÓÓ, és a javát már kitörölték. Láttátok volna mi volt ott 1-2 napja :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csippó! Holnap ígérem átolvasom.

Tárcsásítóknak: 75Euro/szett!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Emberek! Ha valaki unatkozna, ajánlom az alábbi topik utolsó, kb 3-4 oldalát átböngészni..... Röfinek kötelezõ!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
a goldsprint sem mai találmány :)
30shealthclub.jpg (image)