Azért nem sok embernek kell itt Pike.....
Zsákot meg hordunk egy páran...
Meg hát Zsótinak itt a családja is

(továbbra is van eladó S,M-es kerósgatyesz használt,fekete kormánybetekerõ zsír új

Hajtómû nincs

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Inkább a Pallagi utat aszfaltoznák le a macskakõvel együtt.
Ha már lámpa: Ma vettem egy Blackburn Flea elsõ lámpát USB töltõvel és most értem haza a suliból. Piszok jó kis cucc, és bár a hasonló fényerejû konkurenciához képest 1500-2000-rel hosszabb, pár hónap alatt visszahozza az árát, mert nem kell elemre költeni (havi 2 db átlagban az egyledes lámpámban). Erõs fénye van, ráadásul a töltõkonzolon a laptop klaviatúráját is megvilágítja.
Szonda
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Örülj neki, vagy más, mert a 4-es mellett is van egy rakás fityfene. Néhányszor már rázattam magam a betonlapokból kirakott járdán, elég is volt. Egyébként a pályázatok már csak ilyenek. Ha mondjuk fõútvonal menti kerékpárútra írják ki, akkor azt sehogy sem tudják ráhúzni egy a Nagyerdõt átszelõ útra. Így inkább megépítik, mintsem elvesszen a támogatás. Majd lesz másik pályázat, amibe a nagyerdei beleillik.Másik ehez hasonló hír:Pallagig a keróutat a 4-es mellett viszik ki külön töltésen,szalagkorláttal elválasztva,szintén autópályaárban.. Amikor az ujságíró feltette a kérdést,hogy miért nem a Klinikák felõl(végül is rövidebb,csendesebb,többen is járnak arra),az volt a válasz erre van most pályázat,ezt nyerték. Inkább felépítik,minthogy várnának egy megfelelõ kiírásra,utánna meg megy a baszakodás,hogy nem használod a keróutat. Vagy inkább örüljünk,hogy csinálják még ha szar is?
A magas- és a mélyépítés két külön dolog. Jóval nagyobb a különbség, mint a klinika és egy állatkórház között. Az aszfaltozás meg nem fejes, hanem józan ész és pénz kérdése. Már éppen ideje volt. Nem kel mindenbe belelátni mindent.Epyc: nem tudom, lehet koki vagyok hozzá (sõt biztos). De 0-ról 100%-ra 4 családi házat felhúznak enyibõl.
De legyen jó hír is: Martnika felé leaszfaltozták újra az Acsádit. (kb. 1km hosszan :S) Biztos ott lakik valami fejes.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Asszony meg én ma találkoztunk két rendõrbával hazafelé jövetben a csapón. Meg is lettünk állítva (na, ezért kell a fixire fék...) és már nyúlt a füzetért, "látom, lámpátok az nincs..." erre mutatom hogy van, világít is. (egyledes kis akármi mindkettõnknek, elõl-hátul.)
Jelezték, hogy elég gyengén látható, szerezzünk erõsebbet- és elbújt a füzet.
Amúgy rendesek voltak, nem kezdtek egyéb cuccokat kérdezgetni, pedig pl se prizmám nincs éppen, (jó hogy eszembejut, fel is dobom) se csengettyûm.
Régen sokat jártam a 4 esen, egyszer kétszer meg is állítottak, de semmi extra. Persze, ha kukacoskodni akar, helybõl megdobhat egy 10-20 ezres csekkel. Utoljára "napszemüveg úr" -ral futottam össze, szerencsére pallagnál, el is hitte, hogy életemben másodjára járok ott keróval.
Mackó: Nekem úgy rémlik, van valami olyan, hogy az igazoltató közeg felismerhetõ kell hogy legyen..... szóval pl egy bazinagy, bányasötét szemüveg nem szabályellenes?
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Egy sz*rt
se fog rajta menni senki.
Engem továbbra sem érint, mert ha Nyíregyháza, vagy Nagykálló felé megyek bringázni, akkor kimegyek Pallagnak (mint eddig is) hogy elkerüljem a majdani kerékpárutat és onnan tovább a 4-esen.
Hülyék! Inkább a Pallagi utat aszfaltoznák le a macskakõvel együtt.