Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Azért nem sok embernek kell itt Pike.....
Zsákot meg hordunk egy páran...
Meg hát Zsótinak itt a családja is :)
(továbbra is van eladó S,M-es kerósgatyesz használt,fekete kormánybetekerõ zsír új :D )
Hajtómû nincs :(

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Röfi,az nem gáz hogy Itózs is hirdet itt hátizsákot? Ez is bringás téma. Nem? De! (Besenyõ Pista bácsi)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Achtung, achtung!
Valakinek nincs egy hajítómûve occsón? A kritériumok: négyszögtengelyes, cserélhetõ tányéros, vagy egysebi. Állapot mind1.

Röfi: Azért téged is láttunk már itt hirdetni ;) (amivel nincs is bajom)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Lakat helyett

Ciki, ha alá feltesznek egy másik ilyen szerkezetet.

Kkrisz: Az aprót próbáltad már? Van itt olyan is! ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Az is ennyire szépre sikeredett?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nem hinném, kb 6 éve már volt ilyen agyam.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csipisz: legyünk õszinték, kókányban™ le lettél fõzve:

Feltöltött kép

:D :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Eladó egy Rock Shox Pike 426 U-turn-ös teló. Irányár 40000Ft. Lehet alkudni is.

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Ma olvastam a Naplóban az évadzáró versenyt.
Gratulálok Dani, és az esetlegesen még érintetteknek!

A lakatos dologgal megelõzött István :-)
Red Bull4ever

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Lakat helyett

Szonda

Halihó

Két egyéniség :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Inkább a Pallagi utat aszfaltoznák le a macskakõvel együtt.

Dzááá, ott esõ után motorral volt egy két érdekes megcsúszásom, de nem is kell hozzá nedvesség, csúszik az szárazon is, fõleg ha rárakódik egy kis por... ha tehetem kerülöm is.

Ha már lámpa: Ma vettem egy Blackburn Flea elsõ lámpát USB töltõvel és most értem haza a suliból. Piszok jó kis cucc, és bár a hasonló fényerejû konkurenciához képest 1500-2000-rel hosszabb, pár hónap alatt visszahozza az árát, mert nem kell elemre költeni (havi 2 db átlagban az egyledes lámpámban). Erõs fénye van, ráadásul a töltõkonzolon a laptop klaviatúráját is megvilágítja. :)

Szonda

Zsivány kis cucc, elõl-hátul Krumplin olyan van és nem bántam meg én sem. Az elsõ lámpával, brutál fokozaton (azt hiszem úgy csak 1 órát bír az aksija) kivilágítatlan területen is egész jól lehet látni (24 óráson azért nem indulnék vele). Ja és örökélet garos, amit, mivel németek csinálják, lehet komolyan is lehet venni.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Lakat helyett

Engem egyszer igazoltatott (volna) rendõr a Biogal mellett vagy 4 éve, a választások elõtt 2 nappal. Irat nem volt nálunk. Miután a dinamós lámpa ellenõrzése céljából megpörgettem a hátsó kereket, a szonda is elõkerült. Az érdekessége az volt, mi ott álltunk a Nagyerdõ szélén, egyszer megállt egy Transporter, hátul a rácsos részen is "ült" valaki, és egy rendõr meg egy határõr volt az autóban. Elsõre azt hittem, útbaigazítást kérnek.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Másik ehez hasonló hír:Pallagig a keróutat a 4-es mellett viszik ki külön töltésen,szalagkorláttal elválasztva,szintén autópályaárban.. Amikor az ujságíró feltette a kérdést,hogy miért nem a Klinikák felõl(végül is rövidebb,csendesebb,többen is járnak arra),az volt a válasz erre van most pályázat,ezt nyerték. Inkább felépítik,minthogy várnának egy megfelelõ kiírásra,utánna meg megy a baszakodás,hogy nem használod a keróutat. Vagy inkább örüljünk,hogy csinálják még ha szar is?

Örülj neki, vagy más, mert a 4-es mellett is van egy rakás fityfene. Néhányszor már rázattam magam a betonlapokból kirakott járdán, elég is volt. Egyébként a pályázatok már csak ilyenek. Ha mondjuk fõútvonal menti kerékpárútra írják ki, akkor azt sehogy sem tudják ráhúzni egy a Nagyerdõt átszelõ útra. Így inkább megépítik, mintsem elvesszen a támogatás. Majd lesz másik pályázat, amibe a nagyerdei beleillik.

Epyc: nem tudom, lehet koki vagyok hozzá (sõt biztos). De 0-ról 100%-ra 4 családi házat felhúznak enyibõl.
De legyen jó hír is: Martnika felé leaszfaltozták újra az Acsádit. (kb. 1km hosszan :S) Biztos ott lakik valami fejes.

A magas- és a mélyépítés két külön dolog. Jóval nagyobb a különbség, mint a klinika és egy állatkórház között. Az aszfaltozás meg nem fejes, hanem józan ész és pénz kérdése. Már éppen ideje volt. Nem kel mindenbe belelátni mindent.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Asszony meg én ma találkoztunk két rendõrbával hazafelé jövetben a csapón. Meg is lettünk állítva (na, ezért kell a fixire fék...) és már nyúlt a füzetért, "látom, lámpátok az nincs..." erre mutatom hogy van, világít is. (egyledes kis akármi mindkettõnknek, elõl-hátul.)
Jelezték, hogy elég gyengén látható, szerezzünk erõsebbet- és elbújt a füzet.
Amúgy rendesek voltak, nem kezdtek egyéb cuccokat kérdezgetni, pedig pl se prizmám nincs éppen, (jó hogy eszembejut, fel is dobom) se csengettyûm.

Régen sokat jártam a 4 esen, egyszer kétszer meg is állítottak, de semmi extra. Persze, ha kukacoskodni akar, helybõl megdobhat egy 10-20 ezres csekkel. Utoljára "napszemüveg úr" -ral futottam össze, szerencsére pallagnál, el is hitte, hogy életemben másodjára járok ott keróval.

Mackó: Nekem úgy rémlik, van valami olyan, hogy az igazoltató közeg felismerhetõ kell hogy legyen..... szóval pl egy bazinagy, bányasötét szemüveg nem szabályellenes?

Na, már megint "kék hírek"...:mad: nagyon belejöttetek.

Bocs, de ez egy kerékpáros oldal, hogy mi a szabály, meg mi az ellenes, meg hogy kinek mekkora van :D :D engem itt nem érdekel.
Kérdezd meg majd edzésen!:)
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Levi: Brooks kész, holnap viszem.

Darts, privi ment!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ha már lámpa: Ma vettem egy Blackburn Flea elsõ lámpát USB töltõvel és most értem haza a suliból. Piszok jó kis cucc, és bár a hasonló fényerejû konkurenciához képest 1500-2000-rel hosszabb, pár hónap alatt visszahozza az árát, mert nem kell elemre költeni (havi 2 db átlagban az egyledes lámpámban). Erõs fénye van, ráadásul a töltõkonzolon a laptop klaviatúráját is megvilágítja. :)

Szonda

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Engem is megállítottak egyik éjszaka. négyen kippattantak a kocsiból. Minden volt a bringámon. Már csak egy sanszuk volt. Elõvették a szondát. Bebukták. Aztán viszont látásra. Kollégát a barátnõjével 30000Ft-ra büntették.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Asszony meg én ma találkoztunk két rendõrbával hazafelé jövetben a csapón. Meg is lettünk állítva (na, ezért kell a fixire fék...) és már nyúlt a füzetért, "látom, lámpátok az nincs..." erre mutatom hogy van, világít is. (egyledes kis akármi mindkettõnknek, elõl-hátul.)
Jelezték, hogy elég gyengén látható, szerezzünk erõsebbet- és elbújt a füzet.
Amúgy rendesek voltak, nem kezdtek egyéb cuccokat kérdezgetni, pedig pl se prizmám nincs éppen, (jó hogy eszembejut, fel is dobom) se csengettyûm.

Régen sokat jártam a 4 esen, egyszer kétszer meg is állítottak, de semmi extra. Persze, ha kukacoskodni akar, helybõl megdobhat egy 10-20 ezres csekkel. Utoljára "napszemüveg úr" -ral futottam össze, szerencsére pallagnál, el is hitte, hogy életemben másodjára járok ott keróval.

Mackó: Nekem úgy rémlik, van valami olyan, hogy az igazoltató közeg felismerhetõ kell hogy legyen..... szóval pl egy bazinagy, bányasötét szemüveg nem szabályellenes?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Mackó is rendõr.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Egy sz*rt :P se fog rajta menni senki.
Engem továbbra sem érint, mert ha Nyíregyháza, vagy Nagykálló felé megyek bringázni, akkor kimegyek Pallagnak (mint eddig is) hogy elkerüljem a majdani kerékpárutat és onnan tovább a 4-esen.:D
Hülyék! Inkább a Pallagi utat aszfaltoznák le a macskakõvel együtt.

De a 4esen gyakoriak a rendõrbácsik, nem? (és megszórnak...)
Téglási autós ismerõs engem lebeszélt a 4esrõl :confused:
Alex