Ez nem felháborodás volt, gondolom csak én írok úgy, hogy félreértelmezhetõ. Itt mindenki más egy angyalhapek: Gondolkozz már! Szerinted Csipisz negyed 10-kor a boltból fog netezni, esetleg fejbõl vágja a raktárkészletüket? Várhattál volna holnapig, mielõtt felháborodsz...

A türelmemmel nincs baj, csak gyorsan válaszoltam hasonló stílusban. Azért köszi, hogy ha utánanézel. Nap közben többynire én is dolgozok, s ha van akinek infója van, azzal elkerülhetem a felesleges keresgélést.Ej, Hapci, de türelmetlen vagy. Hasonlót már kerestek nálunk, de nem tudok róla, hogy valamelyik beszállítónak lenne. Holnap ránézek a Bicycle Line katalógusban. Õk újak, ott még lehet.
Hapek: Ha jól gondolom akkor a Saucony nem arra való mint a TNF. A Saucony jól szellõzõ, de a tarkót, fület a napsugárzástól védõ sapka.(futó és triatlonos termékek gyártója) A TNF meg téli sapka, a debreceni Mountex boltban is kapható.(bár a bolt már nem tagja a láncnak)
Szerintem outdoor termékeket is tartó boltokban nézz szét- Hervis, Intersport, Decathlon.
Jól gondolod: a Saucony az futósapka, de a mostani Asics futósapkámhoz képest (amit azért még mindig szeretek), azért ez már takarná a fülem, és a semmitõl már ez is jobb. 11e Ft egy TNF sapiért azért nekem egy kicsit soknak tûnik.
Gusztiról leirigyelném a sapkáját, amit a Mountex-ben vett 3-4 éve akcióban 2-3e Ft-ért, de azzal nem jutnék elõbbre. Ha lesz annyi idõm, hogy átszaladjak hozzájuk (nyitvatartásuk mint a miénk, de ezért még nehéz idõzíteni), bár csak egy utcára vannak, akkor megnézem mit tartanak.
Azt egyébként sajnálom, hogy csak névben tagjai a láncnak, s így nem tartják a közös akcióikat se.
Mindenkinek köszönöm a reagálást, még annak is aki csak kiosztott (Nitro), s nem infóval látott el (Csipisz, Itózs).