Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

hapek: Gondolkozz már! Szerinted Csipisz negyed 10-kor a boltból fog netezni, esetleg fejbõl vágja a raktárkészletüket? Várhattál volna holnapig, mielõtt felháborodsz...

Ez nem felháborodás volt, gondolom csak én írok úgy, hogy félreértelmezhetõ. Itt mindenki más egy angyal :)

Ej, Hapci, de türelmetlen vagy. Hasonlót már kerestek nálunk, de nem tudok róla, hogy valamelyik beszállítónak lenne. Holnap ránézek a Bicycle Line katalógusban. Õk újak, ott még lehet.

A türelmemmel nincs baj, csak gyorsan válaszoltam hasonló stílusban. Azért köszi, hogy ha utánanézel. Nap közben többynire én is dolgozok, s ha van akinek infója van, azzal elkerülhetem a felesleges keresgélést.

Hapek: Ha jól gondolom akkor a Saucony nem arra való mint a TNF. A Saucony jól szellõzõ, de a tarkót, fület a napsugárzástól védõ sapka.(futó és triatlonos termékek gyártója) A TNF meg téli sapka, a debreceni Mountex boltban is kapható.(bár a bolt már nem tagja a láncnak)
Szerintem outdoor termékeket is tartó boltokban nézz szét- Hervis, Intersport, Decathlon.

Jól gondolod: a Saucony az futósapka, de a mostani Asics futósapkámhoz képest (amit azért még mindig szeretek), azért ez már takarná a fülem, és a semmitõl már ez is jobb. 11e Ft egy TNF sapiért azért nekem egy kicsit soknak tûnik.
Gusztiról leirigyelném a sapkáját, amit a Mountex-ben vett 3-4 éve akcióban 2-3e Ft-ért, de azzal nem jutnék elõbbre. Ha lesz annyi idõm, hogy átszaladjak hozzájuk (nyitvatartásuk mint a miénk, de ezért még nehéz idõzíteni), bár csak egy utcára vannak, akkor megnézem mit tartanak.
Azt egyébként sajnálom, hogy csak névben tagjai a láncnak, s így nem tartják a közös akcióikat se.

Mindenkinek köszönöm a reagálást, még annak is aki csak kiosztott (Nitro), s nem infóval látott el (Csipisz, Itózs).
Red Bull4ever

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hapek: Ha jól gondolom akkor a Saucony nem arra való mint a TNF. A Saucony jól szellõzõ, de a tarkót, fület a napsugárzástól védõ sapka.(futó és triatlonos termékek gyártója) A TNF meg téli sapka, a debreceni Mountex boltban is kapható.(bár a bolt már nem tagja a láncnak)
Szerintem outdoor termékeket is tartó boltokban nézz szét- Hervis, Intersport, Decathlon.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ej, Hapci, de türelmetlen vagy. Hasonlót már kerestek nálunk, de nem tudok róla, hogy valamelyik beszállítónak lenne. Holnap ránézek a Bicycle Line katalógusban. Õk újak, ott még lehet.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Ilyennel járhattunk a héten munkába.

Halihó

Fene a kis picsátokat! :D
Gyoran selejteztesd le a cégtõl és vasárban megveszem :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
izom: A Chiliben 5690-ért USB-töltõvel adják az elsõ lámpát, de a webshopos USB nélkül kerül annyiba a leírás szerint.

hapek: Gondolkozz már! Szerinted Csipisz negyed 10-kor a boltból fog netezni, esetleg fejbõl vágja a raktárkészletüket? Várhattál volna holnapig, mielõtt felháborodsz...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Milyen szerencse, hogy nálunk nincs webáruház, s így tõlem miközben szerelek, lehet hülyeségeket kérdezni, jólesik eldobni a bemelegedett pákát, amivel épp egy nyákélre állított elektronikát próbálok javítani (a'la kókány), vagy hasonló szitu... de a kérdésre ettõl még nem kaptam választ kedves Csipisz ;)
Ha csak ennyit tudsz hozzászólni / segíteni, akkor kénytelen leszek valami más utat találni a beszerzéshez. :S
Red Bull4ever

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
öcsém ott webes áron kapja a cuccot, de értem mit mondasz:)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Csak szólok, hogy a webáruház az webáruház, a bolt meg bolt. A boltok, amik webáruházukon olcsóbban hirdetnek, többnyire ha bemész, nem adják a webes áron a cuccot. Ennek számos magyarázata van. (pl az aki weben rendel, nem kérdezget 45 percen keresztül hülyeségeket tõlem, ahelyett, hogy felmenne, és a hülyeségeket az eladóktól kérdezné, engem meg hagyna szerelni...:D)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Boltosok! Keresek városunkban ilyen, vagy ehhez hasonló (árfekvésben se volna rossz) sapkát a téli hidegekre való tekintettel.
Ez se volna rossz, de háromszor ennyibe kerül...
Feltöltött kép vs. Feltöltött kép
Red Bull4ever

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Miért nem rendeled meg? Ez tényleg jó ár érte!

olyasmi lesz. majd tesómat beküldöm érte, oszt csak idekerül
most még megtaláltam a cateye hl el 210est, megpróbálom mûködésre bírni

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A kerós zsák elkelt. Csak azért írom fel, mert olyanok érdeklõdtek akik nem debreceni fórumosok, de valahogy ide keveredtek és olvasták az irományomat.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Miért nem rendeled meg? Ez tényleg jó ár érte!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
epyc, nekem hasonló áron kellene

Csipiszt kihagyom, de ettõl függetlenül éljenek a buzik! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Arab terrorista busz :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Jó fajta pilács, az biztos.
Én is épp most cseréltem elsõ világítást, optikai tuning céljából.
Ha már minden fehér meg kék. :-)

Ezt meg Soma figyelmébe ajánlom:
Ilyennel járhattunk a héten munkába.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ötezeh öccá' megfelel? Blackburn Világítás (1./1) - Chili Sport kerékpár üzlet és szerviz, Debrecen Már is olcsóbb, mint amiket néztél :) (ha Csipiszt szájjal boldoggá teszed, szerintem elengedi neked azt az ötszázat:D)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én is szemezek ezzel a blackburn flea elsõ lámpával.
hol lehet ilyet Debrecenben 5rongy alatt kapni?
eddig 5600-ért, meg 6300-ért láttam csak

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Legyen! :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Honnan tudod hogy ez a Pike, az a Pike??? Tudod mit! Legyen 35000! ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Eladó egy Pike. 40000-ért.

Eladó egy Rock Shox Pike 426 U-turn-ös teló. Irányár 40000Ft. Lehet alkudni is.

Egyszer elolvastam ok. De mért kell hetente betenni, ha még csak olcsóbb sem lett. ;)
Ez vonatkozna Somára is. :D
Vagy tegyétek be az aláírásba azt úgysem olvassa senki, de mégis minden postnál kint van.