Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na akkor indítom a karácsonyi dömpinget! Boldogat mindenkinek.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Köszi mindenkinek a tegnapi megjelenést!
Nagyon sokat jelentett nekem.
:)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Boldog szülinapot Norbinak :) !

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Ha valakit érdekel , és jönne, akkor ónosesõ mentes vasárnapon, mászkálós , csúszkálós hejcei téli havas csavargás! Útba ejtve Bodogkõváralján az Abaúji piacot, és Hudácskó pincészetet is!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ismerem ezt is Titty, 25 dolcsiért kapok itt is, 5 rongy+szállítás, cserébe 1 hónap mire ideér:)

annyira nem költséghatékony

ez is király, bár ilyet nem szeretnék
http://www.wdmusic.c...amond/PB-DP.jpg

Csipisz, lehet megkereslek majd a napokban

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

erre nem megyen rá!

ez a "prec bass koptató" a hangszerboltok kiírásában olyan, mintha az lenne odaírva, hogy "kerékpárhoz váltó" eladó, neked meg '99-es rövidkanalas LX kéne ;)

Akkor ne linkeld be a Fender precision bass koptatót. IZOMHÓD!
http://pickguards.us/priceyamaha.html
Ha esetleg rozsdamentesacélból szeretnéd abban tudok segíteni...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szerintem a legegyszerûbb módja az, hogy leméred a vastagságot, veszel fehér polikarbonát (plekszi) vagy teflon lapot, vagy akár menõ bordázott alulemezt.:D az Orosz és társa bt-nél (4030 Debrecen Monostorpályi út 9 06 52 437-263) és ha nem mersz magad nekiesni egy kis átrajzolás- körbevágás-kifurkálás kombónak, akkor szólsz majd mondjuk nekem, azt segítek némi valutáért cserébe, hogy értelmét lássam a dolognak magam is.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Nem lehet, hogy valami gitáros fórumon több sikert érnél el ezzel a (szerintem) speciális problémával?

az már biztos, hogy erre a fajtára rendelni nem tudok, csak csináltatni, itt meg szokott lenni infó barkácsdolgokról, ki tudja kinek van ötlete

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Hátha rádragad valami Izom pengetõs világából... :D

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem lehet, hogy valami gitáros fórumon több sikert érnél el ezzel a (szerintem) speciális problémával?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
erre nem megyen rá!

ez a "prec bass koptató" a hangszerboltok kiírásában olyan, mintha az lenne odaírva, hogy "kerékpárhoz váltó" eladó, neked meg '99-es rövidkanalas LX kéne ;)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Figyelem fiatalok, eladóvá válik egy 3700-as, vagy 3900-as vázszett, attól függõen, hogy kinek milyen kell méretben!
Ugyanis egy másik ügyfélnek csak a felszerelés kell róla , úgy hogy olyat bontunk, amit esetleg kérnek, kértek! Szinben méretben válogatni lehet, akár a Trek.hu oldalon, akár telefonon nálam! A váz elõre láthatóan garis lesz, mert a pappirjai meg lesznek, valamint az ára 35.000.-re várható!Nagyobb esélye van a 3900-nak! Hoppá majd el felejtettem, hogy tárcsás géprõl van szó , tehát hátulra mindenképpen tárcsa kerül, ha valaki megveszi!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
"Megnyugszik majd minden fül ami Dankót hallgat" :D
Bocs Gábor, nem tudtam nem kihagyni.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Persze, értettem:-)
Azért mondtam a kitavaszodást, mert gondoltam szép apránként kell, hozzáerõsödni, többször rápróbálni alkalmanként. Még nem mentem ilyenen végig, de elég keménynek gondolom, akár moderált tempónál is. Lefõve pihengetni két menet között ebben az idõben nem annyira tetszene.

Hát én sem éppen ilyen idõjárásra gondoltam.
Twelve times ironman

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Persze, értettem:-)
Azért mondtam a kitavaszodást, mert gondoltam szép apránként kell, hozzáerõsödni, többször rápróbálni alkalmanként. Még nem mentem ilyenen végig, de elég keménynek gondolom, akár moderált tempónál is. Lefõve pihengetni két menet között ebben az idõben nem annyira tetszene.

Bocs, a lövészet csak vicc volt. Szabályok vannak.

Na de a kondi csak tavasszal? Én ezen a marhaságon télen is végigmentem téli kesztyûvel és bringás cipõvel.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Lövészet kimaradhat, csak a kondi része érdekelne. Most nem szeretnék odafagyni a semmihez, de tavaszodván visszatérnék hozzád a kéréssel. Köszi.

Bocs, a lövészet csak vicc volt. Szabályok vannak.

Na de a kondi csak tavasszal? Én ezen a marhaságon télen is végigmentem téli kesztyûvel és bringás cipõvel.
Twelve times ironman

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

"Külsõs" akadálypálya nincs, de ha mindenáron harcolni akarsz, én beviszlek ilyen helyekre. Játszós ruha kell + beülõ , sisak, kesztyû. Gépkarabélyt nem tudok adni, azt az inkább vegyél a netrõl, addig a lövészet kimarad.;) Ideiglenes mappa: jarorversenyek

Lövészet kimaradhat, csak a kondi része érdekelne. Most nem szeretnék odafagyni a semmihez, de tavaszodván visszatérnék hozzád a kéréssel. Köszi.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ázzál áz ezüst sikár ládávál megyünk májd Gázsi lágzijára Eszter szerint :D

Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

szevasztok!

van egy http://www.themusicz...991376000_b.jpgilyen mûanyag cuccom, és errõl kéne egy ugyanolyan másolatot csinálni

hol tudják ezt megoldani a környéken vajon?
akinek ötlete van, az írja-mondja hangosan:)

tenksz!

Hangszerdiszkont | Hangszerdiszkont Precision Bass koptató
vegyél...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: Ehhez hasonló, külsõs által is használható akadálypálya nincs a környéken? Köszi:-).
Katonai kiképzés profi kerékpárosoknak

"Külsõs" akadálypálya nincs, de ha mindenáron harcolni akarsz, én beviszlek ilyen helyekre. Játszós ruha kell + beülõ , sisak, kesztyû.
Gépkarabélyt nem tudok adni, azt az inkább vegyél a netrõl, addig a lövészet kimarad.;)
Ideiglenes mappa: http://www.finishlin...orversenyek.htm
Twelve times ironman