Soma, kell a Lada!!!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
rendben, majd felhívlak, csak már én se vagyok annyira mobilis, mert busszal járok. Köszi szépen!
Kevés elõnye van a buszozásnak a bringázással szemben, de talán a legnagyobb elõnye, hogy majdnem minden nap látom így Tittyt
rendben, majd felhívlak, csak már én se vagyok annyira mobilis, mert busszal járok. Köszi szépen!Dani:
A NG ajánlat ettõl még áll, ha el tudsz valamikor ugrani érte.
Merxi:
mennyire sürgõs a szingó? ugyanis dec 21-24 között Bécsben leszek, de akár innen Hollandföldrõl is tudok vinni ha megmondod pontosan milyen kell. és két ünnep közt viszem át a megrendelt cuccokat úgyis debibe....
1,35 gigás AVI.
az egyetemmel nincs baj, de jogra senki ne menjen!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Még jó, hogy Norbi rá tudott keresni a fórumon?
Sebaj Dagi tudjuk hogy te is az egyetemre gyúrsz, mert olyan szeretnél lenni mint Izom.
1,35 gigás AVI.
Látom Coldi te is már szezon végi formában vagy...
Szívesen. De ne feledd:
Tom
Csak simán 1x. Max 2x.
ÓÓ köszönöm szépen!
Akkor most már tomtomtom-hoz irányítom kérésem.
Ha olyan szeretnék lenni, akkor nem tudnám, hogy hol hagytam, vagy nem tudnám, hogy miért voltam Szegeden. Mentségemre szóljon, hogy tesóm miatt szedtem ki a táskámból, és hajnali fél 3-ra értünk vissza a koliba, 4kor keltem, mert indult a vonatom, és kiment a fejembõl, hogy azt is kivettem. Plusz a szoba másik végében volt, és tesóm 2 szobatársa aludt ott.Még jó, hogy Norbi rá tudott keresni a fórumon?
Sebaj Dagi tudjuk hogy te is az egyetemre gyúrsz, mert olyan szeretnél lenni mint Izom.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
ÓÓ köszönöm szépen!Magamra nem, de másra igen: hivatkozás
Valaki írta, hogy van egy National Geographic novemberi újsága féláron.
Jelentkezzen aki magára ismer, kéne.
kiskubai: Feljönnél velünk a Bükkbe?
Szoktunk téli tekerést is csinálni.Persze csak azoknak akik bírják.