Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Egyébként most a Bükkben más szórakozásnak van itt az ideje!:)YouTube - Bükk HóRally:-))2007 elsó hó

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A honlap szerint május 29-én!
A szilvásváradi Caprine Maraton honlapja

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

XCM tervezet:

2011.05.01. Buda Maraton – Ranglista

2011.05.21. Bakony Maraton – MK

2011.06.18-19. Crosskovácsi Maraton – MK

2011.07.03. Duna Maraton – OB

2011.07.31. Velence Maraton – Ranglista

2011.08.07. Bükk Maraton – MK

2011.08.28. Mátra Maraton – MK

Ez a tervezet a "maratonkupára"....nem látom a szilvásit...kiesett a nagy kosárból?

Láda szereti a havat,csak úgy tolja oldalra a nagy sejhaját ilyenkor :D
Indulás egybõl kettesben,egyes esélytelen mert elpörög helyben...
Kilinccsel elõre?Tud olyat is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

meg van egy Gary Fisher monti is eladó :D

Egy elsõ kerék nem kell bele?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Kötelezõ motyókhoz még annyi, hogy ha jól tudom, 90 centinél magasabban nem lehet nagyerejû fényforrás. Bár, kinek mi a nagy. Ha van egy hozé a fejeden, maradhat, mert a tesla a kormányon 1.5 ször annyit tud?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Az elõzõ hsz neked szólt...........csak bamba voltam.

vágtam, fotózgatok, próbáltam is volna feltenni képeket de nem engedi a mocsok fotoalbum.hu

ezek vannak most kínálatban, ha vkinek kellene szóljon és viszek haza
Marktplaats.nl > Fixie achternaaf - fixed gear - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen
Marktplaats.nl > Fixie cranks - fixed gear - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen
Marktplaats.nl > Single speed set - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen
Marktplaats.nl > Campagnolo voornaven - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

meg van egy Gary Fisher monti is eladó :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni.

Alig használt megbízható idõgépet keresek!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha valakit érdekelne: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Paul agyas elsõ kerék

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Nem elég a szabályos kerékpáros. Ha a biciklin nincs csengõ, lámpa (nappal is), megfelelõ fényvisszaverõ, a rendõr akkor is büntethet.

karaj, mi?

6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhetõ, megbízható kormányberendezéssel,
B) két, egymástól függetlenül mûködtethetõ fékszerkezettel, melyek közül az egyik az elsõ, a másik a hátsó kerékre hat,
c) hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehet,
d) egy elõre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).
A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni.
(2) A kerékpárt fel szabad szerelni
- elöl fehér,
- oldalán borostyánsárga,
- mindkét oldali lábpedálon elöl és hátul borostyánsárga
fényvisszaverõvel, továbbá a kerékpár bal oldalán elhelyezett szélességjelzõvel, amely elõre fehér, hátra piros színû fényvisszaverõt tartalmaz.
(3) A kerékpárra felszerelt fényvisszaverõknek sötétben, tiszta idõben - olyan jármûbõl, amelynek távolsági fényszórója azt megvilágítja - 150 méterrõl észlelhetõnek kell lenniük.
(4) A kettõnél több kerekû és 0,80 méternél szélesebb kerékpárt mindkét oldalon fel kell szerelni az (1) bekezdés d)-f) pontjában említett világító, illetõleg fényjelzõ berendezésekkel. Ezek a berendezések a jármû legszélsõ pontjától 0,15 méternél távolabb, egymáshoz pedig 0,60 méternél közelebb nem lehetnek.

tehát ha nekem hátul ezüst színû fényvisszaverõ csík van felragasztva, akkor is megbüntethetnek?
na nee

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Tavasztól még nagyobb a szigor!
Ennek apropóján lehet gyûjteni még kis pénzt is...
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
:D

nem mintha én nem verettem volna a ladát odahaza
érdemes, kell a technikát tanulni itt is, hasznára válik az embernek, persze ésszel

én ma 32-es külsõvel gyakoroltam. kézifékkel:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nyilván nem agyatlanul, idióta módjára kétszázzal, csak kipróbálni milyen amikor csapja a seggét. Izom, the safety expert... :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Csak nehogy baleset legyen az arcoskodás vége!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nagy gáz, kis kuplung, kis szerencse. :D Amúgy én sem egyenesen akartam vele haladni. :)

/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Csak nem mindegy, hogy etil, vagy metil az az alkohol. :D

Csak is C2H5OH :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szerintem nem jutottál volna messzire. :) Még a parkolóból sem tudtál volna feljönni. :D Soma is többet megy oldalra mint elõre, pedig õ már ismeri a ládát.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Izomnál ez a szakma igencsak a pálinkafõzõ lenne :D (bár, õ a fejlõdés helyett a masszív leépülés felé indulna el:D)

Csak nem mindegy, hogy etil, vagy metil az az alkohol. :D

Bizony, tegnap olyan meghitten hullott a hó, kimentem volna a nyári gumis Ládával.

/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Bár ha belegondolsz sikerülhet olyan sulit elvégezned ami álmaid hobbija és melója egyben,(kölyökkorod óta erre vágysz) és még jól is végzed és gondoskodsz a fejlõdésedrõl...

Izomnál ez a szakma igencsak a pálinkafõzõ lenne :D (bár, õ a fejlõdés helyett a masszív leépülés felé indulna el:D)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
DANI csak nem a jégtõl vagy a hidegtõl óvatoskodsz?!!!!! Lassan benõ a fejed lágya? :-)

Izom: oda se neki , én is gondolkodom tanuláson,(pedig valamivel idõsebb vagyok) bár az amit kinéztem OKJ-s, és nem ad diplomát!
Bár ha belegondolsz sikerülhet olyan sulit elvégezned ami álmaid hobbija és melója egyben,(kölyökkorod óta erre vágysz) és még jól is végzed és gondoskodsz a fejlõdésedrõl, nem is biztos hogy kell az a diploma. Magaddal legyél elégedett, és kibékült!
Bár ha jogász akarsz lenni, óhatatlanul elkerülhetetlen a dipó! Autódidakta módon nem mûvelheted a pályán, de van még pár ilyen hivatás amit dipó nélkül nem tudsz megúszni!

Mi az Sanya, ki akarod próbálni a hátsókerekes meghajtást télen?