Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Félreértések végett:nem nagyon tervezen a magyar kupán való elindulásomat,meghagyom másoknak az esélyt! :D
Csak eddig éveken át hozzátartozott a szilvási maraton is,és nem tudom mi állhat a háttérben,hogy "kiszervezõdött" belõlle...
(amúgy arra szivesen elmennék,de csak úgy ha megint lenne "tömeg" a kis emeletes ágyakon,nekem az az elõzõ estérõl is szólt.. )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Izom ugye csak viccelsz?

Ez szerinted kitolás? Hát majd próbáld ki, 12 kilométeren keresztül, mikor a tachográffal felszerelt ukrán, elõzi a másik ukránt, és mind ezt úgy, hogy az egyik mehet 90-al, a másik mehet 90-al, de azért faszagyerekként rápróbál, hátha a külsõ sávban a tesónak nagyobb a szembe szél.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszélyforrás, mikor a kamionos gondol egyet melletted a pályán, és elõz, csak azt felejti el, hogy te ott vagy az ajtója alatt.

Azért ez a jelenlegi formában nagyon messze van az optimális megoldástól.

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

nem csak a bringásokkal akarnak "kitolni"
Jogostvnyukat bukhatjk az elz kamionosok

Izom ugye csak viccelsz?

Ez szerinted kitolás? Hát majd próbáld ki, 12 kilométeren keresztül, mikor a tachográffal felszerelt ukrán, elõzi a másik ukránt, és mind ezt úgy, hogy az egyik mehet 90-al, a másik mehet 90-al, de azért faszagyerekként rápróbál, hátha a külsõ sávban a tesónak nagyobb a szembe szél.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora veszélyforrás, mikor a kamionos gondol egyet melletted a pályán, és elõz, csak azt felejti el, hogy te ott vagy az ajtója alatt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem csak a bringásokkal akarnak "kitolni"
Jogostvnyukat bukhatjk az elz kamionosok

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Igen Korcs, arról a kopasz bácsiról van szó! Matyiról!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Buki nem autószerelõ, de tényleg ezt (is) csinálja munka közben és még fizetnek is neki érte. :D
Hiába az élet nem habos torta... (sírós smile)

Autótesztelõt írtam, de kicsire nem adunk. :D Az élet pedig habos torta, csak kérdés, hogy szereted-e a habos tortát. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai: 18:31.kor indul, és 21:32-re lesz fönt. Gyere máár, jó buli lesz :D meghívlak egy sörre is, ha már nem veszik meg, csak úgy, vigasztalásképpen :)

Na én meg 19:10re vagyok fent, és ott vár az emberke aki megveszi :) (felraktam pofátlanul olcsón, 35ért, egybõl hívtak :) )

Nemtudom hogy kimegyek-e elétek, Mátétól függ :P

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Kiskubai: 18:31.kor indul, és 21:32-re lesz fönt. Gyere máár, jó buli lesz :D meghívlak egy sörre is, ha már nem veszik meg, csak úgy, vigasztalásképpen :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nahát Röfi!

Az élet igen is egy habos torta!!! Már Hobó is megénekelte: " Az apám cukrász volt , igen és õ mondta , az élte szép lesz a világ egy torta. Kopasz bácsi igérte az ország egy szelet , és tortát eszik majd minden Magyar gyerek!"

Vagy legalábbis valami ilyesmit énekelt!;)

A kopasz bácsinál vajon kire gondolt? Csak azért kérdezem, mert apám tényleg cukrász... és hátha összejön;-)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Nahát Röfi!

Az élet igen is egy habos torta!!! Már Hobó is megénekelte: " Az apám cukrász volt , igen és õ mondta , az élte szép lesz a világ egy torta. Kopasz bácsi igérte az ország egy szelet , és tortát eszik majd minden Magyar gyerek!"

Vagy legalábbis valami ilyesmit énekelt!;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nem, most eppen Karacsonyi bulin kene lennem, de meg csak most jottunk be a havas/jeges tesztpalyarol. Egy hatsokerekes autot kellett tesztelni... :D

Mennyi autótesztelõ megfordul itt a bikemagen.

Buki nem autószerelõ, de tényleg ezt (is) csinálja munka közben és még fizetnek is neki érte. :D
Hiába az élet nem habos torta... (sírós smile)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Én a magam részérõl már annak is örülök, ha be tudok csúszkálni a munkahelyre kora reggel.

Jövõ évi tervezet Jucusommal: Garda, vagy Salz ismét és inkább mi is a szlovák nyomatásokra megyünk el. A románokhoz kevés vagyok :D (...a magyar meg lehúzás)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Több, mint a jogsi.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Soma !

Lefagyott a procid! Magyar verseny részemrõl max. a Szilvás! Lehúzásért nem akarok fizetni!!!!!!!!!!! CSak SK és RO !!!!!! ÉS MÁS EGYÉB.

Szabálytalan bringások? Akkor filmezzünk szabálytalanul közlekedõ rendõrautót! Majd ha õk betartják, akkor pampoghatnak egy csengõ , vagy prizma, netán mellény miatt! A többiért való büntetés jogos!!! Elvégre nekik kell példát mutatni és statuálni.

Béke veletek!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Nem, most eppen Karacsonyi bulin kene lennem, de meg csak most jottunk be a havas/jeges tesztpalyarol. Egy hatsokerekes autot kellett tesztelni... :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csak be ne kéküljön az is. :D
Neked most nem dolgoznod kéne?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Röfi!

Este beszelunk, es szetrugom a pici kis popod! :D

Mert megerdemled... :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

tehát ha nekem hátul ezüst színû fényvisszaverõ csík van felragasztva, akkor is megbüntethetnek?
na nee

Ha csak ennyi híja van, tuti nem fognak szarakodni... nekem is a küllõprizmám fehér, de úgy rikít, hogy öröm ránézni, sose volt vele gond (a rendõrök se szarakodtak vele). Hátsó fék meg azért nincs, mert "tönkrement a kontra", hehehehehe. Egyébként ahogy beszerzek egy olyan bullhorn-t, amihez fel tudom pakolni az acor dugófékkarokat, lesz hátsó fék is. (Ennyi hiányzik a számomra tökéletes városi rohangálósról).
Egyébként minden éveben meghirdetik a kerékpárosokra vonatkozó fokozott ellenõrzést, nem tudom mi ebben az újdonság... mondjuk a viszonylagos holtszezonban kell valamit írni és ez olyan téma amire ugrik a jónép, kell a klikkelésszám... Már várom a totalcar.hu-n is a következõ "bringás vs. autós" cikket, ha majd nem lesz mirõl írniuk a téli holtszezonban.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Halihó

XCM tervezet:...

Soma! Még mindig hazai versenyekben gondolkozol?!