Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. december 23. - 15:30

Oszi: Neked van másik amit tudsz használni?
Andris: Nekem nem ismerõs, elég belterjes itt a társaság nem tudom a többiek ismerik-e.
Írta 2010. december 23. - 15:14

Írta 2010. december 23. - 13:46

apróból vettem tõle szerszámokat, elõreutaltam, aztán a 3 szerszám helyett csak kettõ érkezett meg... plusz a postaköltségen is keresett pár száz forintot...
emailre nem válaszol, telefonszáma nincs...
nem azon az 1000 forinton problémázok, csak a hozzáállás nem tetszik.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. december 23. - 13:16

Ja és annyira nem büdös, kicsit koszos... és ha Ritty megtalálja... megtalálta... UK 9-es
Írta 2010. december 23. - 12:45

Írta 2010. december 23. - 10:39

Kifejtenéd esetleg? Könnyen lehet, hogy félreértem a dolgot. Csak nem ismered a taxist, akivel az esetem történt?
Privi ment...nem ismerem.
Írta 2010. december 23. - 10:12

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. december 23. - 10:12

Írta 2010. december 23. - 10:10

A taxis barátnõje nem ezt mondta!
:D
Tessék? Ez most valami vicc akar lenni, amit nem értek?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. december 23. - 10:00

Jujj, a taxisokkal vigyázni kell
Engem úgy jelentett fel egy taxis, hogy el sem követtem az ügyet.
A taxis barátnõje nem ezt mondta!

Írta 2010. december 23. - 09:54

Mint utólag és kis magánnyomozás után kiderült, hogy taxis barátunk sûrûn drosztol az egyetem melletti bodegánál. Az "eset" elõtt pár nappal én ott parkoltam, mert dolgom volt az egyetemen. Ekkor beindult a fejemben a vezérhangya, hogy taxis hõsünk valszeg balfasz vezetése okán meghúzta a kocsija bal elejét, amit gondolom neki ki kellett perkálni a társaság felé, HACSAK nem rendezi biztosítóval. Gondolom látta, hogy egy lúzernek kb. ugyanolyan magasságban és a kocsijának a jobb hátulján van egy sérülés és megpróbálta összepárosítani. Nem sikerült neki szakértõvel sem összehozni a dolgot és valahogy eltûnt a rendõrségrõl is az összes papír. A dolog pikantériája, hogy bár odáig nem jutottunk el, de ha szembesítésre került volna a dolog, akkor elõ tudtam volna venni a közkút tolatásakor készült fotómat, mert én már csak ilyen bogaras rohadék vagyok, aki minden lefotóz, ami az életében kicsit is jelentõs

Szóval a taxisokkal csak óvatosan, hülye egy állatfaj.
Írta 2010. december 23. - 09:13

Ma "találkoztam" egy taxival.
Nem tudtunk megegyezni, hívtunk rendõrt....Tíz perc alatt senki sem vette fel.....mondtam neki boldog karácsonyt, és elmentem....
Nem írtunk semmit.
Várom a véleményeket...
Remélem utólag nem jelent fel rádfogva az egészet...
Egyébként mindenkinek boldogat mindenre!
Írta 2010. december 23. - 00:18

Mérges volt a pali (amikor elmentél)?
Írta 2010. december 22. - 23:45

Nem tudtunk megegyezni, hívtunk rendõrt....Tíz perc alatt senki sem vette fel.....mondtam neki boldog karácsonyt, és elmentem....
Nem írtunk semmit.
Várom a véleményeket...

Írta 2010. december 22. - 07:41

Írta 2010. december 21. - 23:25

Írta 2010. december 21. - 22:09

Epyc: elfelejtetted elmosni azt a búrát, pedig ha már le kellett venned... nem nagy ügy, legfeljebb belecsúszik a kezedbõl a mosdóba oszt' törik el mindkettõ...

Írta 2010. december 21. - 21:05

Más ,valaki tud jó cipészt Debrecenben?
A Holló utcáról, ahogy ráfordulsz a Vármegyház utcára jobb kéz felöl vannak négyemeletesek és az elsõ sor négyemeletes alatt van egy egész jó!
Írta 2010. december 21. - 19:46

nekem csavar van és mind3 kicsavarható
na akkor most hogy kell?
Asszem ezek rugósok és mozgatható. Fogod és egyszerûen magad felé húzod a búratartó kart, majd kiemeled a búrát.
A csavaros az kellõen szopó tud lenni (fél kézzel tartod a búrát, másik kezeddel hajtanád be a csavart, f*szom, hát nem leesett a csavar?!, leszeded a búrát, létráról le, csavar keres, holazanyádbanvagy, belelépek, údefáj demegvan, megint fel, búra beilleszt, fél kézzel tart, csavar becsavarása, nemférodaacsavarhúzó, mindjártmegintleesik a kis rohadék, csaknemférekoda, szakadrólamavíz, csavar ráesik a búra peremére, vérnyomásomazegekben... és egyéb ilyen játékok)
Írta 2010. december 21. - 19:02

Áááá az túl egyszerû! Igy legalább látod Izom is hozzászólt!!!!!!! :-)
Na akkor ma este lámpagyár beindul!!!!!!
Ha kimegy az egész városban a bizti és a világitás, akkor tudjátok, hogy én voltam, éppen szerelek! :-)