Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Srácok és csajok, valakinek szabad, vagy hátsókerekes home trainer (edzõ görgõ), ha van jó áron, egy ismerõsöm keres!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igaz, ami igaz nem kicsit volt büdös a "tolvajkergetõk" sorozat. Egy jól megszervezett reklámhadjárat volt az egész amit sokan (elinte én is) benyeltem. De szerintem lesz olyan ember aki megveszi a méregdrága SpyBike-ot és még pénzt is utal...

A cigókat persze én sem komálom, de már nem merek írni semmit, mert pikk-pakk kapok egy felfüggesztettet.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Index - Belföld - Tomcatet elítélték uszításért
Már meg hogy fog tolvajokat kergetni,meg egyesületet alapítani,pedig utalnám persze a saját számlaszámára a sok pénzt...

Zotya:
MÉH telepen nézz kazánlemezt,hadházon múltkor komplett vízóra aknafedél is volt,lemezek meg tényleg minden vastagságban.
Nem is tudom hogy kerülhetett oda.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Simonfy utca, Trekland bolt (volt mountex). Vannak endura gatyák, méret választék majd helyben kiderül, mi maradt a nyárról. Én ott vettem az enyémet.

Megoldódott, de azért kösz! Viszont egy-két mondatot írhatnál róla (akár privátban, hogy ne terheljük mindenfajta kerékpáros dologgal a fórumot, höhöhöhöhö), hogy mennyire vált be, mennyire tartós (mondjuk így utólag késõbánatebgondolat), de megköszönném!

Csénrieksönön 19000ft.

17-ért lett itthonról, de kösz a tippet!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Skacok !

Az ismeretségi körben van valakinek, Skoda Fabi-ra keresztrúd(eladó olcsón?16.000.- Ft-ért újat lehet venni!), illetve keresnék min. 60x60-as, 4mm vastag kazánlemezt, vizóra fedélnek, ha vastagabb az nem baj! :D
Ha valaki tud ezekrõl infót, szóljon, ne tartsa magában.
ÉS még valami, még mindig lehet jelentkezni a Giro-ra! Ahol mi foglaltunk szállást, még van 1 apartman, 4 fõs, 4000.-Ft/fõ/éj reggeli nélkül!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Simonfy utca, Trekland bolt (volt mountex). Vannak endura gatyák, méret választék majd helyben kiderül, mi maradt a nyárról. Én ott vettem az enyémet.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Csénrieksönön 19000ft.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Skacok! Nincs valakinek olyan kapcsolata, amin keresztül lehetne jóárasított Endura Hummvee gatyát szermányolni (beszerezni)?!

mini-nefri

mini-nefri

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
lenne egy pár eladó cuccom: Képek

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Egyszer a Mein Kampf linkjét tettem itt közzé,azt sem kedvelték...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Na, ezt megkaptuk.
Amúgy jót tekertünk, voltunk hatan. 3h lett a vége.

Heheheh ilyet is ritkán látni, hogy törölni kell alamit:-D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Na, ezt megkaptuk.
Amúgy jót tekertünk, voltunk hatan. 3h lett a vége.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Elsején, déltõl egyig gyülekezõ a drkk nál levõ sarkon, aztán megyünk ki hármashegyaljára, vagy hova, 3h az okoskodás elkerülése végett. Aki akar meg bír, az jöhet nyugodtan. Rohanni nem fogunk, de azért sátrat senki se hozzon.
Eddig vagyunk 2-4 fõ, mittomén hányan, ez az este kimenetelétõl is függ gondolom.:D

Fb-n ki van írva, aki akarja, ránézhet hogy mi alakul.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

had áldjam meg a jövõ évre a bringás társadalmat

Zoli, én nem végeztem teológiát......... maradok földközelben......csak az idei évhez hasonlóan jól tekerhetõ kerékpáros szezont kívánok a 2013-as évre!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Ha már Coldi barátunk ilyen kellemes "sírfelirattal" tréfálkozik, akkor had áldjam meg a jövõ évre a bringás társadalmat:
" A körhátszél legyen veletek testvéreim a jövõ évben! És a világvége, izé Világbéke idõszaka tekint ránk! :D"
Kerékpárokban és kilométerekben, élményekben, egészségben gazdag,teli új esztendõt mindenkinek!
Pusszantás nektek!

Ui: Valaki jövõre a Girora, csak 800km-re lesz tõlünk! :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Pihenni is kell valamikor! :D

Találó sírfelirat! :-)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts