Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2013. January 17. - 09:41
Posted 2013. January 16. - 10:55
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2013. January 16. - 10:01
Ne mutogass ilyen képeket,mert szerintem azóta Csipisz már gyártja a körfûrészkereket
Posted 2013. January 16. - 08:38
Posted 2013. January 14. - 19:49
Mackó, mi a baj?:-)
3 dolgot utálok a kerékpározásban: a kerékpárutakat, a kerékpárutakat és a kerékpárutakat.:mad:
Posted 2013. January 14. - 17:29
Posted 2013. January 14. - 12:04
Posted 2013. January 13. - 13:02
A hatvan utca-kishegyesit rendszeresen használom, a hideg meg a fixim pillanatnyi betegeskedése miatt vagy a polobicaj, vagy a svájci az útitársam, szóval nem száguldozok. Így télen elég csekély a gyalogos-bicajos forgalom, de még így is észnél kell lenni rajta nagyon. A gyalogok befoglalják ott is, ahol el van szeparálva a járdától, az üzletekhez érkezõ teherautók simán keresztbe állnak rajta, és a keresztbe érkezõ autóforgalom is eléggé aggasztó, ahol nincs lámpa, ami meg forgalom szempontjából igen indokolatlan helyen van. (eddig vagy 30x vártam végig egy pirosat, és kb 5x volt forgalom keresztben.) Azt meg Durciék példájából már tudjuk, hogy az újabb szabályok szerint a gyalogkeró használata kötelezõ.
Mackó: igaz, régebben ez esetben a "kerékpárral választható, de használatának mellõzése nem bírságolandó volt"? legalábbis eddig ezt így tudtam. pl akkor se basztak meg a kolegáid, amikor a sámsonin az úton mentem. mondjuk lehet azért, mert épp akadt egy autó, ami meg a kerékpárúton ment hosszában....
Mindegy, ha gyorsabban akarok átjutni a városon, próbálom kerülni ezeket az alibi-utakat. Csak lassan ez azt jelenti, hogy jó nagyot kell kerülni hozzá. Mert mi lesz ezeken az utakon, ha beindul a szezon? Brr, belegondolni is rossz.....
Úgy látom, hiányoztál az eligazításról...
(A többit privátban.)
Posted 2013. January 12. - 16:19
Mackó: igaz, régebben ez esetben a "kerékpárral választható, de használatának mellõzése nem bírságolandó volt"? legalábbis eddig ezt így tudtam. pl akkor se basztak meg a kolegáid, amikor a sámsonin az úton mentem. mondjuk lehet azért, mert épp akadt egy autó, ami meg a kerékpárúton ment hosszában....
Mindegy, ha gyorsabban akarok átjutni a városon, próbálom kerülni ezeket az alibi-utakat. Csak lassan ez azt jelenti, hogy jó nagyot kell kerülni hozzá. Mert mi lesz ezeken az utakon, ha beindul a szezon? Brr, belegondolni is rossz.....
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2013. January 12. - 11:14
Posted 2013. January 12. - 10:06
Nikwax mosószer....még a kezeden is érzed a hatását,a lavorból is csak úgy pereg ki a víz
Ezzel szoktam a kabátokat is mosni,tényleg jó.
Bicikliútnál a "kerékpársáv kijelölés" a legjobb,csak egy kis festék,és csak úgy nõ a kerékpárutak kilométere...
Azért én szívesebben használom az úthálózatot,és nem szeretném ha minden áron elválasztanák a kerékpáros/autós forgalmat. Helyette meg kellene tanulni a kulturált egymás melletti közlekedést.
No,de ne károgjunk jó magyar szokás szerint,értünk teszik.
Posted 2013. January 11. - 23:47
Korcs: Bocs, most nézem, az enyém a Singletrack modell. Az meg Cordurából van, ezért a durva elnyûhetetlenség. Én is próbáltam ócsó Sport directes impregnáló spray-vel, de nem sokat ért.
Posted 2013. January 11. - 21:29
Jó hír a bringásoknak: kilenc helyen épül kerékpárút Debrecenben – Debrecen hírei, debreceni hírek
Ó, hogy az a......!
(bunyós, köpködõs emotion):mad:
Posted 2013. January 11. - 16:07
Posted 2013. January 11. - 13:55
Szerintem senkit nem zavar ha ideírok pár sort. Nekem nagyon bejön a gatya. A nagy melegek kivételével mindig hordom, mert a cuppanós engem feszélyez. Nagyon strapabíró. DH-zni is használom (na meg 1 hét Mega is van benne) és még nem sikerült kiszakítanom. Õszre meg leimpregnálom és így nem ázik át a fröcsitõl. Szeretem, hogy sok és mély zseb van rajta és a dereka jól szûkíthetõ. Imádni fogod. Honnan vetted egyébként?
Közvetlenül a Berguson Kft.-tõl!
By the way... impregnáló mosószerrel ügyködött már valaki sikeresen?! Próbálkoztam (dechatlon-os újraimpregnálós mosószer), de elkeserítõ volt az eredmény... Akinek volt már sikerélménye, árulja már el mia titka! (Márka, hogyan használta, stb.. minden érdekel!)
Posted 2013. January 10. - 23:29
Szerintem senkit nem zavar ha ideírok pár sort. Nekem nagyon bejön a gatya. A nagy melegek kivételével mindig hordom, mert a cuppanós engem feszélyez. Nagyon strapabíró. DH-zni is használom (na meg 1 hét Mega is van benne) és még nem sikerült kiszakítanom. Õszre meg leimpregnálom és így nem ázik át a fröcsitõl. Szeretem, hogy sok és mély zseb van rajta és a dereka jól szûkíthetõ. Imádni fogod. Honnan vetted egyébként?
Posted 2013. January 10. - 20:57
Azért én szeretnék próbaképpen találkozni egy spybike-al beszerelt állapotban, nem hiszem hogy 3 percnél több idõre lenne szükségem hogy kiszedjem, meglazítás után akár menet közben is. Így ha tolvaj lennék, lenne egy biciGlim, meg a simkártya kivétele után egy spybikeom. Az "eladó fél nélkül pótolhatatlan" szerszámot meg jeladó aktiváló cuccot meg szerintem egy reszelõ és egy János segítségével valahogy csak megoldanám.
Posted 2013. January 10. - 12:23
Posted 2013. January 10. - 10:28
Más: téli havas gyalogtúra lesz kialakulóban, ha addig el nem olvad. Valószinüleg a jövõ hét végére.