Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mónár: ne igyál annyit, össze-vissza beszélsz itt mindenféle hülyeséget :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

holnapután megmérem õket, szerdán majd megírom a pontos méreteket és árakat is....

Már lassan csütörtök is múlik, de árat még nem írtál!!!! Köszi.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

A p.csába!
Nem engedte a rendszer, hogy a "litániám" felkerüljön!

Tipp: ha sokat írok web-re, akkor azt küldés elõtt mindig vágólapra teszem.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
A p.csába!
Nem engedte a rendszer, hogy a "litániám" felkerüljön! Röviden: Röfi késõn reagál, de legalább szinesedik! :-) Monyó meg szigszalag?

A kraz az kraz!

Betonpatkányok! :-)

Az ilyet hivják vizibiciklinek! :-)

Aki nem tudja mire irtam mindezt, nembaj, a lényeg, hogy ragad a bélyeg! :-)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Halihó

Remélem a DHL-tõl senki nem várt ma csomagot...

Tavaly télen jártam így,de annak szerencsés végkimenete volt! :)

Dina

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ez komoly teljesítmény volt a résztvevõktõl:-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Csak nehogy ez legyen a vége a Hortobágyi romantikázásnak!:)
Beszakadt a jég a biciklis alatt - Mon.hu

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Videó: Nincs akadály az oroszok elõtt! - Magyar Online

...és ezek nem holmi offroad versenyzõk..ez az életük.
Ha meg nagyon ki akarnak törni a lovak,Szergej kimászik az elejére és lenyomja,oszt jó :D
Zenei "aláfestés" valami...hmmm

Remélem a DHL-tõl senki nem várt ma csomagot...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem, valóban kimaradt eddigi életembõl a hortobágy. Miért is? Fû, meg fû, meg fû, meg gaz, meg fû....jé, egy fa, de szerencsétlen eltûnik a horizonton....
Ha arra jártam Eger felé tekerés miatt (ugyebár Miskolc felé kicsit hosszabb) akkor igyekeztem olyan gyorsan menni, hogy ne sikerüljön mély depresszióba esnem unalmamban. Egyetlen látványos dolgot találtam a hortobágyon eddig, az meg a bükk fennsík, de csak tiszta idõben látok el odáig.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Röfi, ezt jól megszerkesztetted, már nyomhattad volna PowerPointban is, akár :-)
1.: Zotya Hortobágyra is hegyen keresztül megy :-)

http://www.mon.hu/vi...110126-04021373

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Na szóval ,de egysikú a gondolkodásotok! :-) Persze, hogy nem keróval vinném ki odáig a bigét, BIMBÓK! ! !

Ebbõl nekem amúgy az jön le, hogy soha nem császkáltatok még a Hortobágyon!
Végül is nem egy plázacicával kell kimenni, mert azok csak a se..üket szeretik utaztatni a kocsiban. :-)

Zotya:
1.: Ezek szerint addig is gyalog mentek? :D
2.: Bagoly monnya... :D
3.: Szisza helyett egy rackát viszel, mert az kimegy gyalogszerrel is? :D
Jót szórakoztam ezen a poston. :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Na szóval ,de egysikú a gondolkodásotok! :-) Persze, hogy nem keróval vinném ki odáig a bigét, BIMBÓK! ! !

Ebbõl nekem amúgy az jön le, hogy soha nem császkáltatok még a Hortobágyon!
Végül is nem egy plázacicával kell kimenni, mert azok csak a se..üket szeretik utaztatni a kocsiban. :-)

Simán irigy vagyok Csipisz, hisz ilyen elszólásokat csak TE tudsz produkálni! :-)

Jaj merxi csak nem vagy Csippantó gyerek testõre? :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Törölhetõ.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

MÓNÁR! Szegény csaj hülyét kapna a tavakig, elzúgna mellette 6 kamion száztízzel, be is nedvesedne azonnal, de nem a nagy romantika miatt... (bár, kinek mi a romantikus...)

Legalább lenne róla mit lenyalnia Zotyának. :D

Festõhöz nem megy mostanság valaki? Lenne egy stücnim...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
MÓNÁR! Szegény csaj hülyét kapna a tavakig, elzúgna mellette 6 kamion száztízzel, be is nedvesedne azonnal, de nem a nagy romantika miatt... (bár, kinek mi a romantikus...)

Sanyi: Hadd ökrözzön, csak a szája nagy...hallod, már a kukacomra is irígy:D

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Szasztok!

Személy szerint örülök minden kerós útnak, több okból. Biztonság miatt nem kell félteni a "kezdõ" (akár gyerek, akár felnõtt) kerékpárosokat, nyugodtabban biciklizhetnek nem kell annyira a forgalomra figyelniük( mint amikor a szováti úton jártam be melózni), valamint egy olyan helyen készül , ahol nem jártam még.
Csipisznek a horgászati véleményére nem adunk, mert õ túl szkeptikus ami nem a szája izének való!!!!!!!! Ja és horgászni is vele horgásznék a kukacánál fogva lógatnám be, tuti nagy kapás lenne egy ekkora ökörre! :-)
Tehát személy szerint tuti kikeróznék a 33-on a halastavakig, és ott pluszban csapnék 1-2 kört már csak a puszta varázsa, és a vizimadarak miatt is! Sõtt csajjal tök romantikus lenne! :-)

Csajjal halastó körül kerózni........romantikus?......te ne ökrözzél le senkit!!!!!!:-)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Személy szerint örülök minden kerós útnak, több okból. Biztonság miatt nem kell félteni a "kezdõ" (akár gyerek, akár felnõtt) kerékpárosokat, nyugodtabban biciklizhetnek nem kell annyira a forgalomra figyelniük( mint amikor a szováti úton jártam be melózni), valamint egy olyan helyen készül , ahol nem jártam még.
Csipisznek a horgászati véleményére nem adunk, mert õ túl szkeptikus ami nem a szája izének való!!!!!!!! Ja és horgászni is vele horgásznék a kukacánál fogva lógatnám be, tuti nagy kapás lenne egy ekkora ökörre! :-)
Tehát személy szerint tuti kikeróznék a 33-on a halastavakig, és ott pluszban csapnék 1-2 kört már csak a puszta varázsa, és a vizimadarak miatt is! Sõtt csajjal tök romantikus lenne! :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
:) nem olvasom, de elhiszem,
ám, sose mondd, hogy sose! vagy soha:)

mi van a szigorlattal?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nem is tudom, talán mert a Velo magazin egy kalap szamóca?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Maraton versenyzõbõl lehet nem lesz sose jó magazinszerkesztõ...

miért nem?