Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2011. January 27. - 19:45

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. January 27. - 18:30

holnapután megmérem õket, szerdán majd megírom a pontos méreteket és árakat is....
Már lassan csütörtök is múlik, de árat még nem írtál!!!! Köszi.
Posted 2011. January 27. - 16:23

A p.csába!
Nem engedte a rendszer, hogy a "litániám" felkerüljön!
Tipp: ha sokat írok web-re, akkor azt küldés elõtt mindig vágólapra teszem.
Posted 2011. January 27. - 16:01

Nem engedte a rendszer, hogy a "litániám" felkerüljön! Röviden: Röfi késõn reagál, de legalább szinesedik! :-) Monyó meg szigszalag?
A kraz az kraz!
Betonpatkányok! :-)
Az ilyet hivják vizibiciklinek! :-)
Aki nem tudja mire irtam mindezt, nembaj, a lényeg, hogy ragad a bélyeg! :-)
Posted 2011. January 27. - 10:55

Posted 2011. January 27. - 08:57

Posted 2011. January 26. - 22:34

Ha arra jártam Eger felé tekerés miatt (ugyebár Miskolc felé kicsit hosszabb) akkor igyekeztem olyan gyorsan menni, hogy ne sikerüljön mély depresszióba esnem unalmamban. Egyetlen látványos dolgot találtam a hortobágyon eddig, az meg a bükk fennsík, de csak tiszta idõben látok el odáig.....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. January 26. - 22:32

1.: Zotya Hortobágyra is hegyen keresztül megy :-)
http://www.mon.hu/vi...110126-04021373
Posted 2011. January 26. - 21:55

Zotya:Na szóval ,de egysikú a gondolkodásotok! :-) Persze, hogy nem keróval vinném ki odáig a bigét, BIMBÓK! ! !
Ebbõl nekem amúgy az jön le, hogy soha nem császkáltatok még a Hortobágyon!
Végül is nem egy plázacicával kell kimenni, mert azok csak a se..üket szeretik utaztatni a kocsiban. :-)
1.: Ezek szerint addig is gyalog mentek?

2.: Bagoly monnya...

3.: Szisza helyett egy rackát viszel, mert az kimegy gyalogszerrel is?

Jót szórakoztam ezen a poston.

Posted 2011. January 26. - 19:54

Ebbõl nekem amúgy az jön le, hogy soha nem császkáltatok még a Hortobágyon!
Végül is nem egy plázacicával kell kimenni, mert azok csak a se..üket szeretik utaztatni a kocsiban. :-)
Simán irigy vagyok Csipisz, hisz ilyen elszólásokat csak TE tudsz produkálni! :-)
Jaj merxi csak nem vagy Csippantó gyerek testõre? :-)
Posted 2011. January 26. - 16:08

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. January 26. - 14:48

MÓNÁR! Szegény csaj hülyét kapna a tavakig, elzúgna mellette 6 kamion száztízzel, be is nedvesedne azonnal, de nem a nagy romantika miatt... (bár, kinek mi a romantikus...)
Legalább lenne róla mit lenyalnia Zotyának.

Festõhöz nem megy mostanság valaki? Lenne egy stücnim...
Posted 2011. January 26. - 12:53

Sanyi: Hadd ökrözzön, csak a szája nagy...hallod, már a kukacomra is irígy:D
Posted 2011. January 26. - 12:20

Szasztok!
Személy szerint örülök minden kerós útnak, több okból. Biztonság miatt nem kell félteni a "kezdõ" (akár gyerek, akár felnõtt) kerékpárosokat, nyugodtabban biciklizhetnek nem kell annyira a forgalomra figyelniük( mint amikor a szováti úton jártam be melózni), valamint egy olyan helyen készül , ahol nem jártam még.
Csipisznek a horgászati véleményére nem adunk, mert õ túl szkeptikus ami nem a szája izének való!!!!!!!! Ja és horgászni is vele horgásznék a kukacánál fogva lógatnám be, tuti nagy kapás lenne egy ekkora ökörre! :-)
Tehát személy szerint tuti kikeróznék a 33-on a halastavakig, és ott pluszban csapnék 1-2 kört már csak a puszta varázsa, és a vizimadarak miatt is! Sõtt csajjal tök romantikus lenne! :-)
Csajjal halastó körül kerózni........romantikus?......te ne ökrözzél le senkit!!!!!!:-)
Posted 2011. January 26. - 11:37

Személy szerint örülök minden kerós útnak, több okból. Biztonság miatt nem kell félteni a "kezdõ" (akár gyerek, akár felnõtt) kerékpárosokat, nyugodtabban biciklizhetnek nem kell annyira a forgalomra figyelniük( mint amikor a szováti úton jártam be melózni), valamint egy olyan helyen készül , ahol nem jártam még.
Csipisznek a horgászati véleményére nem adunk, mert õ túl szkeptikus ami nem a szája izének való!!!!!!!! Ja és horgászni is vele horgásznék a kukacánál fogva lógatnám be, tuti nagy kapás lenne egy ekkora ökörre! :-)
Tehát személy szerint tuti kikeróznék a 33-on a halastavakig, és ott pluszban csapnék 1-2 kört már csak a puszta varázsa, és a vizimadarak miatt is! Sõtt csajjal tök romantikus lenne! :-)
Posted 2011. January 26. - 10:51

Posted 2011. January 26. - 10:50

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. January 26. - 10:37