Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ez igen! Szép volt fiúk-lányok! Levi a goldsprint Szergej Bubkája! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
Na ez a nem semmi! gratula nektek!!!!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Óriásiak vagytok! :) Nagy gratula mindannyiótoknak!

ÓÓ, és akkor még Csipiszt ki is hagytam, aki 8. lett, és bement az ideje 23mp. alá. Még nagyobb a bódottá, miután írtam a post-ot néztem meg az eredményeket. Levivel mentünk még egy legutolsót, ahol a legvégén befagyott a kép. Így csak itthon láttam, hogy sikerül egy 21:13, amivel végül 3.lettem. Erre mondják, hogy egyik percrõl a másikra nõnek az esélyeim :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Elsõõõ!
Hazaértünk mink is a fõvárosi Goldsprintrõl. Azt hiszem hoztuk a kötelezõt :D Mind a férfi, mind a nõi kategóriát nyertük. Pontosabban Kata és Levi. Kata nagyot ment, szééétalázta a csajokat. Levi csak hozta a formáját, 3x döntötte meg az országos csúcsot, és toronymagasan nyert :) Én 6. lettem, de ilyen mezõnyben ez nem ciki :) Most pedig izgulás, hogy benne vagyok-é a legjobb 17-ben.

Óriásiak vagytok! :) Nagy gratula mindannyiótoknak!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Elsõõõ!
Hazaértünk mink is a fõvárosi Goldsprintrõl. Azt hiszem hoztuk a kötelezõt :D Mind a férfi, mind a nõi kategóriát nyertük. Pontosabban Kata és Levi. Kata nagyot ment, szééétalázta a csajokat. Levi csak hozta a formáját, 3x döntötte meg az országos csúcsot, és toronymagasan nyert :) Én 6. lettem, de ilyen mezõnyben ez nem ciki :) Most pedig izgulás, hogy benne vagyok-é a legjobb 17-ben.

Opika! Gratulálok!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Elsõõõ!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Soma, a lánc érdekelne! Van hozzá valami kis medál vagy kõ, ilyesmi?:)

Ilyesmi? :D
Az mindig van,de csak néked ;)

Soma: kaptál fehér Novatec agyakat az északkeleti szomszédoktól?

Egyelõre felnit intéztem(én is fordítva csinálom a dolgokat),de az is folyamatban...
Mert van valami új fejlemény?

Feliratkozást vettem,de türelmesnek kell lenned.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Sziasztok!
Egy nagy szarcsimbók elkötötte a bringámat ami jó pár év alatt hozzám nõtt!!! Ha esetleg valaki látja valamerre vagy bármilyen infót tud róla azt a korizedster@gmail.com email címen vagy a 70/3333-866 számon közölheti ! Ez egy GT Avalanche 1.0 Rock shox Recon telóval van!!!És köszönök minden infót!!!A profilképem a bringám!!!!

Kiskori?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Soma!
Ha lenne még egy ilyen agypár vagy hátsó agy, akkor oda feliratkozok! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ilyesmi? :D
Feltöltött kép

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Soma, a lánc érdekelne! Van hozzá valami kis medál vagy kõ, ilyesmi?:)
Ride 'n' roll

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Soma: kaptál fehér Novatec agyakat az északkeleti szomszédoktól?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
az agyak elkeltek!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Korcs: kintrõl befele mindenképp,mert ....majd rájössz miért ha fordítva csinálod ;)
A ragasztást meg bent is meg lehet szépen csinálni.

Eladó a képen látható elsõ/hátsó agy.
Zsír újak 36 lyukkal áldotta meg a gyártósor,elsõsorban a fixiõrülteknek :)
Ha már ilyen jól megy a sor/lánc kombó ;) ,akkor van egy láncom is: KMC K910-es,az életben nem szakítod el,szintén egysebis rendszerhez.
Szintén zsír új,96 szemes..
Agyak: a pár 3.000 huf!!
Lánc: 1.300 huf.
(ajándék is jár)

(és most írja Röfi mindjárt,hogy ne itt hirdessem a sok szaromat :D )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zedster

zedster

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
Egy nagy szarcsimbók elkötötte a bringámat ami jó pár év alatt hozzám nõtt!!! Ha esetleg valaki látja valamerre vagy bármilyen infót tud róla azt a korizedster@gmail.com email címen vagy a 70/3333-866 számon közölheti ! Ez egy GT Avalanche 1.0 Rock shox Recon telóval van!!!És köszönök minden infót!!!A profilképem a bringám!!!!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Outisok, bringaboltosok, szerelõk! Erre a rövid kérdésre vessetek már egy pillantást! Megköszönném a véleményeket, akár ott, akár itt, mert az idõ során megtanulja az ember, hogy inkább kérdezzen (mint elb@ssza), ha nem tudja!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Eladó lánc sorral.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Na valld már be, hogy nem tudtál semmi értelmeset írni a sok tanulástól....:D
Megyek holnap visszahúzni egy kicsit a debreceniek teljesítményét!

Dániel, maga jön?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Csütörtökön szabin vagyok, megyek fel Cickondal Hejcére, úgyhogy a leg ideálisabb a pénteki nap lenne!

Dani bojkott van, HÁT NEM ÉRTED Röfi leszakitja a fejedet! :-)
Különben is aki koncertre megy, egy házi tesztelõs goldsprint helyett, az szégyelje magát! :-)

Tudom, hogy bojkott van, én sem megyek, de ezek az információk jól jöhetnek azoknak, akik a jövõ bajnoknõit nevelik ki, vagy akik úgy gondolják, elmennek ;)

Zoli: Tõlem kapsz egy piros pontot a felkiáltójeleid visszafogott használata miatt! ;)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Csütörtökön szabin vagyok, megyek fel Cickondal Hejcére, úgyhogy a leg ideálisabb a pénteki nap lenne!

Dani bojkott van, HÁT NEM ÉRTED Röfi leszakitja a fejedet! :-)
Különben is aki koncertre megy, egy házi tesztelõs goldsprint helyett, az szégyelje magát! :-)