Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Megjöttem spinningrõl....
Két "élményem"volt,az egyiket Sanyink szolgáltatta.
Igazán szabad órát tartott majdnem teltházzal,csak 2 csaj lépett le félidõ után.
Alig beszélt,mondhatni hogy észre sem vettük :D
Erre viszont ellenpélda az arabok a szaunában,akik igazi piaci hangulatot teremtettek,minha csak egy bazárban lettem volna.
Mi a sz@rért kell egymásnak 1 méterrõl is ordítani azon a csúnya nyelven,fel nem foghatom...

Mazsi!!!!!!!!!!!!!!
Nem mennek el a levelek neked szerintem,legalábbis kapok valami visszajelzést...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
kkrisz: kösz, valahogy így gondoltam én is.

Csipisz:
az f) pont szerintem a "vagy kettõ, szimmetrikusan elhelyezett" miatt nem teljesen
egyértelmû. hol lehet még egy biciklin hátul, a keréken kívül szimmetrikusan elhelyezni a
2 piros izét? Esetleg a pedálon. Na de mind1.

Pont ezt a prizma-dolgot akartam még kérdezni, hogy vajon mennyire kötnek bele, ha nem
küllõprizma, hanem pl borostyánizé színû fényvisszaverõ szalagot ragasztok a gumira?
Ha normális, elfogadja. De ha ezen múlik bünti lesz. Meg ha a csengõn.

Ennél már csak a c) jobb.
c) hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehet
minek írja bele, hogy hangjelzõ berendezéssel? a dallamkürt is hangjelzõ berendezés,
viszont nem csengõ. akkor írjon csak "csengõvel"-t, azt' csók.

idétlenül megfogalmazott a nagy része, és régi. ideje lenne átfogalmazni dolgokat, vannak
már a küllõprizmánál modernebb jó láthatóságot szolgáló dolgok, mint pl a reflexcsík a
gumikon, vagy ezek a fényvisszaverõ, öntapadós matricák. nem is beszélve a bringás
ruhákról, táskákról, amik szintén tele vannak fényvisszaverõ csíkokkal, logókkal, stb.

Tényleg olyan kemény dió az a szöveg?

-Egy pedig hátra, piros színben. Ha kettõ van, szimmetrikusan kell feltenni. Nem a küllõlk közzé, hanem a bicaj hátrafelé nézõ részére. Gagyi villogómon ez benne van a burkolatban elöl-hátul, így nem plusz alkatrész.

Még valami: rendõrfüggõ, de nem elfogadott a prizma helyett a reflexcsíkos külsõ, vagy a reflexiós szívószál küllõn. Hiába mondod a "DE" kezdetû mondatokat, úgymint jobban látszik, nagyobb felület, etc. Neki a könyvbe le vagyon írva félkövér dõlttel, hogy KÜLLÕPRIZMA
Persze akad normális közöttük, de a bünticsekk nem szerencsejáték (azon nyerni is lehet)

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Pff.
Voltam ma Pesten a Fedettpályás Atlétika OB-n. Egy évfolyamtársam miatt mentem fel fõleg, meg egy kicsit azért érdekelt is. A versenyek jók voltak, bár ezek után nehezen tud majd valaki olyan sportot mutatni, ami idétlenebb a versenygyaloglásnál :D.
A helyzet ott sem jobb. A Syma csarnokban volt az OB, 2 pici lelátóval, a nézõk 85%-a szerintem hozzátartozó volt. A szurkolás szó idegen számukra, de a tapsolás is. Ha tehetném, a következõre egy busznyi szurkolóval mennék, vinnék egy Dj-t, meg egy szpíkert is.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
TOKEN négyszögtengelyes középcsapágy kapható itthon valahol?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Már nem is tudom, lehet mégis 2001 volt, már tényleg nem tudom. Basszus milyen kölyök voltam még akkor. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Akkor viszont a kép van rossz helyen...:D
http://img408.images...57/bukk2001.jpg

Az utolsó teszkós rajtnál két egrivel voltam, amikor Gabi volt egy pályabejáráson, és szólt hogy ez durván sáros lesz, az egyiknek céges számlára szolgálatibicajnak vettünk két teszkóbájkot, mi azzal raktuk, a 3. srác egysebi trekking+ballonos gumi (õs 29-er....) fékbetét cserével (+1 garnitúra) is kapott a cipõm rendesen. Simán beértem asszem szintidõ után másfél órával....:D

Kocsmában éjszakáztunk, sátorra nem volt szükség, viszont rengeteg redbull fogyott, hogy egyáltalán járni tudjunk reggel...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csipi! Mivel 2001-es volt a váz így én 2002-re tippelek.
Akkor még a Tesco parkolóból volt a rajt. Éjjel esett, és reggelre kisütött a nap. Így felállítva hagytuk a sátrakat, hátha megszárad. Délben azonban ismét eleredt. :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Lehet kibírta röhögés nélkül. (Tizennyolcplusz!!!)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tényleg olyan kemény dió az a szöveg?

A villogó nem szabályos, folyamatos fényt írnak elõ. Elõre is.
-Egy pilács elõre, fehér vagy sárga fénnyel.
-egy pilács hátra, piros fénnyel.

A diszkófényhez prizma is kell, legalább kettõ.
-Egy az elsõ kerék küllõi közzé, borostyánsárga színben.
-Egy pedig hátra, piros színben. Ha kettõ van, szimmetrikusan kell feltenni. Nem a küllõlk közzé, hanem a bicaj hátrafelé nézõ részére. Gagyi villogómon ez benne van a burkolatban elöl-hátul, így nem plusz alkatrész.

-Egyéb: kettõ, külön mûködtethetõ fék. Az tök mindegy, hogy nem fog, csak lógjon 9 km boGden a bicajodon.
-Csengõ, amit akkor is fel kell tenni, ha visít a nem fogó féked
-kukásmellény, lakott területen kívül , setétben, vagy pl ködben nappal is.

Még valami: rendõrfüggõ, de nem elfogadott a prizma helyett a reflexcsíkos külsõ, vagy a reflexiós szívószál küllõn. Hiába mondod a "DE" kezdetû mondatokat, úgymint jobban látszik, nagyobb felület, etc. Neki a könyvbe le vagyon írva félkövér dõlttel, hogy KÜLLÕPRIZMA
Persze akad normális közöttük, de a bünticsekk nem szerencsejáték (azon nyerni is lehet)

Szóval a városimon van 4 darab alkatrész,(elsõ, hátsó prizmás pilács, 1 küllõprizma, 1 csengõ) amitõl nagy eséllyel anyagi problémák nélkül jövök ki egy rendõri igazoltatásból.
A fixhajtás kontra, elsõfék van, már csak az alkoholszinttel lehet gáz.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

A g, és f, pontokkal kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.
Ugyebár ezt írja:

f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).

Namost az f, pontnál rohadtul nem említ kereket! Nem úgy, mint az g, -nél.
Akkor hova tegyem én fel a piros, nem háromszög alakú fényvisszaverõt?
Hátul. Az lehet a sárvédõre is (nem mintha olyanom lenne).
A kerék szó hiányára lehet vajh hivatkozni? A rendõrnél nemigen, azt sejtem.

Sárvédõre, vagy nyeregcsõre kell rakni piros fényvisszaverõt a villogó használata esetén is. Azért, hogy ha lemerülne az elem a lámpádban, akkor is
látható legyél. Tehát nem a kerékre kell a piros prizma.

A piros villogót pedig nem villogó üzemmódban kell használni! Lehet úgy is, de akkor kell egy másik lámpa, ami fiolyamatosan világít!

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
A g, és f, pontokkal kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.
Ugyebár ezt írja:

f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõvel,
g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával).

Namost az f, pontnál rohadtul nem említ kereket! Nem úgy, mint az g, -nél.
Akkor hova tegyem én fel a piros, nem háromszög alakú fényvisszaverõt?
Hátul. Az lehet a sárvédõre is (nem mintha olyanom lenne).
A kerék szó hiányára lehet vajh hivatkozni? A rendõrnél nemigen, azt sejtem.

Bubi: Hátul piros; elõl borostyánsárga.

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Röfi, Bükk2001, a tippem pedig középtáv. Akkor mentem hosszún, Röfi nem rémlik...:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ki, hol, mikor, mennyit? :)
Posted Image

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zedster

zedster

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Ja,bakker!!! Te tényleg ismered hiszen Te csináltad anno!!Azt hiszem iszok rá hideg vizet!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

régen nekem egyszer egy okos edzõ azt mondta: a szél a legjobb edzõpartner; mindig kéznél van és sosem fárad el.... :D

Megyek, ki is használom amíg itt van. Nyomok egy százast (nem papírzsepit), ha majd fáradok elõre állok vezetni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bubi: Hátul piros; elõl borostyánsárga. Ezek miért ütnék egymást?

Szeretnék megszabadulni az üdülési csekkjeimtõl (pénzre cserélném). Valakinek van erre jó tippje? (Ha nem publikus jöhet priviben is.)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Amúgy az f és a g pontok nem ütik egymást?Jogászaink?

Nem, 1992 óta folyamatos jogsértést követsz el! :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Fehér prizmám van...
Akkor fel sem teszem,mert úgyis megvágnak :)
(ha más nem akkor ezért: "két, egymástól függetlenül mûködtethetõ fékszerkezettel")

Amúgy az f és a g pontok nem ütik egymást?Jogászaink?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Szerintem elolvasta, csak ha jól értesültem nem tud ott lenni, azaz sajnálja, mert egyenes kiesésben látna valami lehetõséget

A magyar nyelv csodálatos világa:-D ..és tényleg, mindenkinek igaza van:-D

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Szerintemolvasdelmégegyszer!

Szerintem elolvasta, csak ha jól értesültem nem tud ott lenni, azaz sajnálja, mert egyenes kiesésben látna valami lehetõséget