kkrisz: kösz, valahogy így gondoltam én is.
Csipisz:
az f) pont szerintem a
"vagy kettõ, szimmetrikusan elhelyezett" miatt nem teljesen
egyértelmû. hol lehet még egy biciklin hátul, a keréken kívül szimmetrikusan elhelyezni a
2 piros izét? Esetleg a pedálon. Na de mind1.
Pont ezt a prizma-dolgot akartam még kérdezni, hogy vajon mennyire kötnek bele, ha nem
küllõprizma, hanem pl borostyánizé színû fényvisszaverõ szalagot ragasztok a gumira?
Ha normális, elfogadja. De ha ezen múlik bünti lesz. Meg ha a csengõn.
Ennél már csak a c) jobb.
c) hangjelzõ berendezéssel, amely csak csengõ lehetminek írja bele, hogy hangjelzõ berendezéssel? a dallamkürt is hangjelzõ berendezés,
viszont nem csengõ. akkor írjon csak "
csengõvel"-t, azt' csók.
idétlenül megfogalmazott a nagy része, és régi. ideje lenne átfogalmazni dolgokat, vannak
már a küllõprizmánál modernebb jó láthatóságot szolgáló dolgok, mint pl a reflexcsík a
gumikon, vagy ezek a fényvisszaverõ, öntapadós matricák. nem is beszélve a bringás
ruhákról, táskákról, amik szintén tele vannak fényvisszaverõ csíkokkal, logókkal, stb.
Tényleg olyan kemény dió az a szöveg?
-Egy pedig hátra, piros színben. Ha kettõ van, szimmetrikusan kell feltenni. Nem a küllõlk közzé, hanem a bicaj hátrafelé nézõ részére. Gagyi villogómon ez benne van a burkolatban elöl-hátul, így nem plusz alkatrész.
Még valami: rendõrfüggõ, de nem elfogadott a prizma helyett a reflexcsíkos külsõ, vagy a reflexiós szívószál küllõn. Hiába mondod a "DE" kezdetû mondatokat, úgymint jobban látszik, nagyobb felület, etc. Neki a könyvbe le vagyon írva félkövér dõlttel, hogy KÜLLÕPRIZMA
Persze akad normális közöttük, de a bünticsekk nem szerencsejáték (azon nyerni is lehet)