Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. február 22. - 19:32

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. február 22. - 17:35

Írta 2011. február 22. - 16:11

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. február 22. - 14:39

Írta 2011. február 22. - 13:25

Írta 2011. február 22. - 11:57

Melyik Mavicból kérsz? Egy darab DT-m van az Epyc felnijébõl, de adok szívesen.
Írta 2011. február 22. - 09:09

Majd kérnék egy párcentis szeletet a mavicbõl, ha lehet, küllõfurattal.
Lányok, dekoráció!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. február 22. - 08:46

Miért is kéne szégelne magam?
Írta 2011. február 22. - 00:49

Miért kellene szégyenkezned eme kisfilm miatt?
Nem értem...szégyeld inkább másért magad!

Írta 2011. február 22. - 00:06

Hát nem 'tom, mert ez az ember több Ironman-t ment mint én, több maratont futott mint én (tehát jóval 30 fölött) kétlem, h olyan nagyon szívbeteg lenne.
Én ezt az említett változatot nem ismerem az "Only Imagine"-bõl, pedig van néhány, a nevével visszaélõ hamisítvány.
Idõs korára tekintettel, lehet némi kisebb probléma vele, de a 2009-2010-es eredményeit böngészve, szeretnék én ennyi idõsen ilyen kondiban lenni.
Dick Hoyt egy makkegészséges ember tudtommal, legalábbis én azt kívánom neki!
De, jól emlékeztem, közben találtam róluk szócikket a wikin, 2 éve az apa nem túl súlyos szívrohamot szenvedett az egyik versenyen. Azt mondták neki az orvosok (mivel az egyik artéria 95%-ban el volt záródva), hogy ha nincs ilyen kirobbanó formában, már 15 évesen is meghalhatott volna szívrohamban. Azt írja, így valójában a sportért rajongó beteg fiáért tett óriási erõfeszítés, a sportos élet mentette meg az apa életét is, azaz mentették meg egymásét.
(szívszakértõk, képzett sportemberek kíméljenek, azt írtam ide, amit a cikkben olvastam, nem értek hozzá!)

Írta 2011. február 21. - 23:40

Én ezt az említett változatot nem ismerem az "Only Imagine"-bõl, pedig van néhány, a nevével visszaélõ hamisítvány.
Idõs korára tekintettel, lehet némi kisebb probléma vele, de a 2009-2010-es eredményeit böngészve, szeretnék én ennyi idõsen ilyen kondiban lenni.
Dick Hoyt egy makkegészséges ember tudtommal, legalábbis én azt kívánom neki!

Írta 2011. február 21. - 23:25

Dick & Rick Hoyt (Hawaii Ironman)
YouTube - I can Only Imagine
óó, köszi, Mackó, ez az... azt hiszem, meg kell majd nézzem még jópárszor itthon, egyedül mielõtt be merem vinni a gyerekeknek...
van egy változat, ahol elmondják, hogy az apa szívbeteg, meg a végén a fiú kimondja, hogy I CAN, nem tudod, vajon az is megvan YT-on?
Írta 2011. február 21. - 23:09

Azt hiszem, tavaly volt itt egy megható video, amelyben egy apa a mozgásképtelen felnõtt fiával tolta végig az Iron Mant, nem emlékszik rá valaki...? Úgy emlékszem, én magam kaptam mail-ben és linkeltem... (de még az is elképzelhetõ, h valamelyikõtök linkelte és itt láttam, mivel a levelezésemben nem találom sehogyan :S)
Ha közületek valaki emlékszik és megtalálja, légyszi küldje már el nekem, nagy szükségem lenne rá (az egyik osztályom számára). Köszi!
Dick & Rick Hoyt (Hawaii Ironman)
YouTube - I can Only Imagine
Írta 2011. február 21. - 22:51

Ha közületek valaki emlékszik és megtalálja, légyszi küldje már el nekem, nagy szükségem lenne rá (az egyik osztályom számára). Köszi!

Írta 2011. február 21. - 22:47

Ilyenkor szégyellem, hog Ladányi vagyok...
Gombos Tibi a volt fõnököm kicsi fiacskája, aki eröltetett Dumaszínházból próbál pénzt csinálni.![]()
Eme kis video is az õ szerzeménye, a Ladányi tavak közti útszakaszt szúrtam ki elõször aztán pedig a többi városrészt.
nem olyan rossz ez szerintem..

pár hely nekem is ismerõs volt
Írta 2011. február 21. - 21:54

Tavaszi kerékpározási tanácsok kezdõknek!
http://www.youtube.com/watch?v=3ex8V_Z7CVA
Ilyenkor szégyellem, hog Ladányi vagyok...
Gombos Tibi a volt fõnököm kicsi fiacskája, aki eröltetett Dumaszínházból próbál pénzt csinálni.

Eme kis video is az õ szerzeménye, a Ladányi tavak közti útszakaszt szúrtam ki elõször aztán pedig a többi városrészt.
Titty: A TIBICIKLI videóért simán perelnék.

Írta 2011. február 21. - 19:04

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. február 21. - 12:27

Írta 2011. február 21. - 10:42

Ki, hol, mikor, mennyit?
Ezek után ne merd mégegyszer azt mondani h fújjj, sáááár!

Írta 2011. február 21. - 10:38

Halihó
Megjöttem spinningrõl....
Két "élményem"volt,az egyiket Sanyink szolgáltatta.
Igazán szabad órát tartott majdnem teltházzal,csak 2 csaj lépett le félidõ után.
Alig beszélt,mondhatni hogy észre sem vettük
Erre viszont ellenpélda az arabok a szaunában,akik igazi piaci hangulatot teremtettek,minha csak egy bazárban lettem volna.
Mi a sz@rért kell egymásnak 1 méterrõl is ordítani azon a csúnya nyelven,fel nem foghatom...
Mazsi!!!!!!!!!!!!!!
Nem mennek el a levelek neked szerintem,legalábbis kapok valami visszajelzést...
Akkor már csak egy kicsit sajnálom, hogy kihagytam a Partyt