Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Röfi: azt hittem hozzád került az a szétütött crossmax felni, amit a múlt héten cseréltem. De akkor stornó.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: Gyakorolj.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha már BringaExpo. Kik tervezik a menetelt rá? Én idén szívesen elmennék...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
bringaexpora menõ autóba csatlakoznék, költségeket osztva természetesen

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
5000-ért kell e valakinek Hegyalja bérlet?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szerintem pénzért adtad... ;)
Melyik Mavicból kérsz? Egy darab DT-m van az Epyc felnijébõl, de adok szívesen.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Pl mert lenyúltad a felnimet!:D (amúgy neked szántam....nagyrészét...)
Majd kérnék egy párcentis szeletet a mavicbõl, ha lehet, küllõfurattal.

Lányok, dekoráció!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én kicsit erõltetettnek tartom. De ti érzitek.
Miért is kéne szégelne magam?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Miért kellene szégyenkezned eme kisfilm miatt?
Nem értem...szégyeld inkább másért magad! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Hát nem 'tom, mert ez az ember több Ironman-t ment mint én, több maratont futott mint én (tehát jóval 30 fölött) kétlem, h olyan nagyon szívbeteg lenne.
Én ezt az említett változatot nem ismerem az "Only Imagine"-bõl, pedig van néhány, a nevével visszaélõ hamisítvány.

Idõs korára tekintettel, lehet némi kisebb probléma vele, de a 2009-2010-es eredményeit böngészve, szeretnék én ennyi idõsen ilyen kondiban lenni.
Dick Hoyt egy makkegészséges ember tudtommal, legalábbis én azt kívánom neki! :)

De, jól emlékeztem, közben találtam róluk szócikket a wikin, 2 éve az apa nem túl súlyos szívrohamot szenvedett az egyik versenyen. Azt mondták neki az orvosok (mivel az egyik artéria 95%-ban el volt záródva), hogy ha nincs ilyen kirobbanó formában, már 15 évesen is meghalhatott volna szívrohamban. Azt írja, így valójában a sportért rajongó beteg fiáért tett óriási erõfeszítés, a sportos élet mentette meg az apa életét is, azaz mentették meg egymásét.
(szívszakértõk, képzett sportemberek kíméljenek, azt írtam ide, amit a cikkben olvastam, nem értek hozzá!) :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Hát nem 'tom, mert ez az ember több Ironman-t ment mint én, több maratont futott mint én (tehát jóval 30 fölött) kétlem, h olyan nagyon szívbeteg lenne.
Én ezt az említett változatot nem ismerem az "Only Imagine"-bõl, pedig van néhány, a nevével visszaélõ hamisítvány.

Idõs korára tekintettel, lehet némi kisebb probléma vele, de a 2009-2010-es eredményeit böngészve, szeretnék én ennyi idõsen ilyen kondiban lenni.
Dick Hoyt egy makkegészséges ember tudtommal, legalábbis én azt kívánom neki! :)
Twelve times ironman

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Dick & Rick Hoyt (Hawaii Ironman)

YouTube - I can Only Imagine

óó, köszi, Mackó, ez az... azt hiszem, meg kell majd nézzem még jópárszor itthon, egyedül mielõtt be merem vinni a gyerekeknek...

van egy változat, ahol elmondják, hogy az apa szívbeteg, meg a végén a fiú kimondja, hogy I CAN, nem tudod, vajon az is megvan YT-on?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Azt hiszem, tavaly volt itt egy megható video, amelyben egy apa a mozgásképtelen felnõtt fiával tolta végig az Iron Mant, nem emlékszik rá valaki...? Úgy emlékszem, én magam kaptam mail-ben és linkeltem... (de még az is elképzelhetõ, h valamelyikõtök linkelte és itt láttam, mivel a levelezésemben nem találom sehogyan :S)

Ha közületek valaki emlékszik és megtalálja, légyszi küldje már el nekem, nagy szükségem lenne rá (az egyik osztályom számára). Köszi! :)

Dick & Rick Hoyt (Hawaii Ironman)

YouTube - I can Only Imagine
Twelve times ironman

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Azt hiszem, tavaly volt itt egy megható video, amelyben egy apa a mozgásképtelen felnõtt fiával tolta végig az Iron Mant, nem emlékszik rá valaki...? Úgy emlékszem, én magam kaptam mail-ben és linkeltem... (de még az is elképzelhetõ, h valamelyikõtök linkelte és itt láttam, mivel a levelezésemben nem találom sehogyan :S)

Ha közületek valaki emlékszik és megtalálja, légyszi küldje már el nekem, nagy szükségem lenne rá (az egyik osztályom számára). Köszi! :)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Ilyenkor szégyellem, hog Ladányi vagyok...
Gombos Tibi a volt fõnököm kicsi fiacskája, aki eröltetett Dumaszínházból próbál pénzt csinálni. :(
Eme kis video is az õ szerzeménye, a Ladányi tavak közti útszakaszt szúrtam ki elõször aztán pedig a többi városrészt.

nem olyan rossz ez szerintem.. :)
pár hely nekem is ismerõs volt

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Tavaszi kerékpározási tanácsok kezdõknek!:)
http://www.youtube.com/watch?v=3ex8V_Z7CVA

Ilyenkor szégyellem, hog Ladányi vagyok...
Gombos Tibi a volt fõnököm kicsi fiacskája, aki eröltetett Dumaszínházból próbál pénzt csinálni. :(
Eme kis video is az õ szerzeménye, a Ladányi tavak közti útszakaszt szúrtam ki elõször aztán pedig a többi városrészt.

Titty: A TIBICIKLI videóért simán perelnék. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ezt pedig ajánlanám mindenkinek, aki látta a múltkori filmet ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Tavaszi kerékpározási tanácsok kezdõknek!:)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Ki, hol, mikor, mennyit? :)
Feltöltött kép

Ezek után ne merd mégegyszer azt mondani h fújjj, sáááár! :)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Halihó

Megjöttem spinningrõl....
Két "élményem"volt,az egyiket Sanyink szolgáltatta.
Igazán szabad órát tartott majdnem teltházzal,csak 2 csaj lépett le félidõ után.
Alig beszélt,mondhatni hogy észre sem vettük :D
Erre viszont ellenpélda az arabok a szaunában,akik igazi piaci hangulatot teremtettek,minha csak egy bazárban lettem volna.
Mi a sz@rért kell egymásnak 1 méterrõl is ordítani azon a csúnya nyelven,fel nem foghatom...

Mazsi!!!!!!!!!!!!!!
Nem mennek el a levelek neked szerintem,legalábbis kapok valami visszajelzést...

Akkor már csak egy kicsit sajnálom, hogy kihagytam a Partyt :) (Az arabok már csak ilyen ordítozós népség.....)