Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Djere beee
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Hagyományos csavaros féktüskét keresek, ha van valakinél (bolt, magánszemély) böffenjen már rám!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
A próféta szóljon belõled Mackó, amúgy szerintem is csak biztonsági okokból riogatják az embereket, nem akarnak úgy járni mint anno 2006 aug.20-án. Inkább riadjanak meg az emberek , minthogy váratlanul érje õket a dolog.
Szezonnyitóra ki látogat el?
Agy mentek Csipóval próbakört csapni?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Hétfõtõl elég mókásat fordul az idõ:-)

Ugyan már, lóf*sz lesz itt és esti fény. :D

A meteorológusok hisztizése az egész.
Persze lehet, h lesz hajnalban némi mínusz fok (na és?) meg egy kis hózápor (volt az már májusban is) de az egész elolvad azonnal.
Twelve times ironman

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hétfõtõl elég mókásat fordul az idõ:-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy ez a kép a Tarcali pályán készült? :)
Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Levi: Most már mindent értek: Riksaláz

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Jó utat Tarcalra,Röfinek meg köszi a napot ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
B.szki Sanyi!
Azt mondtad szívesen jössz...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hali. tolunk Tarcalban egypályabejárást 10 edikén, azazz vasárnap. mi 8 körül rajtolunk, és kb 10 re leszünk a helyszínen, aki jönne és neincs facebookon, vagy nem hívtam meg valami miatt (ami nem szándékos, inkább arra fogám, hogy nem jutott eszembe.:D), az mostmár tudja.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Megnézem,köszi a linket,megyek hozzád robotolni ;)

Pókmalac
Fixi

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Na emberek, tisztelettel elismerem, vasárnap majdnem besz@rtunk! ... Aki arra megy mostanság (nélkülem) észnél legyen. Gázspray, riasztó, de lehet, h az sem elég, nagyon vadak.
Én jó vagyok ebben a kutyakergetõzõs mûfajban, de most valahogy jobban tapadt a homok és úgy tûnik még idény eleji formában vagyunk...;)

Ez jó kis történet volt :) Nem szerettem volna részt venni...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma: Majdnem itt lettünk statiszták: Gino Bartali az acélember teljes film 1. rész - YouTube

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Peter1001, volt már több is amit felkapott a sajtó, de tojnak rá láthatod, a felelõtlen embereket nem büntetik csak a kresz ellen "vétõket". A Klinikán is kijön a beteg a rendelésrõl és rágyújt az ajtóban, senki sem foglalkozik vele. Lehet itt mindent csinálni, csak ne autóval vagy biciklivel legyél!
Az a lényeg, ma is szép idõnk lesz és aki ma nem teker az eker, akarom mondani ökör, tehát aki nem tökör.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Ezen nagyon felröhögtem most :D Embert nem ismertem még, akit ennyiszer kergetett meg kutya :)

Én inkább felk...rtam magam rajta. Amíg nem történik komoly baj amit a sajtó is felkap, addig mindenki ejt az egészre. Menekültem is kutya elõl, estem is rajta keresztül. Engem megbüntetett a közterületes mert autóval felálltam a padkára pedig a környéken nem volt egy fûszál sem, a póráz nélküli ebeket és azokat amelyikbõl éppen potyog valami észre sem veszik. Nem tudom hogy igaz-e, de úgy tudom, ha ráhívom a sintért egy kóborló kutyára az én költségemen szállítják el (3000ft-ot hallottam ). A lányomnak kétszer ment neki kutya, lakótelep póráz nélkül. Legutóbb nem sikerült meglógnom, egy foxi méretû ebtõl, mire begyorsítottam volna a kerekek közé keveredett. Szép zakó lett a vége, a bõröm megújult ugyan, a csuklóm is csak 2 hétig fájt, de a kabátom szarráment. Aki nem tudja portán belül tartani a jószágot, az ne tartson állatot !
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nem semmi!
Motherfucking Bike [HD] - YouTube

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Mit rí ez a tag? 2010 ben mi is szoptuk az esõt, de azért háton vinni sose kellett.
Bitch please.:D
(Én amúgy vágom ki ez.:D)

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

18+!:D
zemplén 50. 3.rész.3gp - YouTube

Gondoltam írok egy jó kis megjegyzést a videóhoz,de látom az elõzõt is törölte..nem szereti a kritikát :)

Pókmalac
Fixi

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
18+!:D
zemplén 50. 3.rész.3gp - YouTube

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Te Röfi , ahogy múlnak az évek egyre jobban morgósabb , házsártosabb leszel?! :D

"...mondá a bagoly."
Ja, meg én is beszélek itt ilyeneket.