Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. március 29. - 11:13

Írta 2011. március 29. - 10:55

Röfi úgy néz ki vasárnap megyek,de csak hazafelé tudom elhozni a gyerekbicót, mert odafelé fullos lesz a hejci motyókkal.
Lecsa mikór gyüssz a pantentolóért?!
Írta 2011. március 29. - 10:15

Van.Chris King kormánycsapihoz keresek alsó gyûrût (baseplate).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. március 29. - 09:01

Egy 12"-es gyerekbicajt kéne elhozni.
(Ládámat ürítettem)
Írta 2011. március 29. - 08:52

Írta 2011. március 29. - 08:26

Írta 2011. március 29. - 08:21

Most úgy belinkelnék ide EGY KÉPET de nem teszem... pedig akkor kitehetném ide a telószámomat.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. március 29. - 07:19

Az lehet, de én a hagyományos kormánycsapágyak híve vagyok.Többféle integrált CK kormánycsapágy van, a Konához is.
Köszi. Igazából nem adaptert szeretnék külföldi boltból rendelni. Ezért az elenyészõ nyereségért felesleges lenne veszõdni vele. A Chiliben egyszerûbb beszerezni. Chris King kormánycsapihoz keresek alsó gyûrût (baseplate). Az elõzõ tulaj nem vigyázott rá, mikor leszedte a villáról, és most lötyög a German:a-n.Halihó
Innen rendelek még,de szerintem ennyiért a Chilliben is megkapod...vagy nem?
Holnap 10-tõl oúti tekergés ráérõ,nemdolgozó tagoknak.

Jó tekerést.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2011. március 29. - 06:35

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. március 29. - 00:52

Mindent a Mesteremnek köszönhetek!Látm vitzes kedvedben vagy.
![]()
![]()

Az iróniát az I betûnél keresd
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. március 28. - 22:27

Innen rendelek még,de szerintem ennyiért a Chilliben is megkapod...vagy nem?
Holnap 10-tõl oúti tekergés ráérõ,nemdolgozó tagoknak.
Írta 2011. március 28. - 22:06

Tamaska egy másik fórumozó. Röfi már látta mit bír egy Morati villa az igazi kövek közt.Tamáska ezzel már elkéstél, mert már nincs nálam. Használd csak a saját rókádat.
Azonkívül emlékszem még, mikor egy erõsebb fékezéstõl is féltetted a Morati merev villádat

Legközelebb jöhetsz velünk tesztelni az új bringát!
Többféle integrált CK kormánycsapágy van, a Konához is.Epic: A Kona Abra Cadabra sajna nem érdekel. Nincs hova belerakni egy Chris King kormánycsapit
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. március 28. - 21:52

Használd csak a saját rókádat.
Azonkívül emlékszem még, mikor egy erõsebb fékezéstõl is féltetted a Morati merev villádat

Epic: A Kona Abra Cadabra sajna nem érdekel. Nincs hova belerakni egy Chris King kormánycsapit

Éljenek az élversenyzõk!

Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2011. március 28. - 21:48

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. március 28. - 21:30

A SID-et majd add ide egy napra. Nem használnám, csak megmutatnám neki milyen egy hegy.
Majd lesz egy kis hókusz-pókusz és cro-mo lesz.
Látm vitzes kedvedben vagy.

Biharba ne vidd a SID-et mert kitörik alólad, annyit nem bírna ki mint a Morati.

Írta 2011. március 28. - 21:20

A SID-et majd add ide egy napra. Nem használnám, csak megmutatnám neki milyen egy hegy.Reba SL 2010

Majd lesz egy kis hókusz-pókusz és cro-mo lesz.Gábor: Az Abra Cadabra egy alu modell nem?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. március 28. - 21:06

Írta 2011. március 28. - 21:03

Ez is megfordult a fejemben, de azt a cro-mo pyxisbe rakom majd be (bár az új Mcro-mo Magellán nagyon kecsegtet...)
A rebát már korábban megvettem, és kár lenne elkótyavetyélni. Szóval az az alu pyxisbe jön Chris Kingel és XT tárcsával.
Durvásan néz ki az új Magellán, de nekem személy szerint, ha már cro-mo gép, akkor mindenképp az új Kona Abra Cadabra! Ez valami elképesztõen jól néz ki és nagyon kíváncsi lennék erre az átdolgozott Magic Linkre is. Így már nem prototípus kinézete van, a zöld-cro-mo-fekete színkombináció meg egyenesen büntet, akárcsak az Easton Haven

Még képek:
http://www.cyclemind...09/IMG_0119.jpg
http://cog.konaworld...iLullo-3883.jpg
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. március 28. - 20:25

Nem a Germánt építetted be?
Ez is megfordult a fejemben, de azt a cro-mo pyxisbe rakom majd be (bár az új Mcro-mo Magellán nagyon kecsegtet...)
A rebát már korábban megvettem, és kár lenne elkótyavetyélni. Szóval az az alu pyxisbe jön Chris Kingel és XT tárcsával.

Írta 2011. március 28. - 20:22

Pestre megy valaki a héten?
Sanci: Lehet így is érdekelne, az a 27,2-es nyeregcsõ, hogy meglett a régi. Begó'dható?
Begoldható, viszont írom itt is, hogy mégsem tudok menni a Rapid(al)ly-re.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/