Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2013. March 20. - 10:56
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2013. March 20. - 10:16
Úgy tudom mostantájt van alakulóban egy környékbelieket tömörítõ bringás egyesület, nem tudom az ilyesmibe van -e beleszólásuk. Ha még ebbe sincs, akkor a fene ott egye meg az egész egyesületesdit, mert értelmetlen az egész. A városatyáinknak pedig inkább azzal kellene foglalkozni, hogy egyáltalán el lehessen jutni biztonságosan a Panorámáig, a Vekeriig, a Látóképig, stb ahová az ember családdal is elindulna és még a forgalom is indokolná a kerékpárutat. Ja, hogy oda építeni kellene és nem lenne elég egy vödör festéket megvenni ahhoz hogy hozzájusson a város(vezetés) a milliárdokhoz? Ezekkel a járdára felmázolt csíkokkal többet ártanak a gyalogos - kerékpáros viszonynak, mint használnak. Csak káromkodik minkét fél miattuk !
Ez a szerény véleményem az egész bicikliutasdiról !
Posted 2013. March 20. - 05:51
Az Armstrong-os profilkép amúgy sem jó elõjel.
Posted 2013. March 19. - 19:54
Posted 2013. March 19. - 10:11
Bizony néha vagyok oly bitagyú, hogy elfelejtem hogy nem mindenki facebookon lakik, ami gyorsabban tölt mint a fórum, szóval ide csak benézek néha.
Legfontosabb: a verseny meg lesz tartva! Ez nem az a kiáltás, hogy ha törik, ha szakad, ha sárga kiskutyák potyognak is, ugyanis a vasárnapi bejárásra nem vittem bicajt, amit a hegyet látva meg is bántam. Lehet kételkedni, de a pálya nagy részén (emelkedõk) egy négyzetcenti hó nem volt az úton. (fészbukkukkereknek) Némi nedvesség várható ugyan, és ezzel együtt sár (tapadósabb fajta), mivel emlegetnek kisebb esõt. De a talaj elég jó tempóban száradt amíg fennvoltunk, szóval bármi lehet. (por azért nem.) A lejtõs részen (a hosszabbik videóban ahol balról van a fakarám-kerítés, és ez után az aszfalt) volt egyedül némi hó, de szerintem mára már az is eltûnt. Szóval tök szerencsések vagyunk.
Mi van még? Nem tudom ki mennyire olvasta a kiírást a vinibikeon, az is módosult egy kicsit. Növeltük a körszámot 2-vel átlagban kategóriánként (retek pálya esetén ez visszavonható ott helyben) és kapott még 200 méter sík szakaszt a pálya, ami így körönként bemegy a kõfejtõbe, egyrészt kettéosztva a mászást, másrészt lehetõvé téve, hogy a szûkebb kanyar miatt jól szemügyre vehessek mindenkit menet közben, ne 120-nál kelljen rajtszámot csekkolnom a körszámoláshoz.
Valamint a tömeges parkolás a módosított eredményhirdetõ-kajálóhelyen, a Borfalu helyett a falu üzemi éttermében (illetve annak udvarán, étteremben senki se parkolhat.) lesz, a fõ út 95 szám alatt (vagy ottkörül, lesz kitáblázás) ott állítólag elfér 50 autó, szóval legalább húsz, vésztartalék parkolónk is van, ha megtelne. Lesz pógárõr, akit nem elütni, õ vigyázza majd a gépjármûvek integritását az esetleges agresszorokkal szemben.
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2013. March 18. - 16:37
Voltál vasárnap egyeztetni Tarcalon?
Várhatóan milyen lesz hétvégén a pálya? Sarat dagasztani nem szívesen mennék
Posted 2013. March 17. - 12:58
Tibi, megoldódot az elsõ váltós mizéria!
Zsolti ,azért ahhoz képest, hogy már hétfõ/keddre idégrték a röpködõ minuszokat, megjött csak tömörítve, bár jobb lett volna elosztva! Sebaj volt teamécsesem csütörtökre, és egy gyertyafényes vacsit nyomtam, sajna egydül!
Röfi, közel a nagy Chilihez, abban az oldalban a moszgáskorlátozott parkoló részhez közel!
Posted 2013. March 16. - 20:21
Posted 2013. March 16. - 15:27
Azok a hisztis meteorológusok:-)
Feleslegesen riogatják a népeket.
Sajnos egyáltalán nem riogatták, pedig nekik jobb elõrejelzésük van, mint nekem a netrõl.
De ahelyett hogy felkészülten várták volna a havazást hómarókkal és hótolókkal, csak a hisztizés ment.
Senki sem mondta, h a pályán veszteglõ autók közé kell bemenni hókotrókkal. Okos ember a havazás megkezdésekor tolja le a havat. Milyen meglepõ?
A hisztiTV alig várta, h beszámoljon a rendkívüli "eseményekrõl". Volt miért, mert az is egy hülye, aki nyári gumikkal nyomja 130-cal Zamárdinak ólomszürke felhõk alatt.
Pásztor Zoltánt (az említett TV riporterét) pedig már lehet, h kirúgták, mert azt találta mondani tegnap, h a katasztrófavédelem és rendõrség emberei nem igazán tudják, mit kell csinálniuk...";)
Nem telt bele egy óra, azonnal sajtótájékoztatót hívtak össze, h magyarázzák a bizonyítványt.
Igen, ez benne volt a pakliban. Március 21-ig meteorológiai tél van, erre számítani kell.
Havazott még egyet, na és? Az illetékes pedig téved abban amit mond, idézem: „ emberemlékezet óta nem volt ilyen ítéletidõ”. Volt, én emlékszem. volt, h kb. 20 évvel ezelõtt csak áprilisban olvadt el a hó a Nagyerdõben és akkor mi van?
Tegnap is futottam, mai is. Találtam egy vaddisznófészket, kis csíkosokkal.
http://kepfeltoltes....eltoltes.hu_.jp
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Sok ilyen március 15-ét kívánok mindenkinek, h edzõdjön!
(Azért ne utáljatok nagyon!)
Posted 2013. March 16. - 10:32
Feleslegesen riogatják a népeket.
Ugyan már, lóf*sz lesz itt és esti fény.
A meteorológusok hisztizése az egész.
Persze lehet, h lesz hajnalban némi mínusz fok (na és?) meg egy kis hózápor (volt az már májusban is) de az egész elolvad azonnal.
Posted 2013. March 15. - 23:43
Köszönöm elõre is!Tibi báttya, nekem lesznek lehulló darabok a bringás cicás naptárból , valami úton módon eljuttatom hozzád.
Neked az a elsõváltótéma megoldódott?
Posted 2013. March 15. - 14:26
Jó szánkázást mindenkinek
Este az állomáson fogom én is késleltetni a vasutat...
Posted 2013. March 14. - 19:55
Posted 2013. March 14. - 19:13
Cipõfetisiszták+ Mo(Ó)lnár!
Ha a PD-7700-hoz megrendelem ezt a stoplit,akkor hogy az országúti cipõre fel lehessen cuppantani(különös tekintettel a megrendelt Vittoriára) kell egy ilyen adapter is???
Posted 2013. March 14. - 09:44
Posted 2013. March 10. - 16:26
Posted 2013. March 09. - 22:02
Posted 2013. March 09. - 21:48
Specialized 17-es össztelós váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Posted 2013. March 09. - 19:08
Na itt egy igazi hülye. Megvette a kerót 300 körül, kicserélte benne az öreg nem bele való villát egy kicsit fiatalabbra és vissza rakta 400-ért, aztán folyton elõre rakta a hirdetést. És most tart egy 2010-es gagyi felszereltségû keró 599 ezernél. Ez aztán a kereskedõ!:-)