Inkább menj biztosra!Röfi: bringa idén kelleni fog?

Érik az ajándékod!Csippó: Lett volna még egy perced a "módosít gombra".
![]()
(Tudod, ott a smile!
)

Inkább menj biztosra!Röfi: bringa idén kelleni fog?
Érik az ajándékod!Csippó: Lett volna még egy perced a "módosít gombra".
![]()
(Tudod, ott a smile!
)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Röfi: bringa idén kelleni fog?
Nincs valakinek eladó v-féke? Párban kellene és elsõsorban LX, de jöhet más is. Köszkösz.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt/megjelenést a mai napon!
Remélem mindenki jól érezte magát.
Dani jó volt nálad házigazdáskodni!Puszilom anyudat!
Köszönet a segítõimnek és nektek, hogy egyre-egyre többen gyûlünk össze egy alleyre.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A skidmark blogról mit tudsz elmondani, pár szóban?
a picsába hogy ezekrõl sose értesülök
de legalább láttam a junkiest, és már jól megy a purple haze
Oszinak és a rendõrbácsinak pedig gratulálok a múlt heti teljesítményükért, éljen!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Kimaradtam, de lényegtelen...
Szivesen segítettem.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt/megjelenést a mai napon!
Remélem mindenki jól érezte magát.
Dani jó volt nálad házigazdáskodni!Puszilom anyudat!
Köszönet a segítõimnek és nektek, hogy egyre-egyre többen gyûlünk össze egy alleyre.
És itt az ideje, hogy a világhálón hivatalosan is megjelenjen a Debrecen Goldsprint 2011!!!!
Nagyon örülök annak, hogy aránylag hamar (tehát mióta megismertük ezt az egészet, nem telt el azóta egy év - aug.20) a mi falunkban van az ország 2. gs szerkezete!
Az nem kérdés, hogy a legmegszállottabb én voltam a projekttel kapcsolatban, de (most jön az Oscar-gálára hajazó rész) sok ember segítsége is kellett hozzá.
Kinek áldozatos munkája, kinek nagylelkû adománya segítette elõ megszületését. Megpróbálok mindenkit megemlíteni, de aki kimarad az is szóljon, mert tényleg nagy jelentõsége volt minden apróságnak.
Csipke: Köszi a vázat, az izzadságos görgõszegellést, kerékfûzéseket, kokányolást, hozzávaló lomok szerzését és partnerségedet ebben az egészben.
Kata: Köszi az anyagi segítséget, a csavarokat, apudnak a kábeleket, a nyári konyhás edzéseket és a görgõkön végrehajtott festõmunkát.
Dani: Köszi, hogy kedvezményesen segítettél a sárga bicajnak új festést kapni!
Korcs: Köszi a gumikat! Igyekszünk még sok kilométert beléjük tenni!
Soma: Köszi a bandázst és klipszet, ezzel válhatott csak teljessé az összkép.
János: A kábelmunkád nélkül tudod hol lennénk. Állat lett a progi is, ami Szabi nagy érdeme is.
Kutya: Köszi a fekete festéket és a sok szállítmányozást, ami még a korábbi prototípusoknál volt fontos.
Oszi: Köszi a logó vektorizálásában nyújtott segítségedért! Ezek még folyamatban vannak, de ami késik, nem múlik!
Nefrazok: Köszi a polírmunkát!
Egyetlen hátralévõ feladatunk még a Goldsprinttel kapcsolatban, hogy használjuk, nem keveset!
Tervben van, hogy egy úgymond állandó helyet találjunk neki, valamelyik belvárosi kocsmában (havi 1 goldsprint van a tervek között) és remélhetõleg itt kedvünkre leüthetjük majd magunkat és mások is rákapnak majd.
Száraz vörös (Villányi) Cabernet Savignon
Biking may be hard, but it's easier than growing up!