Azért erre kíváncsi lettem volna. Vagy ez még a kék/piros/zöld/szivárvány színû tarajas korszakod elõtt volt?Elmagyaráztuk neki mi van..

Azért erre kíváncsi lettem volna. Vagy ez még a kék/piros/zöld/szivárvány színû tarajas korszakod elõtt volt?Elmagyaráztuk neki mi van..
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
protech1 üdv itt!
Az alapvetõ problémát ott látom, hogy sajnos ebben az országban annak a bizonyos lónak mindenki csak az egyik oldalát ismeri és az mindig a túloldal. Sajnos kompromisszumra jutni nehéz, szinte lehetetlen dolog, hiszen a bringás mutogat a zöldekre, hogy õk csak bringázni szeretnének, a zöldek meg elvakultan védik a saját dolgaikat és fújfúj köcsögbunkóbringások. Ha belegondolsz, mindkét oldal érthetõ és megérthetõ. A bölcsesség úgy tartja ugye, hogy két pont között a legrövidebb út az egyenes és talán egyszerûbb lenne leültetni a feleket és megbeszélni, hogy hogyan lenne kivitelezhetõ egy olyan dolog, ami mindenkinek jó. Az országban van legális DH pálya, érdemes lenne megkérdezni az azt létrehozókat a mikéntrõl.
Nem, nem a zöldeket akarom védeni, mert tudom mennyire megborult agyú népség, ha az õ területükrõl van szó (a munkám miatt nap, mint nap találkozok velük, gondold el, ti tájvédelmi körzetben akartok bringázni, mi meg sokszor itt a Hortobágyon építeni valamit, ami az UNESCO Nemzeti Örökség része. hadd ne ecseteljem, hogy mennyi a gond ilyenkor...), de az sem jó, ha 10 DH bringás a mackós gumijaikkal rendbe teszi a tájvédelmi körzetet. Amit ellenetek csináltak (olvasva a kör e-mail-t), az nem kicsit volt túlkapás és a suttyóság netovábbja, ezt így nem szabad rendezni. Most talán a legokosabb tényleg az lenne, hogy oké, történt ami történt, de akkor üljetek le és tárgyaljátok át, hogy mit szeretnétek, hogyan gondoltátok és hogy erre lehetne-e bármiféle megoldás az õ részükrõl is.
Halihó
Jól írják az elõttem szólók:ha megnézed a netes bankodnál van olyan opció az átutalásnál,
ahol a pénznemet is ki tudod választani....
Epyc:délután felhívlak!!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
na akkor a netes vásátlással kapcsolatBA még valami:
nem forintos vásárlásnál a kártyacég a vásárlás összegét elõször átváltja a saját elszámolási devizanemére(Visa-dollár, Mastercard-Euro), majd ezt az összeget váltja át a bankod forintra így adódik a két átváltás
ha Visa kártyával dollárban ill. Mastercarddal Euróban vásárolsz, akkor az elsõ átváltás elmarad , bármely más devizánál viszont mindkettõnél megvan
ha Euróövezetben vásárolsz gyakrabban akkor Mastercard , ha dolláros területen akkor Visa célszerûbb
Csipisz, mindenki, a május 15-öt lejegyeztem, tudok róla:)
Maxxis Detonator, 1,25-ös! Én nyertem! egyébként mi a nyeremény?! Hehehehe!
Az elszámolás napján, a deviza eladás árfolyamán váltja át forintra.Nem kellett nekem valutával fizetni, az OTP (meg gondolom a többi pénzintézet is)
az aktuális középárfolyam környékén számolva vonja le forintban a vásárolt termékek árát.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem a városin ennél is keskenyebb, 1.3-as Continental SportContact van fent.
Tomtomtom-nak jelzem:Azért keresek olyat, aki szokott is onnan rendelni, mert még én nem tettem, nincs valutás fizetési lehetõségem...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"