Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok!

Húsvéti nyúl sz.rok rátok, nektek meg jó bringázást kivánok! (anti húsvéti vers)

Csak hogy okoskodjak: zõd mellény viselete nem, de zsebben megléte kötelezõ ha közútra mész , lakott területen kivül! Ugyanis ha dupla defekt, és szétszaggatod a láncot , vagy bárhol tengely törésed van, és lemerül a mobilod is Bivalyröcsöge háta mögött(ahol amúgy sincs térerõ és telefonfülke sem) és még pénz sincs nálad, és baromira rád sötétedik, akkor iszonyatosan jó ha nem csapnak el a "biciglit" tolva az út szélén! NA tetszik érteni, hogy miként sziijjja ki a vizbûl azoxigént? Amúgy ha hátizsákot veszel fel(amin pl. nincs 1 db varott fényvisszaverõ) rohadtúl eltakarod a mellényed, még egy 4 literessel is! Ugyanezért kell prizma is, ami egy bukás ,vagy a társad álltal felverõdõ kõdarab álltal ugyanúgy lepattan/eltörik, DE KELLLLLLL!!!!

Mert ha ez mind nincs állambácsit gazdagitod az adódon felül! NA slussz-passz! Azaz rendõröktõl Sakk-Matt!

Jó tavaszodást, és robbanjon le az összes kétnyomsávos gazdálkodású DH-s! :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Még márciusban simán eltekertem két igazoltató egység mellett is a 33-ason, az autópálya felüljárók alatt.

Én meg 58-cal stéhereztem mögöttük, akkor sem állítottak meg, pedig teljesen rajta voltam a lökhárítón, a visszapillantójukban láttam, hogy élvezik a mûsort. Minden csak rendõr meg rendõr kérdése!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Még márciusban simán eltekertem két igazoltató egység mellett is a 33-ason, az autópálya felüljárók alatt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Tegnap Panorámán tekeregtünk Jucussal, kb. nagy ívben szartak ránk a rendõrök, pedig voltak kinn. Férfi társaim nagy örömére egy szõke zsarubébi volt az egyik :D Az elmondások alapján a Nagy II. csapat nem éppen KRESZ szerûen közlekedett, gondolom ez is elég jelentõsen benne lehetett a latban, amikor megállították õket. (Én nem éppen Hörmann-os csapattal találkoztam, de ugyanígy két országútis tekert egymás mellett a Szabó Lõrinczen. Mindezt délután fél5 körül és gondolom fáradtak voltak a srácok, mert nem mentek hússzal se. Nem nagyon zavartatták magukat, jól eldumálgattak és nem zavarta õket se az, hogy már nem kis kocsisor torlódott fel miattuk. Korrekt magatartás.) A keróm teljesen KRESZ kompatibilis, de nem vagyok hajlandó 25°C-ban, ragyogó napsütésben felvenni láthatósági mûanyag zsákot, ami alá masszívan bepumásodok.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Tényleg nem rossz! De sajnos a gyakorlati jelentõség elhanyagolható, nem eléggé hasonlít az "eredeti" mellényre, tehát nem bolondrendõrbiztos. Idáig az Elastic a nyerõ.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nekünk ilyen van: Hegyikerékpár | Szezonnyitó a Mátrában a Kétkerék Vendégházban
Wowow a márkája és a bikeplanet-tõl lehet rendelni. (háta hálós, újjai levehetõk)

Ez fasza! Mi pénz? Ja látom 12 ropi....

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nekünk ilyen van: Hegyikerékpár | Szezonnyitó a Mátrában a Kétkerék Vendégházban
Wowow a márkája és a bikeplanet-tõl lehet rendelni. (háta hálós, újjai levehetõk)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Na, ez egészen jónak tûnik! A Chiliben kaphatóak Elastic mezek, ilyen nincs?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Kapható, cirka 8Eft
http://elastic.hu/in...=36&a=3&t=1&m=4

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Unalmas már ez a mellény duma!
Én még sehol hivatalos helyrõl nem olvastam olyat, hogy világos nappal kötelezõ lenne!

Egyébként kapni valahol, a szabványoknak megfelelõ mellényt ami kimondottan országúti kerékpáros edzésekhez használható, simul a testhez és minimum coolmax anyagból van? Már csak a rendõrséggel való együttmûködés céljából is :-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ezért szoktam én a szovátira menni többnyire.
Jó az út, kicsi a forgalom, de a bunkó (centizgetõ) román kamionosokkal már meggyûlt a bajom, nem egyszer.
Ma a húsvét miatt nagyon nem volt forgalom, 20 kocsival találkoztam maximum az utam során.

A sok kamionos meg azért jár arra,mert így sokkal könnyebben eljutnak Derecskére a 4-esrõl,és vissza felé is,mintha Debrecen felé mennének,igaz most már kitették szováton a tiltó táblákat...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem lett jó, törölhetõ.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
És ott is fasza az aszfalt. Levizsgázok megyek én is ezerrel.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Ezért szoktam én a szovátira menni többnyire.
Jó az út, kicsi a forgalom, de a bunkó (centizgetõ) román kamionosokkal már meggyûlt a bajom, nem egyszer.
Ma a húsvét miatt nagyon nem volt forgalom, 20 kocsival találkoztam maximum az utam során.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Az egyik kolléganõm is kiborult a minap, mert Újváros felõl befelé jövet majdnem végig nem tudta megelõzni öket. Szembõl mindig jött valami és több autó feltórlódott mögöttük.
Sokan voltak, egy ember a felezõvonalon, a többi utána (aki már volt velük az tudja). Mindez 40-el jó hosszan elnyúlva.
Mennyire .aszták meg õket? Lassan tényleg szobabiciklit kell venni. :(

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Most már óvatosan a 33-as úton való bringázással is. Ma hallottam, hogy Nagy II. Zoliékat megbüntették, mert nem volt lámpa, mellény, stb. :S

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Vekeri-H.pályi irányába ne gondolkodjatok országútizásban,több helyen felmarták az aszfaltot,javítás céljából..
Csak a kimaradt részek is igen szarok,azokra meg jövõre lesz pénz,vagy mi?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Rubena Maxxis
Összehasonlítva (súly, ár) és beszorozva kettõvel a különbség zongorázható... ;)
Én Maxxist használok. ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Biztos jó, csak a súlyáról felejtettek el írni. :)

(Akinek nem inge, ne vegye magára!)

Rákattintasz a gyártó oldalára vezetõ linkre és mindenféle méret különbözõ szelepekkel lévõ súlya meg van adva :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Biztos jó, csak a súlyáról felejtettek el írni. :)

(Akinek nem inge, ne vegye magára!)