Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Zozoba!

Pedig még Lacival köszöntünk is egymásnak!:)
Igen a szél elég nagy volt a végén a célban még egy egész sor korlátot is felborított,még szerencse,hogy akkor éppen nem volt befutó!
A felnõtt férfi,és a Master 1-es,és 2-es kategóriákban debreceni gyõzelem született!!!:)4. Intersport Tour de Tisza-tó - eseményinformáció - Futanet.hu

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Szasztok!

Basszus apám! Darts lefotóztad azt az öregurat, aki sárga országutival volt, zöld PMU-s mezben. Mi azt az öregurat megelõztük Laci barátommal!!! Akkor ezek szerint valahol ott voltál csak elbambultam( vagy valami bicós csajt néztem)! ! ! :)
Jó volt ez a móka ,csak a végén az utolsó 20 km-en nem esett jól a szembeszél!
IZOM neked vannak képeid? Ott voltál ne tagadd!
Rajtszámom annyi mint a táv volt .:)
Karaj az a "veloszipéd" !Amikor kamerázták, akkor elõztük meg, s Kiss Laci barátom meg is kérdezte a csókát, lát -e dugót elõrébb?:)
Sajnos bukásból adódó, felkötözött karú embert is láttunk, jó kis S - works-e volt. Nekidöntötték a "mentõs" motornak. Volt küllõtörés , méghozzá olyan, hogy az elsõ kereket a levegõbe kelett emelnie a fickónak, mert nem forgott el a kerék!
Soma hubit osztottak az itató pontokon! (Vagy legalább is szinre olyan volt!)

van pár képem, meg videó a rajtról, holnap majd felheGGesztem valahova
vagyis ma:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Most ez jutott az eszembe errõl: ..:: A KTES zenekar hivatalos weboldala ::.. (zenék/rock n roller) Made in P.ladány ;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Itten van a szám, amit mondtam!

Röfi: Ma Kosztin Jancsinak is hasonló volt, csak neki az elsõ lánckereke még kisebb volt :) Talán 42-24-es áttétele volt.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Basszus apám! Darts lefotóztad azt az öregurat, aki sárga országutival volt, zöld PMU-s mezben. Mi azt az öregurat megelõztük Laci barátommal!!! Akkor ezek szerint valahol ott voltál csak elbambultam( vagy valami bicós csajt néztem)! ! ! :)
Jó volt ez a móka ,csak a végén az utolsó 20 km-en nem esett jól a szembeszél!
IZOM neked vannak képeid? Ott voltál ne tagadd!
Rajtszámom annyi mint a táv volt .:)
Karaj az a "veloszipéd" !Amikor kamerázták, akkor elõztük meg, s Kiss Laci barátom meg is kérdezte a csókát, lát -e dugót elõrébb?:)
Sajnos bukásból adódó, felkötözött karú embert is láttunk, jó kis S - works-e volt. Nekidöntötték a "mentõs" motornak. Volt küllõtörés , méghozzá olyan, hogy az elsõ kereket a levegõbe kelett emelnie a fickónak, mert nem forgott el a kerék!
Soma hubit osztottak az itató pontokon! (Vagy legalább is szinre olyan volt!)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Póló áttétel: http://i44.photobuck...g/MadNess04.jpg

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Én ezt a képnézegetõt használom:Cooliris | Downloads

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Tiszató 2011. - 38.darts.fotoalbum.hu

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ez valami Velocity-replika?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na fixisek valaki?

Ideális lenne kerékszettnek és csak 68Eft:-DDDDDD

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Nyíregyházi kerékpárút - Tények

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Én se ásnék, van ismerõs a "döggyárban" két zsákba szépen elosztanám, rájuk írnám hogy Fifike meg Tóbiás, azt mehet darálni......

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Csipisz!!!
Ásna a fene....Lelocsolnám benzinnel és egy gyufa.......oszt jó napot.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Marktplaats.nl > dt swiss 240s navenset schijfrem centerlock 28 gaats - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen DT240 agyszett jóárasítva

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Lehet, én vagyok hülye, (na, ez valószínû, de a dolog nem hiszem hogy ezzel függene össze...) de mióta Izomnak multi-quote-oltam azt a három hozzászólást, mindig ott van a szerkesztõben, ha írnék...pedig azóta kikapcs volt vagy kettõ, kijelentkeztem majd vissza. Valaki tud erre valamit?

Liváj: Érik a pofon...:D Yoda vs Tyrannus vívás pörgõsebb volt...:D
Röfi: Érek megfele én is, matekot kivéve szerintem mindenbõl játszik a négyes körüli, de ha nem, akkor se lesz nagy az arcrahullás. Matekból max hármas lesz, egyrészt sok volt az olyan, amit nem vágtam rendesen, lásd: analitikus geometria a síkban--> egyenes, egyéb egyenletek, másrészt Pató Pál üzemmódban voltam a vizsgák elõtti hétig. Sebaj, az utolsó másfél évben a maradék affinitásom is elszállt a tanulásra, szóval nem kell felvételi ponthatárokat nézegetnem.:D (Azért remélem legalább egy tantárgyban lenyomom Danit, csak hogy versenyszellem is legyen....:D)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

...mert kicsit félek anyukádtól. Szerintem õ olyan mint Yoda. Kicsit tutyimutyi, de amikor 'eksön' van....

És te is tudod, csak Katáig szoktam menni! :"D

Te olyan kedves vagy Levi... Igazi barát, aki ott van a bajban! :D
Csippó: Éregetsz, éregetsz? Angol volt ma?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi, Dani: bocs hogy elsõre titeket hívtalak, (akkor még csak a satut -vagyis a hûlt helyét láttam, a körvonala még ottvan alureszelékbõl...:D) de komolyan, kicsit reméltem, hogy valami átbaszás részese vagyok. (amúgy nagy poén lett volna:D)

Elég nagyot néztem ma délután, amikor azzal riasztasz fel alvásomból, hogy
"Figyu már Liváj, te csórtad el a satum?!" ? :)
Vágtam egy nem mindennapi fejet, az biztos!

Hihetetlen, hogy mik vannak.

A jövõre nézve mondom, hogyha a következõ satud is eltûnne (ne adja Isten), az sem én leszek, mert kicsit félek anyukádtól. Szerintem õ olyan mint Yoda. Kicsit tutyimutyi, de amikor 'eksön' van....

És te is tudod, csak Katáig szoktam menni! :"D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
:DMost vegyem vissza? Gondolom a rézkábel sem hegeszteni kellett......

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi: na, mostmár vágom ezt a megsértett személyes tér dolgot. Hát, kurvaszar.

Ugye milyen szar? Pedig tõlem sem vittek el nagy értéket, csak az "öreg hölgyet". :) Satut lehet venni a méh telepen kb. ennyiért nem?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Most jön az hogy:
Nem hiszem el. Ma kimentem a kamrába, hogy kifúrjak egy darab alut. Semmi komoly mûhelyet nem kell elképzelni, nincs zár, nem is hagytam kinn soha semmi olyan cuccot, amit megérte volna ellopni. Mégis járt ott valaki az elmúlt két éjszaka valamelyikén. Amit vitt:

-egy darab 60-as satu. Brutálisan összevert darab, annyira volt jó, hogy ne vegyek helyette másikat. Vas, 2 kiló.
-A hegesztõtrafómról, ami szintén egy durván kókány darab, levágták a két kábelt. Réz, kb 4 kiló, szigeteléssel együtt.
-Elvitték a t-csatlakozót a hosszabbítóból.

Szóval okoztak vagy háromezer forintnyi kárt. Otthagyták a régi, magellanból áthegesztett újrafestett (bár repedt) vázamat, meg egy másikat, ami átalakítás alatt áll. Még a hosszabbítót se vitték el. A satu mellett volt egy kb ugyanakkora síkszorító (spanejzli) ami kb önmagában lenne egy ötezres.
Szóval nem hiszem el. Jártak már a szomszédok kertjeiben korábban, el is vittek egy rakás szerszámot, egyebeket. Szóval mindent elpakoltam, elzártam, és tervezgetem a nyárikonyhánkat kicsit erõdíteni nyílászáró-ügyileg. Hihetetlennek tartom hogy egy ember (a zsákmány mennyiségébõl így saccolom) pár szar miatt bekockáztatja azt, hogy kimegyek, és pofán vágom egy lapáttal. Utána reggelig ásnék, de nem hagynám hazamenni.

Levi, Dani: bocs hogy elsõre titeket hívtalak, (akkor még csak a satut -vagyis a hûlt helyét láttam, a körvonala még ottvan alureszelékbõl...:D) de komolyan, kicsit reméltem, hogy valami átbaszás részese vagyok. (amúgy nagy poén lett volna:D)
Röfi: na, mostmár vágom ezt a megsértett személyes tér dolgot. Hát, kurvaszar.