Ember nem is mesélted még, milyen az "AMP" villa?
A villa még nem került beépítésre. Hosszabb projekt lesz, mint eredetileg terveztem. Összerakok vele egy olyan gépet, amit még az elején "tudtam, csak nem sejtettem"

Ember nem is mesélted még, milyen az "AMP" villa?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Jogos...
Némi fejlesztés: Ez royal......
És ki az a Buppa amúgy? Valami ikonikus alak a budapesti fixis életben, akinek minden szaván csüngeni kellene, mint gyermek az anyja csecsén?
Jogos...
Háháháááá...faszalett!!Jogos...
Igen!És ki az a Buppa amúgy? Valami ikonikus alak a budapesti fixis életben, akinek minden szaván csüngeni kellene, mint gyermek az anyja csecsén?
Tényleg, skacok! Hol bújkált tegnap mindenki a Tisza-tónál? :-)
Alíg láttam ismerõs arcokat.
Végül bringával indultam. A görkoris technikámon még sokat kell csiszolni.
(A héten már koriztam egyszer 26 km-t, egy részét qrva nagy szélben. Na, az szörnyû.)
Majd jövõre... talán...
Tesóm is végignyomta a távot a disznókergetõ biciklijével.
A dobogósoknak hatalmas gratula!
Az nem animálkanibál, hanem Buppa, te.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Az nem animálkanibál, hanem Buppa, te.
"ott van rajta az a furcsa mez...asszem ez a parti már megint durva lesz"
Az nem animálkanibál, hanem Buppa, te.Remélem az nem olyan, mint az Enimölkenibölszös Kuka MC-tõl a Fikszi Klub
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Remélem az nem olyan, mint az Enimölkenibölszös Kuka MC-tõl a Fikszi Klub
Itten van a szám, amit mondtam!
...
Röfi: Ma Kosztin Jancsinak is hasonló volt, csak neki az elsõ lánckereke még kisebb voltTalán 42-24-es áttétele volt.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"