Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A Szováti témához hozzászólva...odáig jó az út,majd Hajdúszoboszlóig egész jó,na de ezután van egy 8 km-es szakasz ahol jobb ha csak úgy merészkedik az ember,ha elõtte a kerékpáron az összes csavart meghúzta,a sisakot szorosabbra köti,és azt sem árt,ha felhúzza a cipzárt a mezén...nehogy a keró,vagy az ember szétessen!:)
Igazából az út szélétõl legalább 1 méterrel kell beljebb tekerni,hogy ne kelljen annyira szorítani a kormányt!
Vannak olyan szakaszok ahol talán jobb lenne a kukoricásban menni!:D
Nagyhegyesnél végig kerékpárúton lehet haladni,mondjuk esõ után nagyon sok rajta a csiga(ezt a francia konyhát kedvelõknek mondom) majd egy rövid szakasz után már ott a 33-as ami szintén jó minõségû.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Miért bünteti a rendõr a biciklistát? - Kerékagy

E!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Akadnak ismerõsök bõven a videóban.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Közel sem biztos, hogy van mûködési engedélyük. Közterületen meg nem vagyok benne biztos, hogy a városvezetés döntése ez, tekintve, hogy a Sámsoni út állami közút, így a városnak túl sok köze nincs hozzá. Maximum kérhet, illetve javasolhat.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ilyen ez a magyar ember..mindenen csak sírunk-rívunk.
Ha van bódé az a baj,ha nem lesz az a baj,ha van szalag az a baj,ha nincs,eltévedsz, az a baj
Csipisz,meglátszik,hogy keveset jársz arra,a driftes BMV-s karosszériásnál,a kocsma megszünt,állateledel van helyette ;)
Amúgy azokkal a "bódékkal" mi lesz amelyek az adott telkek kerítésésén belül találhatók?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Srácok, ez debrecen.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Szalag: A szilvás maraton szallagjai is kint vannak még.

Szemét is van elég, akkor mi is hagyhatunk még ott. Elég fura hozzáállás egy elvileg természetet kedvelõtõl.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha nem lesz bódé és ott parkoló autós, akkor végre nyugodtan ásathatna minden ház eléjbe árkot is, ami elviszi a vizet...
Szalag: A szilvás maraton szallagjai is kint vannak még.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Annyi elõnye lesz a dolognak egyedül, hogy most már semmi oka nem lesz az autókkal berobognia a kedves vásárlóknak a bicajosok közzé. (Mondjuk engem nem izgatnak, kerülöm a Sámsonit, olcsóbb mint a xanax.) Ha már arra járt, azt az okádék kocsmát, ami elõtt néha a sok driftes béemvéé, meg félig szétrohadt ótvar tragacs parkol, nem akarja bezáratni? Kiírhatna egy kis lóvét az orvosi rendelõ tatarozására is, mert eléggé szégyen ahogy kinéz.
Az összes ilyen túliskolázott sz@rházi városképcsõsz esztétikai megbízott elmehet a ferde f...ba már.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
A város összképét maga a városvezetés rontja a legjobban...
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Nem sokunkat érint (maximum a koszos bringaút kapcsán), de 2 napon belül lebontatják a Sámsoni úton lévõ zöldséges bódékat :( Az önkormányzat bontatja le, mert rontják a városi összképet.
(Kapják be az összes fa..omat, mert 2 bódé (ami amúgy a legnormálisabb zöldséges volt a környéken, ahová nyugodtan lehetett menni vasárnap este is) az úttól 6-8 méterre rontja a város összképét, bezzeg a belvárosba felhúzott ocsmány üveg-beton épületek, meg amikor igyekeznek mindenhonnan kivágni a nagy méretû, árnyékot adó fákat, meg az, hogy egy kezemen megtudom számolni hány úton nem kell koncentrálnom az út egyenetlenségeire, na azok nem rontják a város összképét.)

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Örülök, hogy Józsát is meglátogatta végre az Alleycat közösség, de a mai futó köröm teljesítése közben szomorúan tapasztaltam, hogy azok a bizonyos szalagok még mindig ott díszelegnek a fákon az erdõben. Maguktól nem hiszem, hogy el fognak tûnni onnan. Szerintem ez úgy lenne fair, ha az esemény után ezeket a rendezõk szépen össze is szednék :mad:.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Zozo, ezt cserélném 105-re, de ez szerintem nem octalinkes.
Shimano Tiagra (SM-FC4500)

Ez ht2-es középcsapágy, integrált tengelyes karokhoz.

Mónár: nem tévettünk el, azér annyira hülyéek nem vagyunk. Remek futam volt, bár egy két cp meghatározásánál ledobtad volna a láncot...:D Olvasgass.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Zozo, ezt cserélném 105-re, de ez szerintem nem octalinkes.
Shimano Tiagra (SM-FC4500)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Akkor tied az a sárga reku?

Mostmár fehér! ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

keresek egy pár slick gumit, vagy minimális mintásat (nem elkopott mountain kinget meg ilyeneket :) )
ha itt nincs, megveszem a boltBA, csak ne porosodjon, ha valakinek már nem kell

Apafej, montira kell? Maxxis Detonátorhoz mit szólnál? 4000 ropogós forintért viheted is a párt! Sõt 5000-ért belsõvel (lehet tartalék is akad hozzá). 1.25-ös

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A szováti út felújítását 3 éve terveztük meg. Tavaly õsszel kezdték el, télre meg is volt az egész, de akkor még nem volt meg a mûszaki átadás, így egész télen végig 60-as volt kitéve. Tavasszal lett meg a burkolatjel festés is, meg a mûszaki átvétel, most már lehet menni arra 90-nel is (már ahol engedik a táblák). A probléma csupán annyi, hogy mindezt tudják a kamionosok is...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Sziasztok! Peter1001 vagyok, munkábajárós és hobbiciklista.
Régen oútiztam, most már csak egy lebutított 622-essel és egy fekvõvel nyomom. A hozzászólásaitokat régóta olvasgatom, ha nem zavarok idõnként bele is pofáznék.
A Panoráma út felé ma vetõdtem tavaly óta elõször, a helyzet évrõl évre egyre rosszabb, mire felgyorsíthatnék, mindíg bele kellett fékeznem a kátyúk, vagy a foltozások miatt. Hát nem sikerült egy jót tekernem rajta. Kösz a Szováti út tippet, megnézem!

Akkor tied az a sárga reku?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Szia!
nem baj persze, azért van a fórum;)
2 éve még elég tankcsapdás volt, de ma megnézem én is, biztos jó papírkerekûvel is, ha új az út

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Sziasztok! Peter1001 vagyok, munkábajárós és hobbiciklista.
Régen oútiztam, most már csak egy lebutított 622-essel és egy fekvõvel nyomom. A hozzászólásaitokat régóta olvasgatom, ha nem zavarok idõnként bele is pofáznék.
A Panoráma út felé ma vetõdtem tavaly óta elõször, a helyzet évrõl évre egyre rosszabb, mire felgyorsíthatnék, mindíg bele kellett fékeznem a kátyúk, vagy a foltozások miatt. Hát nem sikerült egy jót tekernem rajta. Kösz a Szováti út tippet, megnézem!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !