Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Enté: Holnap megyünk akkor? (A Skype-om nem jó.)

Merre? Mennyit? Mettõl-meddig? UV-riadóban? FB-n van chat.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ezek az õrök hivatástudattól vezérelten vigyáznak majd a bringákra, ha úgy adódik bele hugyoznak a gatyájukba, majd szomjan és ha kell éhen is halnak, életük árán is óvják értékeinket!

Nem ezt mondtam. Gyengébbek kedvéért bemásolom: Már az, ha a tolvaj nem áll le dikicselni a lakattal, meg a lánccal, mert ott áll egy ogre, már akkor elérte a célját ez az egész.

De mint mondottam volt, ez egy opció. Nem kötelezõ, még csak örülni sem kell neki. Pláne, ha az ember nem debreceni és így abszolút nem is érinti a dolog.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Enté: Holnap megyünk akkor? (A Skype-om nem jó.)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ezek az õrök hivatástudattól vezérelten vigyáznak majd a bringákra, ha úgy adódik bele hugyoznak a gatyájukba, majd szomjan és ha kell éhen is halnak, életük árán is óvják értékeinket!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Aztán nehogy a fizetett örzésbõl "parkolási díj" és "tilosban parkolásért" büntetés legyen.
Én nem fizetnék érte, és szerintem sokan. Azért járnak az emberek bicajjal, hogy NE költsenek bérletre és gyorsabb is.

Örzött parkoló van a Ladányi állomáson is. Néha azért onnan is tünt el bicaj, nincs 100% biztonság.

Akkor te nem fizetsz érte. Ez csak egy opció, nem kötelezõ. Én személy szerint örülnék neki, ha lenne több. És az, hogy valaki figyel rá helyettem, azt nyilván nem fogja ingyen tenni, nem is várom el tõle.
Nem ismerem a ladányi tárolót, de a cikk szerint itt ki lehet lakatolni és plusz még az õrzés. Már az, ha a tolvaj nem áll le dikicselni a lakattal, meg a lánccal, mert ott áll egy ogre, már akkor elérte a célját ez az egész.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Aztán nehogy a fizetett örzésbõl "parkolási díj" és "tilosban parkolásért" büntetés legyen.
Én nem fizetnék érte, és szerintem sokan. Azért járnak az emberek bicajjal, hogy NE költsenek bérletre és gyorsabb is.

Örzött parkoló van a Ladányi állomáson is. Néha azért onnan is tünt el bicaj, nincs 100% biztonság.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Dehir.hu - õrzik a lelakatolt kerékpárokat Debrecenben

Én ezért hajlandó lennék fizetni is, csak legyen több :) Azt egyébként lehet tudni, hogy mettõl-meddig van õrzés? Vagy esetleg 0-24h-ban?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Végre valakinek eszébe jutott, gratula! A mostani állás szerintha a belvárosban elintézni valóm akad, akkor inkább gyalog megyek (a buszt rühellem), mert nem merem sehol otthagyni a boltbajárós bringát sem, max ha az üzletbõl rálátok, de akkor is csak úgy ha a lakat mellett keresztbe is van váltva. A haveromnak is olyan lezárt bringáját vitték el, hogy jóformán egy használható alkatrész sem volt rajta és ecsettel volt lemázolva fossárgára. Ha a tolvaj féreg háromezret megkapott érte, akkor összetehette a kezét, viszont a gazdájának pótolni kellett valamibõl, holott az életét is ótépére vette. K...va nagy szerencséje a fószernek, hogy nem csíptük meg akció közben , mert biztos nem hívtunk volna rendõrt, de mentõt sem. Ha tényleg lesz pár õrzött parkolónk, még ha fizetõs is, az tuti lesz.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Dani jobbulás!

Nem is követendõ, csak arról szólt, hogy van aki így szerzett elégtételt, így az a bizonyos rendõr is látta a másik oldalt.
(kirívó az ilyen eset amúgy)

Itt a következõ elõzõ linkemhez hasonló.
A kommentek is mutatják, mennyire nem értenek egyet a közlekedõk.

Magyar mentalitás-e vagy sem, én nagyon jót röhögtem :D
Ne sírjatok már :D

Red Bull4ever

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem olvatsam vissza, hogy volt-e, bocsi ha volt

Kerékpár tulajdonosát keresi a Debreceni Rendõrkapitányság | HAON

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor üdv itt Purda. (Bár akik nem ismernek sokkal többet nem tudtak meg rólad.) Sapi ügyében Csippónál kell jól feküdnöd. :D

Igen erre gondoltam, szerintem, ha így marad akkor a "sárgéppel" megyek.

nightmare

nightmare

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Kedves Lidércnyomás...
A sapkát ki kell érdemelni, szándékosan nincs belõle sok. ;)
Azzal, hogy ide regisztráltál megtetted az elsõ lépést. :)
De azzal, hogy egybõl kérsz és még csak be sem mutatkozol, már meg is szerezted az elsõ fekete pontot. :(

Pumpi: Azért gondoltam, mert nem használod.

Kassa maraton: Fincsi idõnk lesz! :D

Purda vagyok, csak ez a régi regisztrációm van, az újjal nem tudtam bejelentkezni. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Röfi: Erre gondolsz?
Actual weather | Jahodna - Sports and recreation resort

Reméljük nem szilvás 2009 lesz belõle.

edit: mondjuk az "Idõnként esõ" az nem hangzik rosszul: http://www.accuweath...e/forecast.aspx

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi: Erre gondolsz?
Actual weather | Jahodna - Sports and recreation resort

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Sziasztok!

Szállás ügyileg a következõ infót tudom ajánlani, ami t Cickondtól kaptam( már akinek még nincs szállása és nem akar sátrazni!):Parókia Portál

Más egyenlõre nincs! Azaz Dani jégakuzzad a térded, nehogy túlhevüljön!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ha úgy érezed, hogy jobban megérdemli nálad, akkor ki. :D :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Remélem Vitéz kiérdemelte az alley gyõzelemmel, mert én az egyiket nekiajándékoztam (Ritty szerint agyamra ment a jótékonykodás). Höhöhöhöhö!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Sziasztok!

Nincs esetleg valakinek felesleges "Debrecen"-es sapkája? Vevõ lennék rá, akár használt is érdekelne!

Kedves Lidércnyomás...
Azzal, hogy ide regisztráltál megtetted az elsõ lépést. :)
De azzal, hogy egybõl kérsz és még csak be sem mutatkozol, már meg is szerezted az elsõ fekete pontot. :(

Pumpi: Azért gondoltam, mert nem használod.

Kassa maraton: Fincsi idõnk lesz! :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Dani,ha netalán kórházi szoba lesz,ujságot viszünk be! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi