Enté: Holnap megyünk akkor? (A Skype-om nem jó.)
Merre? Mennyit? Mettõl-meddig? UV-riadóban? FB-n van chat.
Enté: Holnap megyünk akkor? (A Skype-om nem jó.)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ezek az õrök hivatástudattól vezérelten vigyáznak majd a bringákra, ha úgy adódik bele hugyoznak a gatyájukba, majd szomjan és ha kell éhen is halnak, életük árán is óvják értékeinket!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Aztán nehogy a fizetett örzésbõl "parkolási díj" és "tilosban parkolásért" büntetés legyen.
Én nem fizetnék érte, és szerintem sokan. Azért járnak az emberek bicajjal, hogy NE költsenek bérletre és gyorsabb is.
Örzött parkoló van a Ladányi állomáson is. Néha azért onnan is tünt el bicaj, nincs 100% biztonság.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Végre valakinek eszébe jutott, gratula! A mostani állás szerintha a belvárosban elintézni valóm akad, akkor inkább gyalog megyek (a buszt rühellem), mert nem merem sehol otthagyni a boltbajárós bringát sem, max ha az üzletbõl rálátok, de akkor is csak úgy ha a lakat mellett keresztbe is van váltva. A haveromnak is olyan lezárt bringáját vitték el, hogy jóformán egy használható alkatrész sem volt rajta és ecsettel volt lemázolva fossárgára. Ha a tolvaj féreg háromezret megkapott érte, akkor összetehette a kezét, viszont a gazdájának pótolni kellett valamibõl, holott az életét is ótépére vette. K...va nagy szerencséje a fószernek, hogy nem csíptük meg akció közben , mert biztos nem hívtunk volna rendõrt, de mentõt sem. Ha tényleg lesz pár õrzött parkolónk, még ha fizetõs is, az tuti lesz.
Magyar mentalitás-e vagy sem, én nagyon jót röhögtem
Ne sírjatok már
Kedves Lidércnyomás...
A sapkát ki kell érdemelni, szándékosan nincs belõle sok.
Azzal, hogy ide regisztráltál megtetted az elsõ lépést.![]()
De azzal, hogy egybõl kérsz és még csak be sem mutatkozol, már meg is szerezted az elsõ fekete pontot.
Pumpi: Azért gondoltam, mert nem használod.
Kassa maraton: Fincsi idõnk lesz!
Röfi: Erre gondolsz?
Actual weather | Jahodna - Sports and recreation resort
A sapkát ki kell érdemelni, szándékosan nincs belõle sok.
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek felesleges "Debrecen"-es sapkája? Vevõ lennék rá, akár használt is érdekelne!