Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Az nem lesz egyszerû, de kíváncsian várjuk az eredményt. Villáról mikor lesz már beszámoló?

A régi piros festésnél csak jobb lehet :P.
GermanyA: Egy hétre beraktam a melós bringámba. El vagyok szokva a telótól. Iszonyat magasan van a merev villához képest :) De kényelmes.
Mozog szépen. Semmi kotyogás. A csillapítással majd még foglalkozni kéne, vagy csak szarul állítottam be. De az elsõ élmények nagyon pozitívak.
Na de visszatérve a vázra. Valaki homokfúvóst, lakkozóst tudna?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Szeretnék szebb külsõt adni neki mint a régi volt.

Az nem lesz egyszerû, de kíváncsian várjuk az eredményt. Villáról mikor lesz már beszámoló?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Meg érdekes váz, mert a hátsó rész muffolva van, a fejcsõ meg élforrasztva. Lehet csak nekem új, de így még nem láttam vázat :)

Jut eszembe váz. Van egy régi vázam, amit kézzel felcsiszoltam, de a hegesztéseknél lévõ kis gödröcskékben nem sikerült 100%-os munkát végeznem. Tud valamelyikõtök homokfúvót? Illetve egy ügyes festõt, aki lelakkozná szépen a vázat (filigrán csöves 98-as cro-mo Pyxis). Szeretnék szebb külsõt adni neki mint a régi volt.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A mai 150-es Máriapócsra.
http://img803.images...3/img2267rs.jpg
http://img18.imagesh...5/img2259rs.jpg
http://img803.images...8/img2260rs.jpg
http://img545.images...3/img2261rs.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Pláne, ha az ember nem debreceni és így abszolút nem is érinti a dolog.

Miért nem? És pláne miért az "abszolút nem"? Persze nem mint ha igényt tartanék az efféle szolgáltatásokra :-) Egyébként abban igazad van, hogy egy ilyen õrzéses-lakatolós kombóval már odáig merészkedhetünk, hogy lelakatolva ugyan, de már ott hagyhatjuk a bringát.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

tegnap akkor otthon voltam, vártam a híradót

És hozta a postás?!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tegnap akkor otthon voltam, vártam a híradót

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

A Széchenyi utca elég széles miért kellet volna leszorítani?

Kinek hogy. :D
A leszorítás kis túlzás volt. Ez az István út felõli végén történt. Kutya elõtt ment egy idõsebb rider kicsit közelebb a felezõ vonalhoz, meg szembõl is jöttek.
De ha Kutya nem vett észre semmit, akkor nem volt olyan közel, mint gondoltam, vagy már megszokta. :)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

majd jól elütnek oszt vehetsz új kerékpárt, mert 8as lesz benne

Izom : Te beszélsz, aki a járókelõk között cikkázol olyan 18.20 körül szintén tegnap, a Csapórol át a Piac utcára :D :D
Jah még egy dolog: én az kiabáló zenével a fülemben Trackstand-be vágtam magam nem egyszer a mentõállomás elõtt, hogy kiengedjem a mentõt, de érdekes a kocsik nem tudtak megálni, pedig azokban nem a fül mellett van a hangszóró :D

István ne aggódj, a kocsik közelsége nem zavar, de a Kishegyesin toltam már meg kézzel kocsit, mert a pali nem tudott a 130 lóerõs Mazdával felmenni a 8 cm-es padkára . A Fényezést egy autófényezõ cimborám csinálta.
De valahol a kanyar környékén jött a busz emlékeim szerint nem? .... :D :D Ott lehet elõzni? :D :D

Epyc: ezért szerettem bele elsõ látásra a vázba, mert valami bitang szép

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A Széchenyi utca elég széles miért kellet volna leszorítani?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Meg érdekes váz, mert a hátsó rész muffolva van, a fejcsõ meg élforrasztva. Lehet csak nekem új, de így még nem láttam vázat :)

Annyi idõm nem volt, hogy a vázat is megnézzem. Gyorsan kellett döntenem, hogy leszorítsam-e a szembejövõ busz miatt, aztán rájöttem, hogy Kutya lehet az :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ezek szerint az autó szerlét nem érezted. Csak erre voltam kíváncsi.... :D
Szép a fényezése, hol készült?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

István, igen, tekertem arra is ( épp hazafelé tartottam melóból)...valami nem tetszõset tettem? Szoktam, csak gondoltam megkérdezem :D
Hallani nem hallok, mert a zene a fülemben szól, de ha megütnek azt érzem :D

Ezek szerint az autó szerlét nem érezted. Csak erre voltam kíváncsi.... :D
Szép a fényezése, hol készült?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

István, igen, tekertem arra is ( épp hazafelé tartottam melóból)...valami nem tetszõset tettem? Szoktam, csak gondoltam megkérdezem :D

majd jól elütnek oszt vehetsz új kerékpárt, mert 8as lesz benne

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Feltöltött kép

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a modem környékén van bringatároló?
nem fa, nem oszlop

a déry elõtt mintha lenne, nem?

ja ha már avid: juicy 5 testbe keresek X-alakú távtartót

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Sziasztok!
Jucy 3-hoz keresek 1 pár otthon vagy valamelyik bolt polcán lapuló fékpofát. Elõre is kösz! Kassára kéne, fõleg ha esik. :D
Kutya: te tekertél tegnap 5 körül narancs színû fixivel a Széchenyi úton?

A nagyállomáson jelenleg is van õrzött parkoló, legalábbis a rendõrség elõtt nem igen babrálják a kerókat :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ja, a fix azért lett, hogy ne lopják el, vagy ha már igen, törjék össze magukat vele. Aztán divat lett, fixet is lopnak. Lehet építek egy magasat, arra azért neccesen merne bárki felmászni csak úgy.:D

Póló ma!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

A másik dolog ehez a kerékpártárolóhoz:
saját magamon figyeltem meg ;) ,hogy ha az út túloldalán van csak kerótároló,nem tolom át oda lelakatolni a bringát,hanem az adott célterülethez legközelebb keresek egy helyet...ha az "Unió"-ba mész vásárolni valamit úgysem hagyod a Fórumnál és átgyalogolsz,mert akkor ugye minek a bringa,bevásárlóbiciklinek meg csak Enté használja a Moratit,mindenki más eldugja a lakásbaa vitrinkeróját.Egyikõnk sem hiszem hogy nyugodt szívvel kilakatolná nagyértékû vasát egy õrzött parkolóba.Ellenben a fixivel úgy vagyok,hogy azt azért csináltam,és vettem hozzá egy lakatot,hogy azt ott tudjam hagyni bárhol...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi