Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
mcsontos: Ha legközelebb fuvart keresel a culádnak, akkor légyszi az illetékessel is beszélni, mert úgy korrekt. ;)

Kosice: Jó volt, én nagyon csipáztam, volt minden, de ragadós sárs zerencsére kimaradt. :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Szeretnék fehér felnit venni. Olyan 5000 ft/db áron, melyik üzletbe érdemes benézni? Esetleg ajánlhatnátok is valamit. Személy szerint Rodi DH-t nézegettem.
A legfontosabb hogy nem vagyok durvulós, csak XC-re kellene.

Inkább ajánlanám a rodi freeride felnit fehérben 4500 körüli áron. Persze ha 100kg felett vagy lehet a DH is! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Viszont a csillagvizsgálóhoz való feltolás az elõzõ évekkel ellentétben, amikor ugyan ott lefele jöttünk, na az sz.r volt.

Ezt hamarabb is mondhattad volna :)

Összességében: ............... azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg. Akármennyire is kínlódtam az edzetlenségem miatt (a kilátóra felkínlódni eléhezve nem esik olyan jól. de ég a zsír, ég a zsír:)), jövõre is vissza kell menni. Ésmégegylámpátisnyertem :)

a pontozott rész szabadon kitölthetõ

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Õrzött tárolók téma: Múlt hétvégén a zsibibe mentem bringával, van ott egy csirkehálóval körbekerített bringatároló. Betettem a kerót U lakattal és 3-4 sor átpásztázása után vissza vissza tértem, hogy meg van e még a gép. Megvolt pedig rikított a sok orosz kecske között a Melindám. Azért is mertem ezt mivel a táróló bejáratától 5-7 méterre 2 biztonsági õr vigyázta a rendet, s azt hogy se a bringákat, se a parkolóautómatákat ne lopja el senki.

más: Szeretnék fehér felnit venni. Olyan 5000 ft/db áron, melyik üzletbe érdemes benézni? Esetleg ajánlhatnátok is valamit. Személy szerint Rodi DH-t nézegettem.
A legfontosabb hogy nem vagyok durvulós, csak XC-re kellene.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hallom ragyogó napsütésben kellett tekernetek a porszáraz úton :D
Meséljetek.

Ez volt az elsõ komolyabb távom, élveztem, voltak holtpontok, de jó és tanulságos volt :)
Elsõ emelkedõn túlhajtottam magam, harmadiknál eléheztem, szétáztam, aztán ment a nagy dagonya :D már a végére élveztem is a malackodást.
Ennyit tudok elmondani, kérem kapcsolja ki... :D
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hallom ragyogó napsütésben kellett tekernetek a porszáraz úton :D
Meséljetek.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Sok sikert a hétvégén maratonozóknak!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
ÓÓ, mintha csak magunkat látnám tavaly.........meg azelõtt......meg azelõtt...... :D :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Wáwáwá, igykelleztcsinálni! Hazazavartam Mónárt a cipõjéért, nem is fogunk túl sokat késni az indulással asszem...:D

És a legszebb, hogy jelszót se váltott azóta, mióta megszereztük. Csipisz a csili 2 bõl.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

ezen a sípályán nektek felfele, vagy lefele kell mennetek?:)

egyik se, elõtte jövünk el. Tavaly se volt jó idõ, de nem volt gáz. Viszont a csillagvizsgálóhoz való feltolás az elõzõ évekkel ellentétben, amikor ugyan ott lefele jöttünk, na az sz.r volt. Én ettõl jobban tartanék, mint az idõjárástól.
De jó tekerést, meg sok szerencsét a tombolához. :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
6+1-ok-miért-a-kerékpározás-a-legalkalmasabb-a-fogyni-vágyóknak

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ki van belebetegedve? Én csak nézegetem az idõjárás elõrejelzést és ha már van webcam, akkor azt is :) Egyébiránt szerintem pont kerózós idõnk lesz. Nem lesz se túl meleg, se túl hideg. Bár csak ott lennénk már, nem itt az irodában ülve... :) A traki dolgozik tovább, már csak minket várnak :D

ezen a sípályán nektek felfele, vagy lefele kell mennetek?:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zotya! Ez a kép a Mihálynapin készült? :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok !

Inkább kibuckodjatok mint kibickedjetek! :)
Nem köll besz@rni, legfeljebb olyan lesz mint a tavalyi!

Jó lesz minden a kaja a pi?a ,nõk is!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epcy: Nem én nézem fél óránként a webcamot... (Simle-t nem teszek, mert baj lehet belõle.)

Röfcy: Áhá. És akkor ez már azt jelenti, hogy bele vagyok betegedve. Okoss. (smileyténsemteszek direktakéts)

(egyébiránt nem félóránként nézem, hanem X idõközönként frissítik egy képkockával. de ez ne zavarjon.)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kutya: ViaMichelin directions between Debrecen and Hejce : maps and route directions for DebrecentoHejce
ViaMichelin directions between Debrecen and Hejce : maps and route directions for DebrecentoHejce

Epcy: Nem én nézem fél óránként a webcamot... (Simle-t nem teszek, mert baj lehet belõle.)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Röfi valamit nagyon elszámoltattál valamelyik útvonaltervezõvel :)

Hejce Nyíregyháza felé, 135,5 kili, és 2:13 perc
Hejce Miskolc felé 157,2 kili, és 2:40 perc (35-õs fõúton)
Hejce Miskolc felé, 170,7 kili és 2:07 perc (autópálya használattal)

Nézz utána még egyszer :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ne legyetek már úgy belebetegedve, ma éjjel is épp csak esett...

Ki van belebetegedve? Én csak nézegetem az idõjárás elõrejelzést és ha már van webcam, akkor azt is :) Egyébiránt szerintem pont kerózós idõnk lesz. Nem lesz se túl meleg, se túl hideg. Bár csak ott lennénk már, nem itt az irodában ülve... :) A traki dolgozik tovább, már csak minket várnak :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ha Debrecenben lenne ilyen...:)
Rendelj ingyen sört Facebookon, citromfutár, gösser - Videa

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kutya:
Hejce Miskolc felé: 153km 2:10
Hejce Nyíregyháza felé: 133km 2:53
Tehát amennyi + km-t mész annál hamarabb érsz oda, kevesebbet eszik az oto.