Kosice: Jó volt, én nagyon csipáztam, volt minden, de ragadós sárs zerencsére kimaradt.

Inkább ajánlanám a rodi freeride felnit fehérben 4500 körüli áron. Persze ha 100kg felett vagy lehet a DH is!Szeretnék fehér felnit venni. Olyan 5000 ft/db áron, melyik üzletbe érdemes benézni? Esetleg ajánlhatnátok is valamit. Személy szerint Rodi DH-t nézegettem.
A legfontosabb hogy nem vagyok durvulós, csak XC-re kellene.
Viszont a csillagvizsgálóhoz való feltolás az elõzõ évekkel ellentétben, amikor ugyan ott lefele jöttünk, na az sz.r volt.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Hallom ragyogó napsütésben kellett tekernetek a porszáraz úton
Meséljetek.
egyik se, elõtte jövünk el. Tavaly se volt jó idõ, de nem volt gáz. Viszont a csillagvizsgálóhoz való feltolás az elõzõ évekkel ellentétben, amikor ugyan ott lefele jöttünk, na az sz.r volt. Én ettõl jobban tartanék, mint az idõjárástól.ezen a sípályán nektek felfele, vagy lefele kell mennetek?
Ki van belebetegedve? Én csak nézegetem az idõjárás elõrejelzést és ha már van webcam, akkor azt is
Egyébiránt szerintem pont kerózós idõnk lesz. Nem lesz se túl meleg, se túl hideg. Bár csak ott lennénk már, nem itt az irodában ülve...
A traki dolgozik tovább, már csak minket várnak
Epcy: Nem én nézem fél óránként a webcamot... (Simle-t nem teszek, mert baj lehet belõle.)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ne legyetek már úgy belebetegedve, ma éjjel is épp csak esett...