Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Apám eddig kacérkodtam a gondolattal, de a frász akar nyáron téli túrát! GYÛLÖLÖK FÁZNI!

Maradok inkább a tavalyi Szepesi verzióban! Bár k.rva jó amit leírtál Röfi!

Bocs Csipó ez van !

Azt azért ne feledd, hogy idén a Szepes maraton nem augusztus 20-án lesz, hanem szeptember 3-án. Nekünk igencsak megfelel ez a dátum is, de ne érjen meglepetésként :)
Krovsk MTB maratn

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Apám eddig kacérkodtam a gondolattal, de a frász akar nyáron téli túrát! GYÛLÖLÖK FÁZNI!

Maradok inkább a tavalyi Szepesi verzióban! Bár k.rva jó amit leírtál Röfi!

Bocs Csipó ez van !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hó hullott a Magas-Tátrában | Új Szó Online :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Erdõbényei fuvar: Klmán el tud vinni kettõ embert, és egy bicajt szombati indulással, vasárnapi hazatéréssel.
Kálmán fórumot nem olvas, kontakt: húsz 542nullanégy82, vagy (inkább) személyesen a velvártban.

Röffencs: de, voltam a vetítésen.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Rossz az, aki rosszra gondol. Csipipó!
Legutóbb is volt nem, vagy te nem voltál ott? :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Vetítés. Éééérted...:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Külföldi tudósítónk mikor jelentkezik be?

Majd itthon lesz vetítés gondolom.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Jelentem Zuglón, Oli nyári sörkertjénél még nem aszfaltoznak,tiszta gaz a terep....

Röfi csak nem szerzõdteted? :D
Fecó meg tudja,azt mondja megdumáltátok...
Bolykottállak így nyíltan,én nem megyek ;)

Külföldi tudósítónk mikor jelentkezik be?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Röfi: Katie Heaven a mûvésznõ. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Zoli, Blazser: ugye azért kicsit érzitek, hogy ez most szar volt...:D

HajráfMegavalanche Team!

Igen, köszi. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Zoli, Blazser: ugye azért kicsit érzitek, hogy ez most szar volt...:D

HajráfMegavalanche Team!

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
[quote name='zozoba']Nézzétek mááán!

Ezek a málészájúak nem tudnak bemutatkozni, "MÉG MINDIG"! Vagy túl fiatalok és nem tudják mi a rend?

Blazser ali as Balázs van egy ótvar Specializedes S- works- ös matt fekete Dart Wader-tõ l kölcsönzött Campingja megy egy Endúró (túró) tescos Meridája !

Nono!Nem olyan ótvar az a Speci!Ha ráülök az erõ velem van.Hoppáka!Amúgy meg ja van itthon fél kg túró a tesco-ból a hûtõben meg áll egy Enduro Merida a garázsban.Zoli nem összekeveredõ a kettõ.Az étellel nem játszuk csak a Meridával :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Túrát szervezek a Tátrába.
Júli. 15-17.
Terv:
-Pénteken felutazás, közben rövid túra Dobsinán (Jégbarlang opcióval). Alvás Nova Lesnán a megszokott helyen.

-Szombaton korán indulás és közösen felmegyünk a Rainerova kunyhóig (lehet kicsit csalni a lanovkával) innen a csapat erõsebbik fele jobbra megy el Téryho menedékház érintésével Vöröstorony hágón (láncos szakaszok) keresztül a Rabló menedékházhoz. (térképen piros jelzés) Itt fogunk aludni. :) A másik team egyenesen a házhoz megy egy rövidebb, könnyebb úton. (térképen sárga jelzés)

-Vasárnap a térképen fekete útvonalon megnézünk további két láncos részt (aki nem volt még ilyenen kipróbálhatja) Idõ függvényében visszafordulunk, vagy, ha a csapat megszavazza akkor a Sziléziai ház felõl térünk vissza a parkolóba.

Költségek:
Nova Lesna ~8-9€
Zbojnicka 16,3€
+ üzemanyag, lanovka, jégbarlang

Jelentkezõket privátban várom. ;)
Soma: Továbbítanád ezt Fecónak is?

Zotya: Királyerdõ maraton nem páros, én is egyedül megyek. (Ott még nincsenek macik.)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Nézzétek mááán!

Ezek a málészájúak nem tudnak bemutatkozni, "MÉG MINDIG"! Vagy túl fiatalok és nem tudják mi a rend?

Blazser ali as Balázs van egy ótvar Specializedes S- works- ös matt fekete Dart Wader-tõ l kölcsönzött Campingja megy egy Endúró (túró) tescos Meridája !
A másik zsivány (Braz) Róóland még csak most próbálgatja a " szárnyait", neki elvileg egy Trek Ex7-e lesz ,kicsit átvariálva mert az eredeti pénz szûke miatt ki van árulva, alkatrészenként! Talán felavatja Bényén!

Danyi lehet, hogy a szarodat el tudom szállitani! Fõleg ha darabokra szedjük!

Bényére úgy néz ki nekem fullos a gépsárkány! Roli, Kristóf , Zotya(vagy Tunyogi) , és jómagam. Bár szeretnék másnap maradni Hejcén egy kicsit dolgozni, remélem a társaság többi tagja is tolerálja, õk akár pihenhetnek is!

Lenne egy Bianchi-s srác aki fuvart keresne, csak arra nem emlékszem hogy oda, vagy vissza? Oda ha valaki kiesik tõlem megoldom, de vissza csak vasárnap akarok jönni! Ugyanez a srác keresne vagy helyet vagy utitársat az Ironbike-ra és rövid távon indulna! EPYC Jelentkezhetsz! :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Eszter: :(

Erdõbényén ügyesek legyetek!

Viszlát mindenkinek!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Még mindig van 3 kiadó hely az autómban vasárnap reggelre Debrecen-Visegrád viszonylatban, de már csak oda!

Az odaútra a három hely vasárnap reggelre továbbra is szabad, és mivel ma reggel váratlanul úgy alakult, hogy Anna és én nem tudunk menni, megürült két hely a visszaútra is a fenti útvonalra.

Daneluszki László 20-341 3644
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Braz ezt picit benézted..:)

Dani meg max magát veszítené el, nem egy bicajt :D

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Csipisz: Ha a teleportképes kifejezés alatt az erõsen illuminált állapotot érted, akkor megnyugodhatsz, mert tuti nem fogok inni (annyit)... :) Nekem a versenykiírásban is a díjazás tetszett a legjobban! Idézem: "Borvidéken vagyunk" :D :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Én örülök ha jösz Bényére, félre ne érts, de járókeretet hozzál, mert ha teleportképes állapotba kerülsz, nem foglak hurcolászni te kistestû!:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Áhoj!
Egy kis segítség kéne szintén Bénye ügyben. Valaki tudna abban segíteni, hogy elviszi a pólóbringám? Félreértés ne essék, nem akarok pólózni, de ez foglalja a legkevesebb helyet, meg ezen van kis áttétel, amit fél lábbal elhajtok ide-oda. Leszedném a pedálokat is, meg a kormányt is egy pillanat kikapni, szóval tényleg kevés helyet foglalna. Valakihez beférne? Köszcsíí