Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tescos-gagyi kerótartó nincs esetleg valakinek?
Csak a sín kellene.
Sörben is fizethetem ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Igen

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
És valami kormányod nincs csipisz?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nekem is van 2 pár kormányszarvam. Egy fekete, meg egy polír. Licit indulhat. :D
Röfi, privát ment!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
A sör márkáját én választom ki? :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

3 sör és egy csoki :|

Csoki nem játszik, sajnálom;-) 3 sör eddig Daninál! 10-kor lezárom a licitet!

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Blazser! Ha jó idõ lesz holnap megejtjük a ma elmaradt tekerést? :)

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
3 sör és egy csoki :|

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Ha semmi baja nincs a festési hibákon kívül, gondolok itt repedésre vagy menetmegszakadásra, akkor hajlandó vagyok érte adni akár 2 egész sört is / 1-et a társaságomban elfogyasztva :D

Na ez komoly vérremenõ licitálás úgylátom.Én már be se merek szállni.Pff...Ennyi sör.Há mibûûûû?:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Nu binyós nép, akinek kell egy leharcolt Ritchey WCS kormányszarv (BBB dugókkal a végén), ezüst színben az szóljon, kikiáltási ár egy egész, azaz 1 db. 0,5l-es sör! Licit indul, a legtöbbet licitáló viszi!

3 sör. Nem magamnak kéne, de jó helyre kerülne ;)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Halihó Debrecen!
Itt ülünk 1810 méter magasan egy kávézó teraszán wifizünk.
Egész héten szép idõnk volt, egyszer esett egy kicsit az esõ, de ha az angolok kimentek esõben a pályára, nehogy már mi hagyjuk ki! :P A talaj nagyon porózus, így azt a kis esõt elég hamar elnyelte a talaj. A kvali pályája napról napra jobban széjjel van díbolva....egyre kövesebb lesz és egyre nagyobbak lesznek a letörések. Sokat fényképezünk és fejkamerázunk, tehát lesz majd mit nézni! :)
Pénteken szurkoljatok! :D Zsocival, Lackóval ás KGÁdámmal egy futamban leszünk a kvalin!
Erdõbényén ügyesek legyetek!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Jut eszembe.

Csipisz azt elfelejtettem mondani, hogy ha lehet, akkor 3 keresztre fûzd a kerekeket.

Elõre is köszönöm!
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts

Nu binyós nép, akinek kell egy leharcolt Ritchey WCS kormányszarv (BBB dugókkal a végén), ezüst színben az szóljon, kikiáltási ár egy egész, azaz 1 db. 0,5l-es sör! Licit indul, a legtöbbet licitáló viszi!

Ha semmi baja nincs a festési hibákon kívül, gondolok itt repedésre vagy menetmegszakadásra, akkor hajlandó vagyok érte adni akár 2 egész sört is / 1-et a társaságomban elfogyasztva :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Egy sör akkor legyen az alap, pluszban teszek rá 3 kupakot, egy doboz gyufát és egy használt buszjegyet!!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tuor-t nézem,meg olvasgatok,Anqetil sokak számára népszerû lehet a következõ megállapítása miatt:
" Egy alkalommal elmondta, hogy korábban rengeteg tejet ivott, ám mivel edzõje szerint az mérgezõ, azóta ugyan annyi sört fogyaszt..." :D
Ötször nyert Tourt,úgyhogy lehet inni nyugodtan a sört,Mackó is mindig mondja ;)

Zozobáá,egészségedre!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Tüzépen ismerõs, kedvezmény valakinek?

Privátban írd, mire lenne szükséged, és megérdeklõdöm, mennyi is lenne az a dolog.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tüzépen ismerõs, kedvezmény valakinek?

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Nya, ez lett a kamerázásból Hejcén.
Soma, Röfi, sztárseggetek van.

Egészen jó kis videó lett, fõleg a kamera méretéhez képest.Olcsó kamera és aránylag jó kép. 5/3.78*

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Szerintem itt venni senki sem akar, csak kérni. :D

Csippó, azért a Kata feneke sem kutya! ;)

Levegõ ingyen van.....

Hát azért megbocsáss, be is baszna, ha Kutya lenne.
:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."